If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой влиза ли тук да види руските братя как пишат и въобще какво представлява техния форум. Има някак общо желание да се помага един на друг, не че трябва да се ръководиш от съвети но с някои изключения там има хора които знаят какво правят и не се притесняват да го напишат в помощ на другите ...
Имаше преди време статия за хората които пишеха тук преди време , аз лично съм контактувал с bertram много свестен човек и готов да помага винаги със информация.
Винаги съм мислила, че в темата за валутна търговия - форекс - не се обсъждат залози в заложните къщи. Ако съм използвала термина "заложих" на определена валута срещу друга, това означава именно, че при конкретната двойка съм отворила позиция с предположението, че щатският долар ще расте спрямо канадският, т.е.- удължила съм щатският.
Иначе, не мисля, че "разбирам" нещо повече от дадената валутна двойка. В случая само отчетох фундамента от 15:30 като шанс за да бъда подкрепена с поскъпване на щатската валута при отваряне на позицията, т.е.-за намиране на правилен вход.
Все пак това не е препоръка към никого, а си е една точно скалпираща позиция с отчитане на влиянието на фундамента в краткосрочен план.
Мисля, че нямаше смисъл от толкова обяснения.
ти какво си мислила а аз какво съм прочел са две различни неща.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Цитат:
Първоначално изпратено от nadyia
Контренето малко не го разбирам като понятие, поне, доколкото трейдърите гледат в различни графики, по които правят изводите си за откриване на позиция.
Аз например преди малко заложих на долара срещу канадеца, но не мисля, че това може да се разглежда като контрене.
Успех!
това ,залаганията не ги разбирам много
ако си удължила usd/cad това си е твое виждане.аз там не пипам и не съм наясно с филма
Винаги съм мислила, че в темата за валутна търговия - форекс - не се обсъждат залози в заложните къщи. Ако съм използвала термина "заложих" на определена валута срещу друга, това означава именно, че при конкретната двойка съм отворила позиция с предположението, че щатският долар ще расте спрямо канадският, т.е.- удължила съм щатският.
Иначе, не мисля, че "разбирам" нещо повече от дадената валутна двойка. В случая само отчетох фундамента от 15:30 като шанс за да бъда подкрепена с поскъпване на щатската валута при отваряне на позицията, т.е.-за намиране на правилен вход.
Все пак това не е препоръка към никого, а си е една точно скалпираща позиция с отчитане на влиянието на фундамента в краткосрочен план.
Мисля, че нямаше смисъл от толкова обяснения.
Ойрото е в рейндж от кажи го три месеца и не мисля, че е резонно да търсиш фигури, сигнализиращи за обръщане на тренд в (грубо казано) средата на рейнджа. Още повече на малък период като 4 часа.
Напълно възможно е да стане това, което си предположил, но поради други причини.
Контренето малко не го разбирам като понятие, поне, доколкото трейдърите гледат в различни графики, по които правят изводите си за откриване на позиция.
Аз например преди малко заложих на долара срещу канадеца, но не мисля, че това може да се разглежда като контрене.
Успех!
това ,залаганията не ги разбирам много
ако си удължила usd/cad това си е твое виждане.аз там не пипам и не съм наясно с филма
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
напълнило се е с контрели
нова порода ЖИУОТНИ имаме РЕДЕ.КОНТРЕЛИ ги наричам
скъсяват всичко дето мърда.от ДАУ през ДАКС до кивита,озита,еврота,злато и т.н
няма значение накъде върви цената и докога.важно е да се контри, навсякъде по всяко време и да се издържа
горното не се отнася до никой от пишещите във ФОРУМА.просто споделям видения
ПОЗДРАВ http://www.youtube.com/watch?v=PJjXnkd6bUQ
С ВИНКЕЛО и бой по чутурите до
първи проблясъци на разум !!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар