IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хади честито на скъсилите 1,3333333333333
    пп. последно дъно 3322
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Ей хора не си играйте с огъня. От това само Лорън Бъфет е спечелил. Вие да не сте него.
      Пък и не живеете в Лашингтон Нищо, че пиете Лиски

Коментар

• Ей хора не си играйте с огъня. От това само Лорън Бъфет е спечелил. Вие да не сте него.

Коментар

• За младото боец-такива ситуации са безпощадни.Настройка за растящи цени-бързи 4-5 фигури надолу-червени барове,продаваме-мощен импулс нагоре.Вкусът на дървото е неутрално до тъжно зелен.Моите надолу са червени,да не объркам някой.И-това е само ВЕРОЯТНОСТ.
          Last edited by ExtraRange; 09.02.2013, 20:13. Причина: пояснение

Коментар

• Долар ден.Движението от върха ми прилича на 4-та бърза Скоросмъртница,импулс на дневна,броя на седмична.Не ме изяждайте,ако осквернявам Елиът.При такива 4-ти,и 5-ците са зли.Цел-около 1.41.Началото е в 1.2876,като трета вълна.С движението от 1.3428 до 1.3353 /на 30мин по GMT/,смятам Скоросмъртницата за приключила.Оскверняването може да произтече от недостатъчни знания за вълните.
            Last edited by ExtraRange; 09.02.2013, 18:50. Причина: пояснение

Коментар

• Продължава необолшевишкото настъпление по целия форекс-фронт

Компанията Alpari ще бъде новият основен спонсор на Уест Хем от сезон 2013/14....
              http://futbol-tv.com/novina.php?sid=45438&cat1=en
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Не е гаранция,че дългите ще излязат преди слизането
                Така е. Но "валутните войни" продължават с бясна сила.

Посредата на 1.30 - 1.37 сме, тук има два пътя:
                1) По рано да се слезе от варианта "1.38-1.40"/ЕЦБ/ и достигане на "целите" 1.30 за тримесечието и 1.20 до края на годината /ФЕД/

или

2) Финт до 1.33 и бясно нагоре до 1.40 - тъкмо да се вкара малко свежест в банките, а после да се тупат политиците колко правилни мерки провеждали

Тия дни в един анализ имаше съпоставка след изказванията на Трише как еврото пада с 200 пипса на два пъти, а непосредствено след това си връща позициите и по-нагоре.

Нищо чудно да се случи 2-ри вариант. Предпочитам повече предпазливост
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Не е гаранция,че дългите ще излязат преди слизането
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    ТАТО вкара току що още една дълга половин лот от 3361 - таргет 3656 стоп 3250
                    аййййде хаирлия да е
                    и мойта позиция е почти идентична пък нека скъсилите да си чупат главата

Коментар

• ТАТО вкара току що още една дълга половин лот от 3361 - таргет 3656 стоп 3250
                      аййййде хаирлия да е
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Поздрав за МАМУН !!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=xat1G...ture=endscreen
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Здравей, помисли за следното: поставяш трейлинг стоп на подходящо отстояние, да речем в рамките на сегашния стоп лос. Така при всяко движение надолу ще увеличаваш потенциалния профит, а пълзящият стоп в крайна сметка ще затвори позицията на по-добра цена. При сполучливо "поведение" на позицията, можеш да коригираш пълзящия стоп, когато капацитетът му се поизчерпи.
                          Премисли добре предложението, погледни от своя гледна точка! Така можеш да местиш и лимита надолу безконечно, до самозатваряне.

Успех!
                          Доне, ти си цар на празните приказки обаче... Какво значи да ползва трейлинг стоп на форекс? С една дума - да няма никаква идея какво прави, оставяйки всичко на самотек и на сляпата случайност. С две думи - ако слагаш трейлинг, става невъзможно да изградиш система, т.е. всяка позиция ще е с неизвестно математическо очакване. Без дори елементарен РМ как очакваш да стане номера? Трейлингът е функционален, ако търгуваш актив с предимно еднопосочен (бичи тренд - акции, примерно), където определен дроп би значил евентуално начало на по- сериозен спад. Ама на форекс да слагаш трейлинг, си е покана за зануляване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Донт бери грижа за миня тудей Късо Дакси си имам. Даже 2 имам и от 7650. Обаче съм се и окабелил от 5770. И понеже вчера обърнах 75 пипа печалба в 0, в момента съм в голямо размишление.
                            Кво да тЪ правя като от доста
                            време почна против себе си да вървиш !!! D

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Едни ,,,,,пак май тръгнаха ШЕБЕЦИ да стават
                              Донт бери грижа за миня тудей Късо Дакси си имам. Даже 2 имам и от 7650. Обаче съм се и окабелил от 5770. И понеже вчера обърнах 75 пипа печалба в 0, в момента съм в голямо размишление.

Коментар

• Едни ,,,,,пак май тръгнаха ШЕБЕЦИ да стават

Коментар

Working...
                                X