IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Системката за търгуване на ГАП на Азис Мустафа е голема работа
    http://tradersonline-mag.com/01_ezin...ml/page35.html
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• мнение

http://www.forexpf.ru/news/2012/12/1...a-revansh.html

Някой влиза ли тук да види руските братя как пишат и въобще какво представлява техния форум. Има някак общо желание да се помага един на друг, не че трябва да се ръководиш от съвети но с някои изключения там има хора които знаят какво правят и не се притесняват да го напишат в помощ на другите ...

Имаше преди време статия за хората които пишеха тук преди време , аз лично съм контактувал с bertram много свестен човек и готов да помага винаги със информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
        Винаги съм мислила, че в темата за валутна търговия - форекс - не се обсъждат залози в заложните къщи. Ако съм използвала термина "заложих" на определена валута срещу друга, това означава именно, че при конкретната двойка съм отворила позиция с предположението, че щатският долар ще расте спрямо канадският, т.е.- удължила съм щатският.
        Иначе, не мисля, че "разбирам" нещо повече от дадената валутна двойка. В случая само отчетох фундамента от 15:30 като шанс за да бъда подкрепена с поскъпване на щатската валута при отваряне на позицията, т.е.-за намиране на правилен вход.
        Все пак това не е препоръка към никого, а си е една точно скалпираща позиция с отчитане на влиянието на фундамента в краткосрочен план.
        Мисля, че нямаше смисъл от толкова обяснения.
        ти какво си мислила а аз какво съм прочел са две различни неща.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение

Цитат:
          Първоначално изпратено от nadyia
          Контренето малко не го разбирам като понятие, поне, доколкото трейдърите гледат в различни графики, по които правят изводите си за откриване на позиция.
          Аз например преди малко заложих на долара срещу канадеца, но не мисля, че това може да се разглежда като контрене.
          Успех!

това ,залаганията не ги разбирам много
          ако си удължила usd/cad това си е твое виждане.аз там не пипам и не съм наясно с филма

Винаги съм мислила, че в темата за валутна търговия - форекс - не се обсъждат залози в заложните къщи. Ако съм използвала термина "заложих" на определена валута срещу друга, това означава именно, че при конкретната двойка съм отворила позиция с предположението, че щатският долар ще расте спрямо канадският, т.е.- удължила съм щатският.
          Иначе, не мисля, че "разбирам" нещо повече от дадената валутна двойка. В случая само отчетох фундамента от 15:30 като шанс за да бъда подкрепена с поскъпване на щатската валута при отваряне на позицията, т.е.-за намиране на правилен вход.
          Все пак това не е препоръка към никого, а си е една точно скалпираща позиция с отчитане на влиянието на фундамента в краткосрочен план.
          Мисля, че нямаше смисъл от толкова обяснения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            За тези които не са решили каква посока да хванат ето едно придложение за близките 3-4 дни https://www.youtube.com/watch?v=qEAB-DSsEFk Важното ниво е 3004-12
            Ойрото е в рейндж от кажи го три месеца и не мисля, че е резонно да търсиш фигури, сигнализиращи за обръщане на тренд в (грубо казано) средата на рейнджа. Още повече на малък период като 4 часа.

Напълно възможно е да стане това, което си предположил, но поради други причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              Тредъри и да не се хвалите че пИчелете много щото ке дойдат чеченците да ви отвлекат да работите за тях
              http://lifenews.ru/news/106894
              Ами-няма даже ако дойдат ще им искам пари,че трябва да довнасям
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Тредъри и да не се хвалите че пИчелете много щото ке дойдат чеченците да ви отвлекат да работите за тях
                http://lifenews.ru/news/106894
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Ко стаа уе пичове? Контрите Коледа лЕ?
                  Ам ,чи кво-на пук на системата и общоприетото
                  То като играя по правилата пак не се получава-викам айде срещу правилата

Коментар

• Ко стаа уе пичове? Контрите Коледа лЕ?

Коментар

• Китай и САЩ в опит за омекотяване падането на Еврото:
                      Цък

Коментар

добре,че ме ограмоти
                        разбра ме не се прави на луд
                        разбрах те

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          На пазара може да се печели не само от дълги, но и от къси позиции Andi
                          Въпроса е да е в правилния момент
                          добре,че ме ограмоти
                          разбра ме не се прави на луд
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• На пазара може да се печели не само от дълги, но и от къси позиции Andi
                            Въпроса е да е в правилния момент

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
                              Контренето малко не го разбирам като понятие, поне, доколкото трейдърите гледат в различни графики, по които правят изводите си за откриване на позиция.
                              Аз например преди малко заложих на долара срещу канадеца, но не мисля, че това може да се разглежда като контрене.
                              Успех!
                              това ,залаганията не ги разбирам много
                              ако си удължила usd/cad това си е твое виждане.аз там не пипам и не съм наясно с филма

Коментар

напълнило се е с контрели
                                нова порода ЖИУОТНИ имаме РЕДЕ.КОНТРЕЛИ ги наричам
                                скъсяват всичко дето мърда.от ДАУ през ДАКС до кивита,озита,еврота,злато и т.н
                                няма значение накъде върви цената и докога.важно е да се контри, навсякъде по всяко време и да се издържа
                                горното не се отнася до никой от пишещите във ФОРУМА.просто споделям видения
                                ПОЗДРАВ
                                http://www.youtube.com/watch?v=PJjXnkd6bUQ
                                С ВИНКЕЛО и бой по чутурите до
                                първи проблясъци на разум !!!
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X