IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
    Benchmark
    cnbc.com показва 1.3355

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
      къде го видя тоя гап ?
      Benchmark

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        май май ГАП ке има ама нагоре в 00:00 часа 3355 последна цена
        нагоре надолу нали все трябва да го затворим ... важното е пипсове да има.

Коментар

Отваряме с гап надолу - 1,3327
          къде го видя тоя гап ?

Коментар

Отваряме с гап надолу - 1,3327
            май май ГАП ке има ама нагоре в 00:00 часа 3355 последна цена
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• ха честита нова седмица ТАТО ке се включи в евроралито щот таквиз неща редко стават в годината
              и тъй слагам поръчка за дълги от 3370 - ако докат ТАТО спи да не би еврака да реши да поскъпне таргет 3696 стоп 3244 айййде наслука
              Last edited by ТАТО; 13.01.2013, 21:23.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Отваряме с гап надолу - 1,3327

Коментар

• blqblq

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  Дон Карлос, имам няколко въпроса към теб и евентуално би могло да се получи интересна дискусия:
                  Е ли това по- голямо икономическо бреме, отколкото поскъпващите цени на енергоносителите и металите, които са оценени в долари, при падащо евро, т.е. поскъпващ долар?
                  Е, колега, десетки пъти четох това изречение и не мога и не мога да разбера какво казваш с него. Поскъпващ петрол при поскъпващ долар?! Няма такова нещо! Азбучна истина е, че цената на петрола е в обратна корелация с цената на долара и е в права с на цената на еврото. Не говоря за форсмажорни обстоятелства - урагани, взривове на петролопроводи, лошо настроение на шейховете и пр. За да видиш голата истина, отвори си по една графика на евро/долар и петрол и погледни юни 2008 г. Няма как да не забележиш, че когато еврото стигна цена 1.60 за долар, петролът удари и прехвърли цена $ 140 за барел.
                  Сега, с извинение, ще ти дам една съвсем лесна задачка. Изчисли, моля те, как ще ти е по-изгодно да купуваш с евра: 1. цена на петрола $ 20 за барел при цена на еврото 1.00 щ. долара /дори не 0.80/. 2. цена на петрола $ 140 за барел и цена на еврото 1.60 щ. долара. Можеш и да не ми пишеш за резултата от сметките, аз го зная.
                  И не се подвеждай от лицемерието на еврочиновниците, които навремето опищяха орталъка, че "сега като стана еврото 1.60, петролът ни е много по-изгоден". Това беше предназначено за електората, 95 % от който или не знае да смята или въобще не е наясно за какво иде реч. Щото, ако хората бяха осъзнали истината, европолитиците и икономисти отдавна щяха да бъдат обесени с краката нагоре.

Поздрави и успех!

ПП. Дано съм успял да отговоря изчерпателно на всичките ти въпроси.

ППП. А, да, с цените на металите и повечето суровини положението е сходно. Още преди време писах по въпроса за нелепия израз "позитивна макрорамка" Имено тази "позитивност, оптимизъм" и др.подобни съсипват икономиката и нормалния ход на живота на хората. Няма защо да подскачаме от радост за благополучието на шепа милиардери.

Коментар

• blqblq

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                    Дон Карлос, имам няколко въпроса към теб и евентуално би могло да се получи интересна дискусия:
                    И как точно ЕЦБ ще интервира директно на спота, след като няма подобни правомощия?
                    Привет отново! И защо точно на спота? На него и аз не търгувам отдавна, с малки изключения За първи път чувам, че ЕЦБ нямала првомощия за валутни интервенции:

http://www.ecb.int/ecb/orga/tasks/ht...change.bg.html

Извинявай, че на час по лъжичка, но имам и други задължения.
                    /следва за петрола/

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Сополов,вчера за момент те обърках със Симов (заради тва,че си му гепил аватара и прописа в "песимизма...").Но след като той ми се обади сигнализирайки за кражбата и четейки тук кви ги дращиш, ми е ясно че си ти!
                      Издъхваш с шпионството. Аз го излових веднага сополивото

Коментар

• EUR/USD за утре 1,3351/1,3364 1,3394/1,3411

...Aко отвори с гап/ нагоре/следва / корекция и спускане от 1,3418/38-Под 1,3325
                        Aко отвори без гап ,продължаваме без спирка нагоре/1,355

Така или иначе,играем горните числа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
                          ....Това не го ли разбрахте толкова вече .... хахаха
                          Сополов,вчера за момент те обърках със Симов (заради тва,че си му гепил аватара и прописа в "песимизма...").Но след като той ми се обади сигнализирайки за кражбата и четейки тук кви ги дращиш, ми е ясно че си ти!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            сичкото кеч, говеждо настроено
                            далЕ пък не е време за уека курекцийка
                            Мда
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Привет, колега! Следя проблема от години. ...
                              ...
                              И още десетки и стотици мнения в тази посока. Но дойде ерата Меркел, госпожата удари по масата и каза: "Тук се слуша мойта воля, аз съм капитан!" Резултатите ги виждаме всички - пълна разруха, колкото и да се нъчат да я прикриват...:

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=26291
                              Ами това е едната цел - БОЛЕН СЕ ОПРАВЯ НА ЛЕГЛО!

ако сме здрави няма да минат "рИформите"

ЗАТОВА извода е: Политиката не е математика, но резултатите от политиката могат да се сметнат математически ... и там гледаш къде са те бутали през цялото време!
                              Last edited by iivanoff; 13.01.2013, 18:39.
                              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първата линия е преодоляна в четвъртия месец. Следва Фибоначи 50 %, която е на 1.3491.

И аз така го виждам, а 1.3325 е точно средата между 38.2 и 50 % така че според мен то ще е определящо ...
                                Last edited by hristo72; 13.01.2013, 14:56.

Коментар

Working...
                                X