IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    На мен швейцарците наистина почват да ми изглеждат като изключително комбинативни търговци. Мисля, че и банките им много добре управляват и насочват пазарните настроения.
    Ето, например колко добре са подбрали периодичните си ъпове: днес в 10:15, някак между другото ще обявят данните от продажбите си на дребно, които по прогнозни стойности изглеждат доста добре, ще подкрепят позицията си.
    Другото е също сериозно - фундаментът ще има сериозно влияние, подобно това в Щатите, като основа на потребителските разходи с голям % от търсенето в икономиката на страната.
    Дано и нашите управници не гледат безучастни от ложата, а бързо да осъзнаят някои азбучни истини.
    Успехи!
    опссс! май нещо още не съм се събудил достатъчно. Все пак да видим какво са измъдрили до половин час.
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• На мен швейцарците наистина почват да ми изглеждат като изключително комбинативни търговци. Мисля, че и банките им много добре управляват и насочват пазарните настроения.
      Ето, например колко добре са подбрали периодичните си ъпове: днес в 10:15, някак между другото ще обявят данните от продажбите си на дребно, които по прогнозни стойности изглеждат доста добре, ще подкрепят позицията си.
      Другото е също сериозно - фундаментът ще има сериозно влияние, подобно това в Щатите, като основа на потребителските разходи с голям % от търсенето в икономиката на страната.
      Дано и нашите управници не гледат безучастни от ложата, а бързо да осъзнаят някои азбучни истини.
      Успехи!
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Добрутро!!! Еййй, големи тарикати ШНБ-то. Напечати на сички франци да имат да си арчат по ски курортите

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
          Къде е н.о.р.к. ли беше или подобно - слушайте ме та слушате ме - е, слушахме те за нагоре - ся ко прайм
          ще се появи ,като тръгне нагоре .
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• добро утро,тарикати
            кафе,цигари,графики,винкел,наредени.седя си и си дебна ,като снайперист
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
              Тато, поне хубав стоп имаш на 3271, 6 пипоня загуба само. Нещата имат потенциал за пързалка, но нека отворят европейците, може да не са съгласни Юнкер.
              3242
              само ШНБ могат да оправят работата ако продължат да купуват евраци обаче да вземат да спрат да купуват и $
              Last edited by ТАТО; 16.01.2013, 08:54.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Къде е н.о.р.к. ли беше или подобно - слушайте ме та слушате ме - е, слушахме те за нагоре - ся ко прайм
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  ТАТО,туй,ТАТО онуй-вие глави на раменете нямате ли си?

пфффффффффф ,днес май станах с гъзо нагоре,айде успешна на всички!
                  Мерси - да ти се връща

не ставай така, че не знаеш какво може го посрещне
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Тато, поне хубав стоп имаш на 3271, 6 пипоня загуба само. Нещата имат потенциал за пързалка, но нека отворят европейците, може да не са съгласни Юнкер.

Коментар

• Дюбрю ютрю
                      ама за ТАТО май май нема да е добро - снощи сме затворили кендъла зле и ТАТО ке яде шамари тудей .Ке бъдат изпраскани стоповете и на двете дълги ама туй ке бъде за убаво
                      на дейли веке имаме Evening Star

http://www.forexbees.com/forex-beari...g-star-format/

Коментар

• ТАТО,туй,ТАТО онуй-вие глави на раменете нямате ли си?

пфффффффффф ,днес май станах с гъзо нагоре,айде успешна на всички!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Тато искаш да кажеш че към обем дълги добави отново обем дълги от същото ниво сас същия стоп ....или аз неразбрах
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Тато небързам бре...три къси обема прибрах....сега му влизам пак къс ...а за дълаг след пробив на 33.97 може и дасе се огледам....засега пазара това дава
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              аааа, сега видех кво имаш предвид, ще ловиш корекцията на кУрекцията правилно ли съм разбрал
                              пп. ама Тато тоз таргет не е ли прекалено рискован там брепо-сигурно гаче ли към 1,3333 да го туриш
                              паяк легай да спиш спокоен за дългите - зелен кендъл при СП500 и Дау тудей лека ви нощ от ТАТО

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                ако стопа е по надоле значи тергето требе да е по нагоре -избирай
                                аааа, сега видех кво имаш предвид, ще ловиш корекцията на кУрекцията правилно ли съм разбрал
                                пп. ама Тато тоз таргет не е ли прекалено рискован там брепо-сигурно гаче ли към 1,3333 да го туриш
                                Last edited by tarantulata; 15.01.2013, 22:53.

Коментар

Working...
                                X