If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам на седмична мечото поглъщане, май дългите вече не са на мода.Не е препоръка. 0.8555 е критична зона в евро паунд. оттук къси с 20 пипса стоп
затварям половината на +18 пипса и местя стопа местя стопа на -7 пипса на 0.8548.
Да изкара кака за едни сносни оръдия на труда(кондоми)
неКога , време ОНО , не можеше човек да да отговори на пост като хората
сега нема кой да те .....вА
не е 'убава тази работа и Реда го нема !
ей тоз човек е за заплата в форума
то и аз да съм и аз ще спра
Реде на баламатума , продал си ти и се коткаш с касичката ,ама не казваш
Като гледам на седмична мечото поглъщане, май дългите вече не са на мода.Не е препоръка. 0.8555 е критична зона в евро паунд. оттук къси с 20 пипса стоп
Възможно е,но аз говоря за движението в рамките на деня,забравих да уточня.Утре може и да си продължи надолу ...може и още днес....но засега еврото е на ход - в рамките на 4-8 часа хоризонт
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
а не смяташ ли,че също така е прекалено наивно след този спад да продължи праволинейно да си пада защото маймуните на клона ми се виждат по скоро за продажба след това рязко падане последните дни
Възможно е и да съм наивен и аз съм човек .... но мнението ми е такова :-). Ако всички бяха с еднакво мнение нямаше да има ФОРЕКС.
Надявам се всички да имаме успех и днес и за напред!
Реших да споделя мнението си за евро/долар след като чета във форума, че голяма част от вас смятат, че ще се покачва. Според мен /с което не задължавам никого да се съобразява/ е прекалено елементарно след този спад просто така хоп и курса да се повиши ..... тези които по-дълго са на този пазар и не са толкова наивни може би ще ме подкрепят. А повишението от тази сутрин е просто корективно за да се качат още маймунки на клона, който ще им резнат.
Успешна седмица!
а не смяташ ли,че също така е прекалено наивно след този спад да продължи праволинейно да си пада защото маймуните на клона ми се виждат по скоро за продажба след това рязко падане последните дни
Колега, може и да си прав, ама аргументи нещо.... Ааааа? Или вЕрвайте ми а?
Колега нямам аргументи, не изчислявам сложни пълзящи, върхове и разни други.... дневни, седмични и т.н. :-) ...... единственото от което се водя е опита си и от преживяните пред монитора и графиките години. Никого не карам да ми вярва ..... и не искам да се влияе от това което казвам ...... просто изразявам мнението си. Ако смятате, че във Форекс има аргументи и логика ..... това не е най-правилната тактика.
Успешна търговия!
Реших да споделя мнението си за евро/долар след като чета във форума, че голяма част от вас смятат, че ще се покачва. Според мен /с което не задължавам никого да се съобразява/ е прекалено елементарно след този спад просто така хоп и курса да се повиши ..... тези които по-дълго са на този пазар и не са толкова наивни може би ще ме подкрепят. А повишението от тази сутрин е просто корективно за да се качат още маймунки на клона, който ще им резнат.
Успешна седмица!
Колега, може и да си прав, ама аргументи нещо.... Ааааа? Или вЕрвайте ми а?
Коментар