IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрю ютрю ))

ЖАБОКА да довадя тука бръже
    и с пълна сила да се ИЗРЕЖЕ
    кризаааааааааааааааааааааааа
    че днеска ми е много важно !!!!

Успех на ХОРАТА !!!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• ц-ц-ц-ц веселба, а
      че правят лЕ се оше
      таквизи неща, бря
      Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      TATO ке се жени - демек изгоря на всички фронтове на форексовия и на житейския
      пп.голям пердах яде ТАТО и веке ке бъде занапред мечок

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Прав си КОТЮ много си прав - ама ТАТО сега е влюбен и загубен и не мож трезво да разсъждава на форексо и затуй временно ке излезе в отпуска
        Ха тъй-хубаво си решил,че двете неща трудно се съвместяват

Обикновенно едното пречи на другото,или другото пречи на едното

Пък и може някой леФ да спестиш ако не си на пазара(при мен се получава)
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Ех тази жена нете оставя да седнеш пред монитора.....ама сигорно си заслужава щом несядаш.....значи е добра ......а щом е добра ....на Тато щему иска повече в Форекса...щесе кротне и концентрира....не дами отваря къси и да ходи по кафета....ами да гледа монитора и готви.ТАТО познавам двама треидари както и аз ...хобито ние готвене..Честито тато и ако може да ражда ....еее супер е
          Прав си КОТЮ много си прав - ама ТАТО сега е влюбен и загубен и не мож трезво да разсъждава на форексо и затуй временно ке излезе в отпуска
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ех тази жена нете оставя да седнеш пред монитора.....ама сигорно си заслужава щом несядаш.....значи е добра ......а щом е добра ....на Тато щему иска повече в Форекса...щесе кротне и концентрира....не дами отваря къси и да ходи по кафета....ами да гледа монитора и готви.ТАТО познавам двама треидари както и аз ...хобито ние готвене..Честито тато и ако може да ражда ....еее супер е
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

ТАТО.....ТАТО.....есега е оплеска......датие честитта раницата ....а поне тие на късмет
              Тенкю КОТЮ - ха дано
              пп.Благодарско на всички за пожеланията - ке видим какво ке излезе
              Last edited by ТАТО; 13.03.2013, 22:11.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• видя си днес МТ5 и......

Ух че паднало днес то, милото ми, скъпото ми.
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• Както каза колегата давидим дали банките и фондовете са готови за голямото преливане.....късо на златото дълго евро и къси индекси......

Коментар

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
                    Човече форекса не е това което изглежда!!!
                    Курсът между една валутна двойка зависи от десетки показатели и лакомията на големите инвестиционни банки,хедж фондове и дребните спекуланти като нас.
                    Показатели като инфлация,безработица и др. могат да повлиаят на пазара но доста ограничено.Основните движения ги правят инв. Банки,хедж фондовете,изказванията на ФЕД ,ЕЦБ,Сиреч ако всички се втурнат яко да купуват дадена валута тя ще се покачи спрямо друга.Но не забравяй че тая игра е като скачени съдове,ако печелиш ти значи някой е загубил.Целта на големите банки е да прибират парите на дребните риби.Ако досега не си играл форекс ще те посъветвам по добре не се захващай.
                    Ако все пак имаш желание отиди изкарай един курс по форекс ,приготви си 10 000 $ които ще загубиш след няколко месеца и чак след като занулиш една,две,три или пет сметки вече можеш да твърдиш че форекса те е пекал на бавен огън и че си печен.И ако си си извадил необходимите поуки от грешките си можеш да почнеш да изкарваш някаква доходност от форекс.Аз само ти казвам през какво трябва да минеш за да станеш успешен играч.
                    Човече, тия всички неща ги знаем, ама на простите въпроси не може да намериме правилния отговор!!!!??? Кат си толкова отворен, защо не отговориш на въпоса бе ага!?

Коментар

• по моите сметки единият вариант е да спре 1,29 а другият 1,28

Коментар

• Първоначално изпратено от growth Разгледай мнение
                        Пич и аз тако го итиграх, но виж какво пише тук

Например при нормална свободна търговия между валутите на страните А и Б се установява курс, който остава непроменен, докато не настъпят изменения в покупателната способност на една от тези валути. Ако в страна А се зароди висока инфлация покупателната способност на парите й намалява. Новият валутен курс трябва да бъде равен на стария умножен с частното на показателите, измерващи степента на инфлация в двете страни. Като последица от зародилата се инфлация в страна А е поскъпване на нейната валута, ограничаване на износа ( нейните стоки стават по-скъпи и неконкурентоспособни в сравнение с преди) и засилване на вноса ( вносните стоки са по- евтини и по- конкурентоспособни от местните ).

Човече форекса не е това което изглежда!!!
                        Курсът между една валутна двойка зависи от десетки показатели и лакомията на големите инвестиционни банки,хедж фондове и дребните спекуланти като нас.
                        Показатели като инфлация,безработица и др. могат да повлиаят на пазара но доста ограничено.Основните движения ги правят инв. Банки,хедж фондовете,изказванията на ФЕД ,ЕЦБ,Сиреч ако всички се втурнат яко да купуват дадена валута тя ще се покачи спрямо друга.Но не забравяй че тая игра е като скачени съдове,ако печелиш ти значи някой е загубил.Целта на големите банки е да прибират парите на дребните риби.Ако досега не си играл форекс ще те посъветвам по добре не се захващай.
                        Ако все пак имаш желание отиди изкарай един курс по форекс ,приготви си 10 000 $ които ще загубиш след няколко месеца и чак след като занулиш една,две,три или пет сметки вече можеш да твърдиш че форекса те е пекал на бавен огън и че си печен.И ако си си извадил необходимите поуки от грешките си можеш да почнеш да изкарваш някаква доходност от форекс.Аз само ти казвам през какво трябва да минеш за да станеш успешен играч.
                        Джак пота идва с изненадата

Коментар

може и дате пусне....с оглед на незапочнал спад при индексите....но сие риск.....на 28 има подкрепа там се пресичат емите а и на 28,50 е мувинга....едва под него бих пробвал това кото търсуш ....но на всички гафики емите ми дават късо и то доста занадоло....другиат вторник да но до краят на седмицата сие рисковано.....а и сипито започва да испуска ....днес и утре и другите щего последват....ако и вече неса несам гледал....дау и дакса сами доста маниполирани принципно
                          аз го играя за кратко време до края на деня примерно на h4 имаме вече жестока дивергенция и си иска една кратка корекция поне

Коментар

• може и дате пусне....с оглед на незапочнал спад при индексите....но сие риск.....на 28 има подкрепа там се пресичат емите а и на 28,50 е мувинга....едва под него бих пробвал това кото търсуш ....но на всички гафики емите ми дават късо и то доста занадоло....другиат вторник да но до краят на седмицата сие рисковано.....а и сипито започва да испуска ....днес и утре и другите щего последват....ако и вече неса несам гледал....дау и дакса сами доста маниполирани принципно

Коментар

някои данесе обърка с дълги
                              аз ще пробвам дълги от 2911 със стоп 2859 и цел 3000

Коментар

• Първоначално изпратено от growth Разгледай мнение
                                Пич и аз тако го итиграх, но виж какво пише тук

Например при нормална свободна търговия между валутите на страните А и Б се установява курс, който остава непроменен, докато не настъпят изменения в покупателната способност на една от тези валути. Ако в страна А се зароди висока инфлация покупателната способност на парите й намалява. Новият валутен курс трябва да бъде равен на стария умножен с частното на показателите, измерващи степента на инфлация в двете страни. Като последица от зародилата се инфлация в страна А е поскъпване на нейната валута, ограничаване на износа ( нейните стоки стават по-скъпи и неконкурентоспособни в сравнение с преди) и засилване на вноса ( вносните стоки са по- евтини и по- конкурентоспособни от местните ).
                                Бате, това е накъф друг филм.... В какво си се забъркал ?

Коментар

Working...
                                X