IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Тато тази кака все едно на струг е правена. Много изпъната. И аз бих и пуснал една стружка Има обаче един дефвкт който е специфичен за рускините. Дълги крака и къс торс.!
    Иначе това не пречи, да и пусна една стружка. Много е Убава. Връща от път!
    Тоз "дефект" най много ми аресва у тях .ТАТО ги търси с колкото може по дълги крака
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• На тебе пък кой ти даде право да определяш в моята тема какво е уместно и какво не? Нямам спомени да съм ти давал права да падарстваш !
      Без шеги и закачки, хората ще изтрещят. Така, че са напълно разрешени и желателни !!!

Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Какъвто и да ти е прякорът, добре е да знаеш, че майтапът в тази тема е крайно неуместен. Има десетки други теми, в които, ако чак толкова ти се иска, можеш да се майтапиш. А можеш да си отвориш специална тема, в която да се майтапиш на воля. Но тук това е нежелателно. Тук става дума за пари, понякога много пари, повече отколкото можеш да си представиш. Навярно добре знаеш, че за пари войни се водят, хора се избиват.
      Тъй че - по-кротко! Във валутната търговия едно кратко разсейване може да се окаже фатално. Който мисли по друг начин, значи мястото му не е във форекса.
      Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        тука на графиката виде ТАТО една изпъната КАКА
        http://prikachi.com/images/672/5553672G.jpg
        РЕДА да каже какво мисли по въпроса май стана двойно дънце на Н1 кендъл на 29959
        Тато тази кака все едно на струг е правена. Много изпъната. И аз бих и пуснал една стружка Има обаче един дефвкт който е специфичен за рускините. Дълги крака и къс торс.!
        Иначе това не пречи, да и пусна една стружка. Много е Убава. Връща от път!

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
          Moody's cuts ESM to Aa1
          Мудис са от нашите

Коментар

• Moody's cuts ESM to Aa1

Коментар

• Здравейте приятели, желаем успех с инвестициите!
              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                Тата таз полянка у Правец ли е бре
                де да беши и полянката с КАКАТА у Правец

Коментар

тука на графиката виде ТАТО една изпъната КАКА
                  РЕДА да каже какво мисли по въпроса май стана двойно дънце на Н1 кендъл на 29959
                  Тата таз полянка у Правец ли е бре

Коментар

• тука на графиката виде ТАТО една изпъната КАКА
                    Last edited by ТАТО; 30.11.2012, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                      Тато азе, пък сега гледам седмичната графика и направо не мога да повярвам, истина ли видат моите дзъркели или съм се зомбирал.Та аз виждам на таз графика глава с рамене и таргето го мерим неколко пъти с метъра нейде към ту 1,42 отива. Та въпроса ми Тато е да вярвам ли на очите си мола за помощ

пп. току що прочетох на чунчо коментара, и той май е видел същото оти и на мен там ми идва вратната линия
                      ке съм съгласен само ако след Нова година бием 3171 ама туй ке стане след броени часове или дни тъй че таз глава е забрави

Коментар

• Тато азе, пък сега гледам седмичната графика и направо не мога да повярвам, истина ли видат моите дзъркели или съм се зомбирал.Та аз виждам на таз графика глава с рамене и таргето го мерим неколко пъти с метъра нейде към ту 1,42 отива. Та въпроса ми Тато е да вярвам ли на очите си мола за помощ

пп. току що прочетох на чунчо коментара, и той май е видел същото оти и на мен там ми идва вратната линия
                        Last edited by tarantulata; 30.11.2012, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
                          Съименничке,едва ли някой тук ще почне да ти обяснява технически анализ /ТА/ от "а-бе"-то.Разгледай линкчето по-долу и направи своя преценка,виждаш ли в нея обърната глава и рамене от двете страни на главата?/а може би виждаш друга фигура?/
                          http://www.anmart-forex.com/charts/eurusd.gif
                          Таргетът,ако прочетеш теорията/погледни в гугъла и си купи някакви книжки,ако държиш да научиш нещо/,таргетът е от линията на раменете до главата в обратна посока.
                          Общо-взето,ТА не е решаващ за вземане на решения,защото ако човек си впрегне фантазията,не само глава и рамене може да види.Например аз в тая графика виждам една нормално разположена фигура-глава и рамене,а в момента се завършва дясното рамо на втора подобна фигура.Така таргетът бихме го търсили някъде около 1.2840.
                          Друга интерпретация на ситуацията-цените да са описали двоен връх и така нататък.
                          Всичко това е несериозно,но ако имаш някакви други сигнали,предвид фундаментален анализ,можеш като допълнение да се взираш и да търсиш в графиките допълнителни чаркове от човешкото тяло.Успех!
                          Наде това което си постнала на графиката по скоро прилича на самолета на Христо Гърбов с два спуснати колесника! Глава с рамене е фигура която е със 74% вероятност ,но според мен когато е на края на тренд. а тази фигура прилича но е при корекция на генералният низходящ тренд. Или казано по просто не е дъно на тренда а е дъно на корекция. Шанса значително намалява тази фигура да се реализира. По вероятен е фалшив пробив и пак надолу. Освен това на дневна има една по едра фигура с вратна линия на 1.3070.
                          П.П. Да не забравяме ,че всеки ден излизат негативни данни за ЕС икономиката.
                          Last edited by 4un4o; 30.11.2012, 21:47.

Коментар

• Време е за малко динамика

Коментар

• Nadia_Ivanova

Какъвто и да ти е прякорът, добре е да знаеш, че майтапът в тази тема е крайно неуместен. Има десетки други теми, в които, ако чак толкова ти се иска, можеш да се майтапиш. А можеш да си отвориш специална тема, в която да се майтапиш на воля. Но тук това е нежелателно. Тук става дума за пари, понякога много пари, повече отколкото можеш да си представиш. Навярно добре знаеш, че за пари войни се водят, хора се избиват.
                              Тъй че - по-кротко! Във валутната търговия едно кратко разсейване може да се окаже фатално. Който мисли по друг начин, значи мястото му не е във форекса.

Коментар

аз викам след 21 часа еврака да полудее
                                то по-права линия само при мъртвец се вижда
                                научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

Working...
                                X