IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Следя я дебелата Меркел,ама работата е там,че и тя май не знае кое ще е най добре за нея и Дойчланд.
    Наближават избори и тя се е спекла от страх и си мисли, че най-добре е нищо да не прави до лятото, а кризата в ЕЗ и ЕС ще се реши от само себе си, което няма да стане.

Т.е. ще вкара почти целият ЕС пак в рецесия. Засега ще печата кинти само за графата дефицит, външен дълг - ще подстригва доходите и ще увеличава безработицата, особено в периферията на ЕС.

Само, че дефлационният й марж вече придоби комични размери между ядро/периферия в ЕС ( и до 2015 г. рискува да се разпадне ) - т.е. умишлено върти ЕС на различни скорости.

П.П. Какво очакваш от дебела лелка да разбира от микро, макро и монератаризъм? Тая разбира само от Фиск и там от алчност вече задника й ще стане 100 дка скоро време. Т.е. как да се закотви за още 1 мандат и да къпи на заплатка, че така е най-сладко. Ако я изкараш в реалния сектор - тая лелка няма да може да изкара и 2 евро за цял ден, дори да я сложиш в центъра на Мюнхен да се извъртят 200к жители покрай нея. Толкоз е смотана - демек ще стане безработна, понеже явно оферти от някоя корпорация да я гушнат после до пенсия липсват в момента към нея.

Само, дет' според мен тя вече загуби изборите и както винаги последна ще го научи и най-лошо е чиновник да си повярва, че е незаменим. Почва се глупости, след глупости да се правят.

Поздрави!
    Last edited by marandi; 14.01.2013, 07:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
      ..лека промяна в плана,връщаме под 1,3351.../в момента е 1,3396/
      Добро утро! Защо да връщаме под 1.3351? Или да върне и да натоварим каруцата с още
      Last edited by FidoDidoo; 14.01.2013, 06:40.

Коментар

• ..лека промяна в плана,връщаме под 1,3351.../в момента е 1,3396/

Коментар

• Много добре. Още в азиатската сесия минахме 1.34, дали няма да стигнем 1.35 по време на европейската или американската сесия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Можеше просто да му кажаш да си прегледа архитектурата на еврото ( Базел от 1 - .2 - 3 до 543 ) дет' ще излезе, после видовете монерарни школи при наличие на независима цетрална баМка.

П.П. Жалко за мИня - навремето бях Русо ангелче, па ся станах некъв тъп Дарт Вейдър. Вече го няма това търпение, за което имаш моя респект.

Бях писал на сладко бебе Хемилио да следи дали дебелата Меркел, ще успее да наложи Германия за доминант в ЕЦБ. Но наистина вече имам все по-малко време да се обяснявам, което вероятно е в мой негатив. Бия 2 реда и който разбрал-разбрал.

Поздрави.

Успех на всички! ( бичета и мецани ) - гледайте да сте лъвчета

Следя я дебелата Меркел,ама работата е там,че и тя май не знае кое ще е най добре за нея и Дойчланд.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Успешна седмица, тарикати
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Е, колега, десетки пъти четох това изречение и не мога и не мога да разбера какво казваш с него. Поскъпващ петрол при поскъпващ долар?! Няма такова нещо! Азбучна истина е, че цената на петрола е в обратна корелация с цената на долара и е в права с на цената на еврото. Не говоря за форсмажорни обстоятелства - урагани, взривове на петролопроводи, лошо настроение на шейховете и пр. За да видиш голата истина, отвори си по една графика на евро/долар и петрол и погледни юни 2008 г. Няма как да не забележиш, че когато еврото стигна цена 1.60 за долар, петролът удари и прехвърли цена $ 140 за барел.
                Сега, с извинение, ще ти дам една съвсем лесна задачка. Изчисли, моля те, как ще ти е по-изгодно да купуваш с евра: 1. цена на петрола $ 20 за барел при цена на еврото 1.00 щ. долара /дори не 0.80/. 2. цена на петрола $ 140 за барел и цена на еврото 1.60 щ. долара. Можеш и да не ми пишеш за резултата от сметките, аз го зная.
                И не се подвеждай от лицемерието на еврочиновниците, които навремето опищяха орталъка, че "сега като стана еврото 1.60, петролът ни е много по-изгоден". Това беше предназначено за електората, 95 % от който или не знае да смята или въобще не е наясно за какво иде реч. Щото, ако хората бяха осъзнали истината, европолитиците и икономисти отдавна щяха да бъдат обесени с краката нагоре.

Поздрави и успех!

ПП. Дано съм успял да отговоря изчерпателно на всичките ти въпроси.

ППП. А, да, с цените на металите и повечето суровини положението е сходно. Още преди време писах по въпроса за нелепия израз "позитивна макрорамка" Имено тази "позитивност, оптимизъм" и др.подобни съсипват икономиката и нормалния ход на живота на хората. Няма защо да подскачаме от радост за благополучието на шепа милиардери.
                Можеше просто да му кажаш да си прегледа архитектурата на еврото ( Базел от 1 - .2 - 3 до 543 ) дет' ще излезе, после видовете монерарни школи при наличие на независима цетрална баМка.

П.П. Жалко за мИня - навремето бях Русо ангелче, па ся станах некъв тъп Дарт Вейдър. Вече го няма това търпение, за което имаш моя респект.

Бях писал на сладко бебе Хемилио да следи дали дебелата Меркел, ще успее да наложи Германия за доминант в ЕЦБ. Но наистина вече имам все по-малко време да се обяснявам, което вероятно е в мой негатив. Бия 2 реда и който разбрал-разбрал.

Поздрави.

Успех на всички! ( бичета и мецани ) - гледайте да сте лъвчета

Коментар

• eur/usd

стопове на всички дълги без последната на 1.3351

следвай цената!

Коментар

• Хубаво е да споменете , че Бенчмака има няколко платформи ..

Meta trader 4 и 5 още не са се "събудили"... за разлика от Benchmark Trader

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      ха честита нова седмица ТАТО ке се включи в евроралито щот таквиз неща редко стават в годината
                      и тъй слагам поръчка за дълги от 3370 - ако докат ТАТО спи да не би еврака да реши да поскъпне таргет 3696 стоп 3244 айййде наслука
                      1.3696 не знам дали ще видим,ама утре може да е 1.3525
                      т.е днес по икиндия

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        Бенча още няма котировки стои си на 3343/45 къде видяхте 3355
                        При мен Бенча върви и в момента е 1,33618

Коментар

• 1.3362 котировка в момента
                          моя брокер отвори

Коментар

• Гап няма/ да има /.

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
                              същото е и при Бенча
                              Бенча още няма котировки стои си на 3343/45 къде видяхте 3355

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                                cnbc.com показва 1.3355
                                същото е и при Бенча

Коментар

Working...
                                X