IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бонджорно рагаци,ко ме ста?
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• като , че ли те чу
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Аз влезнах на Е/$ дълго и ако е рекъл Господ.....

Коментар

• и аз съм се закопал в eru/usd и така като го гледам , като че ли ще целне 1.305 ама знам ли ..
          Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            чакам пробив от дневен бар на дъното...ако от тук пробие 56 вече ще диктуват биковете до 33.20
            Според мен надолу няма да успее повече. Може ако първо тества неуспешно отдолу линията на дневният възходящ тренд. Оттук директно не ми се вярва. а и дневните барове засега не го потвърждават.

Коментар

• чакам пробив от дневен бар на дъното...ако от тук пробие 56 вече ще диктуват биковете до 33.20
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

ааа а аз се пуля на евро долар......кадето чакам пробив на дъно от 30.56
                На 1 час ще върне сигурно, защото цената много избяга от МА7. Стопа е на 1.0260(спирачка има и на 1.0280). като върне може да взема още.
                Last edited by 4un4o; 12.03.2013, 15:10.

Коментар

• ааа а аз се пуля на евро долар......кадето чакам пробив на дъно от 30.56

Коментар

каде е този баиряк....нищо неразбрах даи даго видим..
                    В ауд /долар. корекцията е флага. пробихме го нагоре после тествахме горната линия и сега атака на 1.0311 вчерашният връх които е според мен Д на триъгълник. днес направихме Е и сега бием ли 1.0311 таргета е 1.05

Коментар

• каде е този баиряк....нищо неразбрах даи даго видим..

Коментар

• има ли живи хора тук? Да не грабнахте метлите и памперсите.
                        Метете ,Метете , те ше додат онези дето дават по цели 3 долара заплати.
                        Last edited by 4un4o; 12.03.2013, 14:45.

Коментар

• в АУД УСД ИМА ЕДИН БАЙРЯК С ТАРГЕТ 2 ФИГУРИ. ТЕСТВАХМЕ ГО ОТГОРЕ И сега се образува и триъгълник абсд бие ли го нагоре отиваме на 1.05 другата екстра на дългите в тази двойка е положителният суап. и такса пренос.
                          Last edited by 4un4o; 12.03.2013, 14:26.

Коментар

• Нещо интересно
                            http://www.bloomberg.com/news/2013-0...urrencies.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Привет трейдъри! Успехи!
                              Вчера излязох от затвора и се чудя де се дяна ТАТО ? да не сме се разминали. Него да са го вкарали а мен да са ме пуснали??????
                              привет,Чунчо
                              немой бута ТАТО из занданите ей.аз щях да знам
                              ти ако си седиш мирен тука у форексу никой не мой те пипна
                              ама ти не.влечение имаш към политиканстване
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Хайде един Short на GBP/USD на 1,4852 )).. 5000 къси
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X