IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво Мамун....бестрашен.....направо влиза в боя....ама сега.....Кога се сетя за първите си зделки.....Настръхвам........бяха по тел....брокерът ,маи доста ме бъзикаше.....
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      Добре, затворих да ми е мирна главата.... пък и за днес доволно. Сега ще "потренирам" с едно мъничко бързо късичко.
      не ти давам акъл но по-добре недей ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Има една приказка:" по-вероятно е тренда да продължи" - ама аз не съм и фен
        Зависи в коя фаза е и на какъв таймфрейм се развива - да допълня само аз
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

Отивам да пия ракия. Успех на всички.
          Така трябва. Едно такова чудене преди 10 години ми струва над 2000 долара

Коментар

• Отивам да пия ракия. Успех на всички.

Коментар

• Бе,тука май требе ВИНКЕЛ.

Коментар

• Добре, затворих да ми е мирна главата.... пък и за днес доволно. Сега ще "потренирам" с едно мъничко бързо късичко.

Коментар

Бе уж гледам дългосрочно, с по-малки сумички, просто като "хоби". Че постоянно гледане на графоики направо е побъркващо. Обаче не мога да не се изкуша от моменти като тия и малко се престарах с ливъриджа. И утре вечер ще ми го резнат автоматично ако не затворя(или намаля) позиция. Понеже имам и други разни позиции и изведнъж се усетих, че съм попрекалил.
                  не ги оставяй да ги затваря брокера ... след това ще си казваш защо не ги затворих аз и т.н.. а иначе от зануляване на сметка има и полза стига да не стане навик ...

Коментар

Бе уж гледам дългосрочно, с по-малки сумички, просто като "хоби". Че постоянно гледане на графоики направо е побъркващо. Обаче не мога да не се изкуша от моменти като тия и малко се престарах с ливъриджа. И утре вечер ще ми го резнат автоматично ако не затворя(или намаля) позиция. Понеже имам и други разни позиции и изведнъж се усетих, че съм попрекалил.
                    Явно е, че трябва да понаучиш да управляваш риска. Има литература затова.
                    Другото си е хазарт. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Дай повече подробности де Т
                      Трябва да продам зеленчука щот ще се развали. А тва дъл са картофи, домати, или зелена салата няма лЕ значение???
                      Не си казал дори какво търгуваш
                      Фючър, опции, спот. На какво? Валута, минита, ЦФД??? Какъв марджин? Овърнайт, уикли? Причина..... експирейшън, реална доставка?????
                      Ако питаш колко ще е ЕUR/USD - няма да отговарям. Ако с друго мога да помогна - казвай!
                      При всички случаи послушай брокера си ако имаш предупреждение. Решение в последния момент много боли.

Коментар

• Бе уж гледам дългосрочно, с по-малки сумички, просто като "хоби". Че постоянно гледане на графоики направо е побъркващо. Обаче не мога да не се изкуша от моменти като тия и малко се престарах с ливъриджа. И утре вечер ще ми го резнат автоматично ако не затворя(или намаля) позиция. Понеже имам и други разни позиции и изведнъж се усетих, че съм попрекалил.
                        Last edited by d333; 07.03.2013, 18:42.

Коментар

hemilio, vavas,

Ясно е, че гледам графиката и и от нея "уж" виждам каквото показват... И ясно е, и че няма еднозначен отговор Но при предишните "Мариота" гледам над 100 пипа изкарва задължително. Сега, въпроса ми е да го кажем така... Колко е вероятно тренда да продължи и утре, като статистика от предни такива случаи, под 50%, над 50% ли е, или примерно над 70% ли... Аз ще поразгледам графики разбира се по-късно, но сега не мога, че съм на работа и 3 неща едновременно ще ми дойдат вповече.
                          Душичка мила,няма такъв индикатор "пипове-изказване".И никой няма да поеме отговорност да загуби парите ти.Отпиши загубеното и иди при някой ЗНАЕЩ да те научи за ТРЕНД,СЪПРОТИВИ И ПОДКРЕПИ,ОСНОВНИ ИНДИКАТОРИ,ММ,ВРЕМЕВИ РАМКИ.Мъчно ми е,но не мога да ти помогна в момента.

Коментар

hemilio, vavas,

Ясно е, че гледам графиката и и от нея "уж" виждам каквото показват... И ясно е, и че няма еднозначен отговор Но при предишните "Мариота" гледам над 100 пипа изкарва задължително. Сега, въпроса ми е да го кажем така... Колко е вероятно тренда да продължи и утре, като статистика от предни такива случаи, под 50%, над 50% ли е, или примерно над 70% ли... Аз ще поразгледам графики разбира се по-късно, но сега не мога, че съм на работа и 3 неща едновременно ще ми дойдат вповече.
                            ако някой ти даде отговор то да знаеш че те лъже ...

Коментар

hemilio, vavas,

Има една приказка:" по-вероятно е тренда да продължи" - ама аз не съм и фен
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Един въпрос от начинаещ искам да задам към по-опитните...
                                Трябва да затворя позиция до утре вечер заради ограничение в марджина, което имам. Та сега след Марио колко още ще продължи възходящия тренд, т.е. кога да затворя позиция? Сега веднага ли, след няколко часа, или утре също ще е възходящ?
                                Дай повече подробности де Т
                                Трябва да продам зеленчука щот ще се развали. А тва дъл са картофи, домати, или зелена салата няма лЕ значение???

Коментар

Working...
                                X