If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тато тази кака все едно на струг е правена. Много изпъната. И аз бих и пуснал една стружка Има обаче един дефвкт който е специфичен за рускините. Дълги крака и къс торс.!
Иначе това не пречи, да и пусна една стружка. Много е Убава. Връща от път!
Тоз "дефект" най много ми аресва у тях .ТАТО ги търси с колкото може по дълги крака
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
На тебе пък кой ти даде право да определяш в моята тема какво е уместно и какво не? Нямам спомени да съм ти давал права да падарстваш !
Без шеги и закачки, хората ще изтрещят. Така, че са напълно разрешени и желателни !!!
Какъвто и да ти е прякорът, добре е да знаеш, че майтапът в тази тема е крайно неуместен. Има десетки други теми, в които, ако чак толкова ти се иска, можеш да се майтапиш. А можеш да си отвориш специална тема, в която да се майтапиш на воля. Но тук това е нежелателно. Тук става дума за пари, понякога много пари, повече отколкото можеш да си представиш. Навярно добре знаеш, че за пари войни се водят, хора се избиват.
Тъй че - по-кротко! Във валутната търговия едно кратко разсейване може да се окаже фатално. Който мисли по друг начин, значи мястото му не е във форекса.
Тато тази кака все едно на струг е правена. Много изпъната. И аз бих и пуснал една стружка Има обаче един дефвкт който е специфичен за рускините. Дълги крака и къс торс.!
Иначе това не пречи, да и пусна една стружка. Много е Убава. Връща от път!
Тато азе, пък сега гледам седмичната графика и направо не мога да повярвам, истина ли видат моите дзъркели или съм се зомбирал.Та аз виждам на таз графика глава с рамене и таргето го мерим неколко пъти с метъра нейде към ту 1,42 отива. Та въпроса ми Тато е да вярвам ли на очите си мола за помощ
пп. току що прочетох на чунчо коментара, и той май е видел същото оти и на мен там ми идва вратната линия
ке съм съгласен само ако след Нова година бием 3171 ама туй ке стане след броени часове или дни тъй че таз глава е забрави
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Тато азе, пък сега гледам седмичната графика и направо не мога да повярвам, истина ли видат моите дзъркели или съм се зомбирал.Та аз виждам на таз графика глава с рамене и таргето го мерим неколко пъти с метъра нейде към ту 1,42 отива. Та въпроса ми Тато е да вярвам ли на очите си мола за помощ
пп. току що прочетох на чунчо коментара, и той май е видел същото оти и на мен там ми идва вратната линия
Съименничке,едва ли някой тук ще почне да ти обяснява технически анализ /ТА/ от "а-бе"-то.Разгледай линкчето по-долу и направи своя преценка,виждаш ли в нея обърната глава и рамене от двете страни на главата?/а може би виждаш друга фигура?/ http://www.anmart-forex.com/charts/eurusd.gif
Таргетът,ако прочетеш теорията/погледни в гугъла и си купи някакви книжки,ако държиш да научиш нещо/,таргетът е от линията на раменете до главата в обратна посока.
Общо-взето,ТА не е решаващ за вземане на решения,защото ако човек си впрегне фантазията,не само глава и рамене може да види.Например аз в тая графика виждам една нормално разположена фигура-глава и рамене,а в момента се завършва дясното рамо на втора подобна фигура.Така таргетът бихме го търсили някъде около 1.2840.
Друга интерпретация на ситуацията-цените да са описали двоен връх и така нататък.
Всичко това е несериозно,но ако имаш някакви други сигнали,предвид фундаментален анализ,можеш като допълнение да се взираш и да търсиш в графиките допълнителни чаркове от човешкото тяло.Успех!
Наде това което си постнала на графиката по скоро прилича на самолета на Христо Гърбов с два спуснати колесника! Глава с рамене е фигура която е със 74% вероятност ,но според мен когато е на края на тренд. а тази фигура прилича но е при корекция на генералният низходящ тренд. Или казано по просто не е дъно на тренда а е дъно на корекция. Шанса значително намалява тази фигура да се реализира. По вероятен е фалшив пробив и пак надолу. Освен това на дневна има една по едра фигура с вратна линия на 1.3070.
П.П. Да не забравяме ,че всеки ден излизат негативни данни за ЕС икономиката.
Какъвто и да ти е прякорът, добре е да знаеш, че майтапът в тази тема е крайно неуместен. Има десетки други теми, в които, ако чак толкова ти се иска, можеш да се майтапиш. А можеш да си отвориш специална тема, в която да се майтапиш на воля. Но тук това е нежелателно. Тук става дума за пари, понякога много пари, повече отколкото можеш да си представиш. Навярно добре знаеш, че за пари войни се водят, хора се избиват.
Тъй че - по-кротко! Във валутната търговия едно кратко разсейване може да се окаже фатално. Който мисли по друг начин, значи мястото му не е във форекса.
Коментар