Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТАТО.....ТАТО.....есега е оплеска......датие честитта раницата ....а поне тие на късмет
вече ми е лаф номер едно
п.п Емо ,укъси ли даксаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетц - жълтата подводница майсторя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATO ке се жени - демек изгоря на всички фронтове на форексовия и на житейския
пп.голям пердах яде ТАТО и веке ке бъде занапред мечок
П.П. И аз така се женя за по една вечер, че после много искания и претенции възникват. (като на протестиращите)Last edited by 4un4o; 13.03.2013, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATO ке се жени - демек изгоря на всички фронтове на форексовия и на житейския
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikoletaМомчета, има ли такива между вас които могат да управляват средства на инвестиционни групи?Last edited by trade; 13.03.2013, 00:06.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЖената не е важно какво ке иска - важното е пазаря какво ке пожелае ........ хайде лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеха дано златна ти уста Емо
А за пари нема се косиш!
Пари се печелят и губят без проблеми
Аз преди 2 години 5 цифрен реален акаунт занулих,даже още ближа рани,ама........
Живота продължава,просто някои уроци са по-скъпи!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГоре главата Тато-може пък да е за хубаво!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар