IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
    Това с насрещната позиция е леко смотана работа.Вадил съм позиции с време и ненужни нерви.Майката му е добър вход,добър стоп,с малко.Понякога се появява блайнд чикън пазар и тогава удряш здраво.
    имах предвид че така можеш да корегираш поне част от загубата, а не да стоиш в очакване на маржинкол ...а със стоповете виждаш какво става взимат си ги до пипс...
    например вчера купих от 3020 като тръгна към 3000 продадох и така....ако сложиш стоп ще го вземат винаги или трябва да е много далеч, което е също безмислено поне за мен...
    Last edited by hristo72; 09.03.2013, 10:48.

Коментар

Той май е дълъг по индекси,нема файда.
      Май започна да обръща платната ако се не лъжа.
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
        Един колега съфорумец да вади ВИНКЕЛО и да го почва
        Той май е дълъг по индекси,нема файда.

Коментар

Каква игличка?Тука има сериозно къси.Требе си вила,копие,нещо такова
          Един колега съфорумец да вади ВИНКЕЛО и да го почва
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Абе,хората такъв хубав тренд са ви заформили - защо не си търгувате по него?
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
              Търси се игличката.

Поздрави и успехи!

Каква игличка?Тука има сериозно къси.Требе си вила,копие,нещо такова

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ае наще

Fitch downgrade Italy to BBB+ outlook neg
                Търси се игличката.

Поздрави и успехи!

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                  Хеджирате ли хеджирате ли ... аз открих топлата вода след 2г на пазара ...

така реално не може да загубиш нищо стига да знаеш какво правиш ... хеджа му е майката ... днес на две уискита ми дойде прозрението ...

А бе тия от Фитч не празнуват ли осми март ... та се занимават с глупости ако свалят така рейтинги нашия на БГ трябва да е ззз-
                  Това с насрещната позиция е леко смотана работа.Вадил съм позиции с време и ненужни нерви.Майката му е добър вход,добър стоп,с малко.Понякога се появява блайнд чикън пазар и тогава удряш здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                    това са от скъпите въпроси верваш ли че ако има човек който го знае ще е тук във форума ...

Да !
                    За 3 и 6 месечните прогнози половината от форума са наясно...Аз за жалост съм от другата половина...
                    Че ще сменям долари за паунди е ясно, но дали му дойде времето ми е питането...
                    Ноо, да не издребнявам за 1-2 % ......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Лирата ще се рути ли още спрямо долара ?
                      това са от скъпите въпроси верваш ли че ако има човек който го знае ще е тук във форума ...

Коментар

• Лирата ще се рути ли още спрямо долара ?

Коментар

• Хеджирате ли хеджирате ли ... аз открих топлата вода след 2г на пазара ...

така реално не може да загубиш нищо стига да знаеш какво правиш ... хеджа му е майката ... днес на две уискита ми дойде прозрението ...

А бе тия от Фитч не празнуват ли осми март ... та се занимават с глупости ако свалят така рейтинги нашия на БГ трябва да е ззз-
                          Last edited by hristo72; 08.03.2013, 21:47.

Коментар

• честит празник

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Ае наще

Тва сигур щото днеска Силвио се е укрил от правосъдието
                              Скъсявате ли бря ??
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Ае наще

Коментар

Working...
                                X