Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениенатискайте газта на еврака нема се пуашитеднеска и утре ще има 2 зелени бара
Покрай това LTRO.... и връщане на заеми на ЕЦБ
Коментар
-
натискайте газта на еврака нема се пуашитеднеска и утре ще има 2 зелени бара
Last edited by maistora878; 11.02.2013, 10:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеИ каква точно ти е причината 1.3330-40 да го задържи при полужение че сме в низходящо движение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеЕй хора не си играйте с огъня. От това само Лорън Бъфет е спечелил. Вие да не сте него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКак е пичове? Обра ли ви стоповете бенча?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение...скиф > Nikei weekly....
...утре олиото ще повлече еуро на север...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение38,2 % на 2660 до 3710 е 3310под него не требе да пада
айде лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение....а дано 50 ка на daily то ти помогне...
...а ся разтвори големиот аршин ...и хортувай....иде курекцията на 4 та down....
целите спрямо 2660 < > 3711...или по 2888 < > 3711 ша ги цакаме...под него не требе да пада
айде лекаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениенатварих ази ама наОбратноскоро бой не съм ял и може да е време
...а ся разтвори големиот аршин ...и хортувай....иде курекцията на 4 та down....
целите спрямо 2660 < > 3711...или по 2888 < > 3711 ша ги цакаме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениенал натвари каруцата..и то на 2 пъти...щеше да чупиш дингиля бря....скоро бой не съм ял и може да е време
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениехади честито на скъсилите 1,3333333333333
пп. последно дъно 3322
Коментар
Коментар