If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С пълното съзнание, че е твърде възможно да бъркам... Ето какво ми се яви!
Лекият петрол ще стигне до 88.07 и после ще падне до около 87.50. после отново ще тръгне нагоре.
колко барела тъгуваш на сделка и какъв левер използваш
С пълното съзнание, че е твърде възможно да бъркам... Ето какво ми се яви!
Лекият петрол ще стигне до 88.07 и после ще падне до около 87.50. после отново ще тръгне нагоре.
Грешка, грешка... Да подчертаваш грешките на хората... Грешен подход! Хората не искат за знаят за грешките си, искат да чуят колко прави са били, но съдбата ги е прецакала.
Това в кръга на майтапа. В интерес на истината, от три месеца насам търгувам само с петрол и нямам нито една отрицателна сделка. Обаче, не смея да залагам на широко. Чета ви коментарите, но само за валута се разправя. И аз стигнах до извода, че новините от Бл. Изт. са важни, но американците май не се съобразяват много с тях. Спекулират си всеки божи ден. Чудя се дали има някаква закономерност, дето все още не съм я открила?
(Учителката)Ха, не гледай, там няма нищо написано!
(Главният герой) Имаше! Аз го написах, ама кой го е забърсал, не знам... Не че нещо, ама само олиото гледам и няма да откажа съвети...
6969, с удоволствие бих те поканила
Дон Карлос, благодаря за отговора, но шамарът беше точно от евро/долар - на злополучния 13 септември. Чета най-различни анализи, някои твърдят че щяло да стигне 1.34 в началото на 2013. На мен ми прави впечатление, че не разните графики определят тренда, а политическите събития. Големите промени винаги са след някакви новини. Конкретно за петрола, понеже с него търгувам и го следя непрекъснато, можеш винаги да разбереш накъде ще тръгне.
Що така? Нали петролът е лесен за търгуване?
Онзи ден ме разсмя, но го подминах това твое самочувствие.
На всеки му е простено..... 1 път.
Коментар