IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Верно има, даже на скрол-а ми един, цял ден ме ядосва
    Много мразя такива арогантни реклами,само заради натрапчивата реклама,няма да ги погледна даже.

Не се научиха на интелигентна реклама в Бг -еййййййй
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Не знам кой какво си мисли, но аз лично не се шегувах. Точно преди Драги да се изкаже заех дълга позиция. Бях готов нали веднага да изляза, ако речеше, че сваля лихвите. Наистина съм новак и ми беше тръпка да видя как реагира пазара. Личеше си как едни "батковци" с големите суми напазаруваха няколко минутки преди изказването. После се видя как "водата се отдръпна" и после яко нагоре. Влезнах с яко марджин, просто така заради тръпката. По принцип реших да пробвам това занимание ей така за забавление със сумичка, която по принцип бих могъл да преглътна, дори и да я загубя цялата. Въпроса беше, че моите хора дават марджин 1:100 максимум, но събота и неделя го намаляват до 1:30 и ако си над него режат без да питат.
      За малкото късо просто влезнах за няколко минути след това на първата по-голяма корекция с малка сумичка, ей та на бъзик само за няколко минути, осъзнавайки ясно, че ще върне обратно нагоре след минути. Та затворих после всичко и сега разглеждам една квадратна бутилка.
      Та никакви марджини не са ми са обаждали, просто питах по-опитните къде е границата на "лакомията".
      Last edited by d333; 08.03.2013, 00:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
        да бе много е досадно но нали и инвестора трябва да пичели от нещо ... от пишещите не взима нищо ...
        Е как бе,Ице.Регистрирал си се.После си стока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          да бе много е досадно но нали и инвестора трябва да пичели от нещо ... от пишещите не взима нищо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            Какъв вид търговец си скалпер ,или дългосрочен ? Тук в БГ има добри брокери конкуренцията е висока и всеки се старае да предложи добра услуга като максимално бързо изпълнение ,нисък спред и добър support

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              Какъв вид търговец си скалпер ,или дългосрочен ? Тук в БГ има добри брокери конкуренцията е висока и всеки се старае да предложи добра услуга като максимално бързо изпълнение ,нисък спред и добър support
              според мен това какъв е ще го разбере след няколко години на пазара ... и като смени няколко брокера ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fxman Разгледай мнение
                Моля, за съвет относно надежден брокер! Удачно ли е да се възползвам от услугите на БГ брокер или да търся решение навън? Ще се радвам да споделите опит за да открия и ползвам наистина добра услуга.

Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                  Единият е с маржин кол,панически търси съвет,открива нова позиция и отива да пие ракия.Другият от две години и половина чете и гледа,а не е отворил 2-3 платформи?
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Гадно е обявяването на нова позиция,ракията е сладка

Коментар

Единият е с маржин кол,панически търси съвет,открива нова позиция и отива да пие ракия.Другият от две години и половина чете и гледа,а не е отворил 2-3 платформи?
                      да тук всеки може да си пише каквото иска, но това с ракията вярно прозвуча малко гадно ... или не му пука ако загуби или ще намери отговора в ракията ...

днес между другото Бенча точно в 15:30 за 5 сек бяха блокирали след слизането под 1.30 ...
                      американосите пилят мозъци с това 3099-3100 ...
                      Last edited by hristo72; 07.03.2013, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        с кое бре ...

Коментар

• варчев
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Що си мисля,че някой си прави ташак.
                            с кое бре ...

Коментар

• Що си мисля,че някой си прави ташак.

Коментар

• препоръка за FX

Моля, за съвет относно надежден брокер! Удачно ли е да се възползвам от услугите на БГ брокер или да търся решение навън? Ще се радвам да споделите опит за да открия и ползвам наистина добра услуга.

Коментар

Working...
                                X