Първоначално изпратено от bshopov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениемай май ГАП ке има ама нагоре в 00:00 часа3355 последна цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеОтваряме с гап надолу - 1,3327
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеОтваряме с гап надолу - 1,33273355 последна цена
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
ха честита нова седмицаТАТО ке се включи в евроралито щот таквиз неща редко стават в годината
и тъй слагам поръчка за дълги от 3370 - ако докат ТАТО спи да не би еврака да реши да поскъпнетаргет 3696 стоп 3244 айййде наслука
Last edited by ТАТО; 13.01.2013, 21:23.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
blqblq
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДон Карлос, имам няколко въпроса към теб и евентуално би могло да се получи интересна дискусия:
Е ли това по- голямо икономическо бреме, отколкото поскъпващите цени на енергоносителите и металите, които са оценени в долари, при падащо евро, т.е. поскъпващ долар?
Сега, с извинение, ще ти дам една съвсем лесна задачка. Изчисли, моля те, как ще ти е по-изгодно да купуваш с евра: 1. цена на петрола $ 20 за барел при цена на еврото 1.00 щ. долара /дори не 0.80/. 2. цена на петрола $ 140 за барел и цена на еврото 1.60 щ. долара. Можеш и да не ми пишеш за резултата от сметките, аз го зная.
И не се подвеждай от лицемерието на еврочиновниците, които навремето опищяха орталъка, че "сега като стана еврото 1.60, петролът ни е много по-изгоден". Това беше предназначено за електората, 95 % от който или не знае да смята или въобще не е наясно за какво иде реч. Щото, ако хората бяха осъзнали истината, европолитиците и икономисти отдавна щяха да бъдат обесени с краката нагоре.
Поздрави и успех!
ПП. Дано съм успял да отговоря изчерпателно на всичките ти въпроси.
ППП. А, да, с цените на металите и повечето суровини положението е сходно. Още преди време писах по въпроса за нелепия израз "позитивна макрорамка" Имено тази "позитивност, оптимизъм" и др.подобни съсипват икономиката и нормалния ход на живота на хората. Няма защо да подскачаме от радост за благополучието на шепа милиардери.
Коментар
-
blqblq
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДон Карлос, имам няколко въпроса към теб и евентуално би могло да се получи интересна дискусия:
И как точно ЕЦБ ще интервира директно на спота, след като няма подобни правомощия?За първи път чувам, че ЕЦБ нямала првомощия за валутни интервенции:
http://www.ecb.int/ecb/orga/tasks/ht...change.bg.html
Извинявай, че на час по лъжичка, но имам и други задължения.
/следва за петрола/
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСополов,вчера за момент те обърках със Симов (заради тва,че си му гепил аватара и прописа в "песимизма...").Но след като той ми се обади сигнализирайки за кражбата и четейки тук кви ги дращиш, ми е ясно че си ти!. Аз го излових веднага сополивото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение....Това не го ли разбрахте толкова вече .... хахахаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениесичкото кеч, говеждо настроено
далЕ пък не е време за уека курекцийкаМда
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеПривет, колега! Следя проблема от години. ...
...
И още десетки и стотици мнения в тази посока. Но дойде ерата Меркел, госпожата удари по масата и каза: "Тук се слуша мойта воля, аз съм капитан!" Резултатите ги виждаме всички - пълна разруха, колкото и да се нъчат да я прикриват...:
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=26291
ако сме здрави няма да минат "рИформите"
ЗАТОВА извода е: Политиката не е математика, но резултатите от политиката могат да се сметнат математически... и там гледаш къде са те бутали през цялото време!
Last edited by iivanoff; 13.01.2013, 18:39.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар