два дни,пазара върви нагоре докато не цъфнат ,американците.да видим днес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСлед 30-та минута http://www.youtube.com/watch?v=-MkdOr9klo0домат ли му метнаха
молим?айде нема нужда
Коментар
-
stone kold
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениене се под4инява на техника а гони някакво ниво еврото
Но трясъкът ще бъде оглушителен.
Коментар
-
stone kold
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениетакива са заповедите и банките и фондовете изпълняват каквото им каже меркел и компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПробвам къси сас стоп на31.45.... Длъжен саммолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеСтрува ми се, че балонът се надува съвсем съзнателно, целенасочено и планомерно.
Предупредих за тази вероятност още когато протакаха обещания транш на Гърция. Парадоксално, но факт! Колкото повече протакат "помощта", толкова по-силна е подкрепата за еврото, важното е да поддържат надеждата, че Гърция ще получи помощ. Картата Гърция се разиграва успешно вече много дълго.
Предупредих също така, че в момента, в който най-после Гърция получи помощта, еврото ще започне да спада. Така и стана, когато преди няколко дни съобщиха, че има решение за Гърция - еврото тръгна надолу, но за кратко. Защото се разбра, че всъщност решението ще бъде взето на 13 декември /може би едва ли!/ и ралито продължи с нова сила.
Очакват ни много интересни събития. Но едно е сигурно - пазарът е опорочен. Всъщност политиците опорочиха цялата Еврозона. То тя и бездруго си беше мъртвородена.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепо принцип е така , всеки чака това което си е наумил и използва графиките за да си подкрепи "вътрешното" усещане.....
аз се радвам , че приемаш това което съм нарисувал , но както се казва ......"това не е покана за вземане на инвестиционно решение....."
по сложния въпрос е ДО къде би чакал......ето тук е заровено кучето........ако сбъркаме , докъде можем да стискаме зъби.
а на "сложния въпрос" отговора е: ще ги стискам докат се счупят зъбките ама хич не е приятно "вервай" ми
по-надолу обаче "паяка" и тато чакат корекции надоле, тъй че не съм единствения луд майнаучи се да губиш и печалбите сами ще дойдат
Коментар
Коментар