Първоначално изпратено от ExtraRange
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATO ке се жени - демек изгоря на всички фронтове на форексовия и на житейския
пп.голям пердах яде ТАТО и веке ке бъде занапред мечокАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
...да не конструираш новата ракета бря.....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПривет трейдъри! Успехи!
Вчера излязох от затвора и се чудя де се дяна ТАТО ? да не сме се разминали. Него да са го вкарали а мен да са ме пуснали??????
пп.голям пердах яде ТАТО и веке ке бъде занапред мечокТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениедаже и от по-рано го спрях , което беше грешка ... изчаках да стане ..1.307 и от там го пуснах късотоLast edited by hristo72; 12.03.2013, 22:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеако си и пуснал късо от тогава добре ... кефят американосите с тия лъжливи движения ... много богат репертоар извадиха а и цената си опре точно в низходящия канал ...Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеабе към 16h май май ще трябва късо
Коментар
-
Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнениеКво става с тоя паунд.Някой има ли някаква информация.Че съм купил кешовица в паунди и като го гледам как пада ми се обръща стомахаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от katapult4o Разгледай мнениеМоже и ощеSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
Коментар