IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На ШЕБЕЦИТЕ да им е честит поредния връх в ДАКСо !!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Добрутро, само да се обадя че и 8000 зех за надолу. Чао, че имам много проблеми
      сполай ти мамуне!

И нали знаеш,че ако проблема може да се реши с пари-той не е проблем-той е разход

Най -вероятно имаш разходи да правиш
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добрутро, само да се обадя че и 8000 зех за надолу. Чао, че имам много проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Добрю ютрю

Днеска РЕДА иска да види многоброини
          разпорени ШЕБЕЦИ дето са късо в ДАКСО !!!!
          Нимой с лошо РЕДЕ, дан не заиграе сопата

Днеска даксот ша оди на 7850 кат за начало

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Добрю ютрю

Добро утро,

Хората и Жуотните са много късопаметни.
            Отреазвяването предстои. Така, че умната, па може и русата.
            Въпрос на личен избор!
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Добрю ютрю

Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Точно така, при "дукесите" съм.
                Нямам по принцип забележки към тях освен тая гадост с марджина. Между другото, по време на голямото излитане нарочно добавих още един ордер нагоре да пробвам как ще обработят поръчката и бях изненадан, че се случи за по-малко от секунда, буквално.
                Тая гадост с маржина ако си dневен търговец и не държиш позиции през ноща все едно не съществува .. в договора има точка която указва споменатото намаляне на маржина през уикенда ... инак за бързината на изпълнението на ордерите си прав - влизат моментално без значение каква е ситуацията или импулса разбира се може да има slip
                Pip master

Коментар

• О, ни най-малко не искам да давам акъл на някой. Не мисля, че имам такива познания. Извинявай, ако съм се изразил неясно. Напротив, научил съм много неща от вас тук в този сайт и разбирам, че още нищо не знам.

Коментар

andi,
                    По принцип не виждам проблем. И 1:30 не е малко. Даже бих казал е и малко над разумното. Дори да кажем, че ми дадат и 1:1000... и какво?... Най-много да се изкуша и да се зануля за 10 минути.
                    Мисля да се самоогранича до 1:10 някъде и просто да си го имам като "хоби", ей така за тръпката, а не да мечтая да стана милионер.
                    ако искаш се самоограничавай и до 1/1.проблема е там.че менят,рамото.
                    като ти написах,че си ме научил на нещо не написах да ми даваш акъл
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• andi,
                      По принцип не виждам проблем. И 1:30 не е малко. Даже бих казал е и малко над разумното. Дори да кажем, че ми дадат и 1:1000... и какво?... Най-много да се изкуша и да се зануля за 10 минути.
                      Мисля да се самоогранича до 1:10 някъде и просто да си го имам като "хоби", ей така за тръпката, а не да мечтая да стана милионер.

Коментар

• днес от тук научих доста.благодаря на Наивник и на д333
                        научих,че на БФБто можеш да си купиш нещо и да няма на кого да го продадеш
                        ония обяви продавам...еди кви си БГ акции досега не ми бяха ясни
                        и на д333,благодаря.мислих,че се гаргари а то май не било така.не знаех,че някой може да си играе така 1/100...1/30 ...д333 сменяй ги тия ако ще да са златни
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Точно така, при "дукесите" съм.
                          Нямам по принцип забележки към тях освен тая гадост с марджина. Между другото, по време на голямото излитане нарочно добавих още един ордер нагоре да пробвам как ще обработят поръчката и бях изненадан, че се случи за по-малко от секунда, буквално.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                            Еми значи си при Ducaskopy .. те правят тия работи събота и неделя ....па може и други да са се изучили ..
                            какво ли още ще науча тука
                            то голям филм.събота и неделя да не им ИДВА на тия

Коментар

Не знам кой какво си мисли, но аз лично не се шегувах. Точно преди Драги да се изкаже заех дълга позиция. Бях готов нали веднага да изляза, ако речеше, че сваля лихвите. Наистина съм новак и ми беше тръпка да видя как реагира пазара. Личеше си как едни "батковци" с големите суми напазаруваха няколко минутки преди изказването. После се видя как "водата се отдръпна" и после яко нагоре. Влезнах с яко марджин, просто така заради тръпката. По принцип реших да пробвам това занимание ей така за забавление със сумичка, която по принцип бих могъл да преглътна, дори и да я загубя цялата. Въпроса беше, че моите хора дават марджин 1:100 максимум, но събота и неделя го намаляват до 1:30 и ако си над него режат без да питат.
                              За малкото късо просто влезнах за няколко минути след това на първата по-голяма корекция с малка сумичка, ей та на бъзик само за няколко минути, осъзнавайки ясно, че ще върне обратно нагоре след минути. Та затворих после всичко и сега разглеждам една квадратна бутилка.
                              Та никакви марджини не са ми са обаждали, просто питах по-опитните къде е границата на "лакомията".
                              Еми значи си при Ducaskopy .. те правят тия работи събота и неделя ....па може и други да са се изучили ..
                              Pip master

Коментар

Не знам кой какво си мисли, но аз лично не се шегувах. Точно преди Драги да се изкаже заех дълга позиция. Бях готов нали веднага да изляза, ако речеше, че сваля лихвите. Наистина съм новак и ми беше тръпка да видя как реагира пазара. Личеше си как едни "батковци" с големите суми напазаруваха няколко минутки преди изказването. После се видя как "водата се отдръпна" и после яко нагоре. Влезнах с яко марджин, просто така заради тръпката. По принцип реших да пробвам това занимание ей така за забавление със сумичка, която по принцип бих могъл да преглътна, дори и да я загубя цялата. Въпроса беше, че моите хора дават марджин 1:100 максимум, но събота и неделя го намаляват до 1:30 и ако си над него режат без да питат.
                                За малкото късо просто влезнах за няколко минути след това на първата по-голяма корекция с малка сумичка, ей та на бъзик само за няколко минути, осъзнавайки ясно, че ще върне обратно нагоре след минути. Та затворих после всичко и сега разглеждам една квадратна бутилка.
                                Та никакви марджини не са ми са обаждали, просто питах по-опитните къде е границата на "лакомията".
                                значи си е 1/100 а събота и неделя 1/30 да не си объркал нещо?

Коментар

Working...
                                X