If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като играч на покер, не мога да не им кажа евала Отиграват майсторски и мазно, навяващo мисли за вила край женевското езеро и приятни срещи с членове на борда на BIS.
Вижте само - никаква корелация. Еврото напредва по всички фронтове само срещу целия свят - като Вермахта през 39
Мосю Трише и signor Draghi вече пийват Moet в някоя резиденция...
Струва ми се, че балонът се надува съвсем съзнателно, целенасочено и планомерно.
Предупредих за тази вероятност още когато протакаха обещания транш на Гърция. Парадоксално, но факт! Колкото повече протакат "помощта", толкова по-силна е подкрепата за еврото, важното е да поддържат надеждата, че Гърция ще получи помощ. Картата Гърция се разиграва успешно вече много дълго.
Предупредих също така, че в момента, в който най-после Гърция получи помощта, еврото ще започне да спада. Така и стана, когато преди няколко дни съобщиха, че има решение за Гърция - еврото тръгна надолу, но за кратко. Защото се разбра, че всъщност решението ще бъде взето на 13 декември /може би едва ли!/ и ралито продължи с нова сила.
Очакват ни много интересни събития. Но едно е сигурно - пазарът е опорочен. Всъщност политиците опорочиха цялата Еврозона. То тя и бездруго си беше мъртвородена.
Вижте само - никаква корелация. Еврото напредва по всички фронтове само срещу целия свят - като Вермахта през 39
Мосю Трише и signor Draghi вече пийват Moet в някоя резиденция...
Абсолютно съм убеден, че твоите "рисунки" са доста по-верни ама изобщо НЕ ги харесвам. Аз продължавам на чакам посока надолу
по принцип е така , всеки чака това което си е наумил и използва графиките за да си подкрепи "вътрешното" усещане.....
аз се радвам , че приемаш това което съм нарисувал , но както се казва ......"това не е покана за вземане на инвестиционно решение....."
по сложния въпрос е ДО къде би чакал......ето тук е заровено кучето........ако сбъркаме , докъде можем да стискаме зъби.
Според мен наблюдаваме така наречения paradigm shift. Непредсказуемо явление вещаещо промяна. Следващите няколко месеца ще има голям тренд и важни събития.
Според мен наблюдаваме така наречения paradigm shift. Непредсказуемо явление вещаещо промяна. Следващите няколко месеца ще има голям тренд и важни събития.
Коментар