IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Контренето малко не го разбирам като понятие, поне, доколкото трейдърите гледат в различни графики, по които правят изводите си за откриване на позиция.
    Аз например преди малко заложих на долара срещу канадеца, но не мисля, че това може да се разглежда като контрене.
    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение

Това ще се случи на долара съвсем скоро.
      забелязваш ли оня наблюдател от ООН на фона на приземяващия се.не мръдна ей.
      сигурно е дисциплиниран трейдър
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• напълнило се е с контрели
        нова порода ЖИУОТНИ имаме РЕДЕ.КОНТРЕЛИ ги наричам
        скъсяват всичко дето мърда.от ДАУ през ДАКС до кивита,озита,еврота,злато и т.н
        няма значение накъде върви цената и докога.важно е да се контри, навсякъде по всяко време и да се издържа
        горното не се отнася до никой от пишещите във ФОРУМА.просто споделям видения
        ПОЗДРАВ
        http://www.youtube.com/watch?v=PJjXnkd6bUQ
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Това ще се случи на долара съвсем скоро.

Коментар

• 31.73 е връх но 31.43 е распродажбата......А това от 28.02 далие АВС или В нени итересува....когато пробие 31.43 евентуално ....ще разберем .....дотогава къси от 31.43.....
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Чунчо....оставиго даси говори каквото иска....нали имаме графики....неси мисли че те са много по умни от нас....това че са завършили университети.....кадето всички влизат под матрицата и кадето 30 % от тях са агенти на ФБР и ЦРУ .....вербувани още от университетите...Те саздават новини и данни и маниполират масите както си искат....Но нас няма как.....защото сме Българи

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                .......а засега това ниво е 31.43 и никое друго
                Ми 31,73 ко е бе котьо ?
                Аз на седмична виждам мноооогооо сняг
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• 11:58. Президентът на централната банка на Англия заяви, че очаква ожесточаване на валутната война през 2013 г. като заместител на традиционните парични средства
                  Ха сега да видим "Кон боб яде ли и пред джамия пърди ли се?"

Коментар

• Ингиво ...несе обиждай ...затова е форум да коментираме....Глава с рамене се образува над подкрепата на тренд линията......Несам го измислил Аз.....Да слет пробив на 28.78 ще имаме кретично ниво на късите и то щее е критерии за смяна на посоката .....Да сега индикаторът е 31.43 затова отново търсим къси от него и след пробив на 28.78 сваляме стопа на Новото ниво .....Защото сега даже и пробив Над 31.27 бес обаче пробив на 31.43 ....непромемя нищо.....Може дае АВС.....затова стоповете се слагат на нива....Променящи картинката....Каквое 30.40 ....ниво в реинч.....значи нени интересува.......А може да има и двоен връх ако цената се върне до 31.25 например и тръгне надоло.....Тогава тази картинка щете обърка с две три губещи позиции....А може да отиде и до 31 и от там до 28.60 и даси мислиш чее двоен връх и да скасяваш а то дае АВС и дати отнесе стопа.....Затова стопат е на нива определящи промяната на картинката.......а засега това ниво е 31.43 и никое друго

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      За тези които не са решили каква посока да хванат ето едно придложение за близките 3-4 дни https://www.youtube.com/watch?v=qEAB-DSsEFk Важното ниво е 3004-12
                      аз от там мисля да скъсявам

Коментар

• Добро утро ,аз лично мисля че при еврото спада ,който се реализира на седмична графика от 1.4932 до 1.2032 не е приключил имаме само пробив на трендлинията.Тези дни цената не успя да премине над 1.3180 и мисля да вляза къс ако видим ниво 1.3030

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Ингиво1 .....глава с рамене Се образува отляво на тренд линията.....това е пълна глупост
                          Може и да е глупост не те карам да го търгувъш нито пък коментирам чужди мнения . Постарай се и ти така да правиш. Успех
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• За тези които не са решили каква посока да хванат ето едно придложение за близките 3-4 дни https://www.youtube.com/watch?v=qEAB-DSsEFk Важното ниво е 3004-12
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от shterev Разгледай мнение
                              аууу сори за въпроса
                              аз пък съм на 1,2870 кът сметнах 2880 за ключово (моля не питай как )

ти що избра 2890?
                              беше грешен наистина трябваше да е където е твоя, но незнам що така реших преди клоуза го преместих, поне да е бях затворил, беше на печалба.

Коментар

• Mersi.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

X