IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еврозона
    продажби на дребно м/м Октомври: нова стойност -1.25, прогнозна -0.2%, предходна -0.2%.
    - продажби на дребно г/г Октомври: нова стойност -3.6%, прогнозна -0.8%, предходна -0.8%.
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Започна корекцийката
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• l/s

Нали все пак форекса е пазар един купува, друг продава трети ..... пасе

Коментар

• Днеска ще е спокоен ден при еврото май в 10-тина 20 пипса се въртиме от сутринта
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Незнам неползвам индикатори.Единственият индикатор е 31.43 ......и негов пробив ще формира подкрепа 28.80 и дъно 26.60 ....засега имаме къси от връх 31.43
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
              само на мен ли ми се привижда обърнато H&S на дневна и седмична, с таргет някъде 1.40 ?
              много е късо дясното рамо,ама може и да си е такова-ама недъгаво
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Да видим какво ще стане....дали щеме отнесе....че има един таргет дълги 34.60 ...който отдавна ме дразни но мисля че муе рано на него .....Цялата корекция от 20.40 е корекция на основният нисходящ от 49.41 ....а таргета след одарен стоп на основният нисходящ 27.51 е вход по дъното и е.... 34.60....Но основният нисходящ по месечна графика има 15 бара а нашата корекция от 20.40 е още в 6 бар.....Тоест и е рано за достигане на таргетаси 34.60 ......Очаквам тест на дъното 20.40 от ТУК в зоната 23.50 ....и от там реверсия до 34.60
                на дневна RSI е на нива над 70 вече-скоро ще има няй -малкото корекция!!!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
                  само на мен ли ми се привижда обърнато H&S на дневна и седмична, с таргет някъде 1.40 ?
                  Септември като тръгна от 1.25 та до 1.3170 ... какво ще му попречи сега
                  Мишките си правим прогнози а котарака ги разваля една след друга ...
                  Last edited by hristo72; 05.12.2012, 10:54.

Коментар

• Да видим какво ще стане....дали щеме отнесе....че има един таргет дълги 34.60 ...който отдавна ме дразни но мисля че муе рано на него .....Цялата корекция от 20.40 е корекция на основният нисходящ от 49.41 ....а таргета след одарен стоп на основният нисходящ 27.51 е вход по дъното и е.... 34.60....Но основният нисходящ по месечна графика има 15 бара а нашата корекция от 20.40 е още в 6 бар.....Тоест и е рано за достигане на таргетаси 34.60 ......Очаквам тест на дъното 20.40 от ТУК в зоната 23.50 ....и от там реверсия до 34.60

Коментар

• само на мен ли ми се привижда обърнато H&S на дневна и седмична, с таргет някъде 1.40 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        Точно така 31.43 е връх а 28.80 е дъно.....затова пробвам къс.
                        Че и двоен връх
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Ако ми отнесе стопа.....все някаде ще има корекция и ще вляза по нея ....а после дълаг или от дъното 28.80 или когато се наруши корекцията и по нейното дъно

Коментар

• Точно така 31.43 е връх а 28.80 е дъно.....затова пробвам къс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Правим опити за рестарт на форексо, моля някой ако има добра системи за работа, да ми я сподели или за винаги да замълчи!:
                              Купуваш дъна,продаваш върхове и си свиркаш
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Може немците да познаят че ще имаме нива от 1.35 за нова година.

Коментар

Working...
                                X