If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен швейцарците наистина почват да ми изглеждат като изключително комбинативни търговци. Мисля, че и банките им много добре управляват и насочват пазарните настроения.
Ето, например колко добре са подбрали периодичните си ъпове: днес в 10:15, някак между другото ще обявят данните от продажбите си на дребно, които по прогнозни стойности изглеждат доста добре, ще подкрепят позицията си.
Другото е също сериозно - фундаментът ще има сериозно влияние, подобно това в Щатите, като основа на потребителските разходи с голям % от търсенето в икономиката на страната.
Дано и нашите управници не гледат безучастни от ложата, а бързо да осъзнаят някои азбучни истини.
Успехи!
опссс! май нещо още не съм се събудил достатъчно. Все пак да видим какво са измъдрили до половин час.
На мен швейцарците наистина почват да ми изглеждат като изключително комбинативни търговци. Мисля, че и банките им много добре управляват и насочват пазарните настроения.
Ето, например колко добре са подбрали периодичните си ъпове: днес в 10:15, някак между другото ще обявят данните от продажбите си на дребно, които по прогнозни стойности изглеждат доста добре, ще подкрепят позицията си.
Другото е също сериозно - фундаментът ще има сериозно влияние, подобно това в Щатите, като основа на потребителските разходи с голям % от търсенето в икономиката на страната.
Дано и нашите управници не гледат безучастни от ложата, а бързо да осъзнаят някои азбучни истини.
Успехи!
Тато, поне хубав стоп имаш на 3271, 6 пипоня загуба само. Нещата имат потенциал за пързалка, но нека отворят европейците, може да не са съгласни Юнкер.
3242
само ШНБ могат да оправят работата ако продължат да купуват евраци обаче да вземат да спрат да купуват и $
Тато, поне хубав стоп имаш на 3271, 6 пипоня загуба само. Нещата имат потенциал за пързалка, но нека отворят европейците, може да не са съгласни Юнкер.
Дюбрю ютрю
ама за ТАТО май май нема да е добро - снощи сме затворили кендъла зле и ТАТО ке яде шамари тудей .Ке бъдат изпраскани стоповете и на двете дълги ама туй ке бъде за убаво
на дейли веке имаме Evening Star
Тато небързам бре...три къси обема прибрах....сега му влизам пак къс ...а за дълаг след пробив на 33.97 може и дасе се огледам....засега пазара това дава
аааа, сега видех кво имаш предвид, ще ловиш корекцията на кУрекцията правилно ли съм разбрал
пп. ама Тато тоз таргет не е ли прекалено рискован там брепо-сигурно гаче ли към 1,3333 да го туриш
паяк легай да спиш спокоен за дългите - зелен кендъл при СП500 и Дау тудей лека ви нощ от ТАТО
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
ако стопа е по надоле значи тергето требе да е по нагоре -избирай
аааа, сега видех кво имаш предвид, ще ловиш корекцията на кУрекцията правилно ли съм разбрал
пп. ама Тато тоз таргет не е ли прекалено рискован там брепо-сигурно гаче ли към 1,3333 да го туриш
Коментар