Първоначално изпратено от Anyone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеШНБ-то дигат лихвите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеДа.При по-дълъг тайминг получаваш кол./получи се двусмислие/
"Кол" получаваш в зависимост от обема на позициите и рамера на
акаунта. По принцип лакомо дупе ...
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Единственото, което мога да добавя е тайминг. Всеки
има различен стил на търговия. В средносрочен план
обаче положението си е "натопорчено" отвсякъде. По старото
неписано правило ще изпуснат парата тогава, когато най - малко се очаква.
Подозирам (без да ангажирам никого с това), че ще е в момент след положителни новини. А след това ще се появят и анализатори да обяснят защо пък точно така става
.
Поздрави и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеКолега,респект,но номера със здравите нерви срещу тренда е леко кофти.
Единственото, което мога да добавя е тайминг. Всеки
има различен стил на търговия. В средносрочен план
обаче положението си е "натопорчено" отвсякъде. По старото
неписано правило ще изпуснат парата тогава, когато най - малко се очаква.
Подозирам (без да ангажирам никого с това), че ще е в момент след положителни новини. А след това ще се появят и анализатори да обяснят защо пък точно така става
.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Здрави нерви и търпение.
Разиграват схемата по най - въртеливия начин
(онзи на жените с леко поведение). И ще го бутнат
против всички писани правила. Лично мение.
Поздрави и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение8020 още 30 ина цифрички и ще загубя маса пари
няма да помагате явно.не мога да гледам,как отлитат толкова долари
махам се.стопа ако не си е на мястото ,като се върна.ВИНКЕЛА ви е последна грижа
Здрави нерви и търпение.
Разиграват схемата по най - въртеливия начин
(онзи на жените с леко поведение). И ще го бутнат
против всички писани правила. Лично мение.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениелеко съм си нарушил правилото за СМЕЛИТЕ трейдъри
призовавам всички,КОНТРЕЛИ начело с НАИВНИК да ударят по едно късо на дакса за да ми помогнат
в противен случай ако продължава да превзема нови висини.ще ме загубите завинаги за КОНТРЕЛСКАТА кауза....знех си аз ама на
само с призоваване няма да стане,
че контрелите много са примълелИ!!!
Просто требе да ги СТРОИШ и с ВИНКЕЛО
бой по КРАТУНИТЕ докът кандисат
пак да скъсяват !!!!!
Почвай направо с МАМУНа не го бави!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнениеАко все пак имаш желание отиди изкарай един курс по форекс ,приготви си 10 000 $ които ще загубиш след няколко месеца и чак след като занулиш една,две,три или пет сметки вече можеш да твърдиш че форекса те е пекал на бавен огън и че си печен.И ако си си извадил необходимите поуки от грешките си можеш да почнеш да изкарваш някаква доходност от форекс.Аз само ти казвам през какво трябва да минеш за да станеш успешен играч.
Ако има $10,000 за губене, по-добре да попита някой от тук списващите да му е в помощ. Така по-трудно ще ги загуби, а дори и да стане ще е научил много повече...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение8020 още 30 ина цифрички и ще загубя маса пари
няма да помагате явно.не мога да гледам,как отлитат толкова долари
махам се.стопа ако не си е на мястото ,като се върна.ВИНКЕЛА ви е последна грижа
Коментар
-
леко съм си нарушил правилото за СМЕЛИТЕ трейдъри
призовавам всички,КОНТРЕЛИ начело с НАИВНИК да ударят по едно късо на дакса за да ми помогнат
в противен случай ако продължава да превзема нови висини.ще ме загубите завинаги за КОНТРЕЛСКАТА кауза....знех си аз ама наИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДобрю ютрю ))
ЖАБОКА да довадя тука бръже
и с пълна сила да се ИЗРЕЖЕ
кризаааааааааааааааааааааааа
че днеска ми е много важно !!!!
Успех на ХОРАТА !!!!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар