IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще се возим на лодка, де го юнкера
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Според мене, като си гледам дневната графика и слагам Фибото
      ми се струва, че поне до 1.3213 ще слезе и ако продължи на възходящ ще
      отиде след това 1.35хх. На 1.3213 някъде идва 50% на последния възход и 23.6%
      на дънцето от 1.2661. Котара по-ги разбира тия работи да каже ако бъркам нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Незнам каде ще ходи ....отигравам го краткосрочно....но ако пробие 1.35 ....може и до 1.38 да си отиде .....големият гап и по голямата корекция на тренда 20.40 ...вече е по голяма времево от късият тренд от 1.35 до 20.40.... Потенциялно се подготвя за нещо такова....ное рано за поглед за 1.38 ....но 1.3460 ...си го търси ....мисля че зоната на 1.30 е траплин за 1.35 и евентуално 1.38.........нека първо видим теста на 31.50
        еми тогава мечките да действат да ходи до 1.3150 и после 1.3460-1.35

Коментар

Незнам каде ще ходи ....отигравам го краткосрочно....но ако пробие 1.35 ....може и до 1.38 да си отиде .....големият гап и по голямата корекция на тренда 20.40 ...вече е по голяма времево от късият тренд от 1.35 до 20.40.... Потенциялно се подготвя за нещо такова....ное рано за поглед за 1.38 ....но 1.3460 ...си го търси ....мисля че зоната на 1.30 е траплин за 1.35 и евентуално 1.38.........нека първо видим теста на 31.50
          Тенкс мен!

Коментар

• Незнам каде ще ходи ....отигравам го краткосрочно....но ако пробие 1.35 ....може и до 1.38 да си отиде .....големият гап и по голямата корекция на тренда 20.40 ...вече е по голяма времево от късият тренд от 1.35 до 20.40.... Потенциялно се подготвя за нещо такова....ное рано за поглед за 1.38 ....но 1.3460 ...си го търси ....мисля че зоната на 1.30 е траплин за 1.35 и евентуално 1.38.........нека първо видим теста на 31.50
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Зона 32 31.50 чака и тест на основната подкрепа 30.38 .....Такаче си продължавам с късите и свалям стопа на 33.20 на 4 часа на нисходящият тренд.....
              Котара ще ни е индикатор за къси, а n.o.r.c за дълги ...

Коментар

Зона 32 31.50 чака и тест на основната подкрепа 30.38 .....Такаче си продължавам с късите и свалям стопа на 33.20 на 4 часа на нисходящият тренд.....
                Здрасти Котар, според теб малко по-дългосрочно ще ходи ли към 37 и когиж?

Коментар

• Зона 32 31.50 чака и тест на основната подкрепа 30.38 .....Такаче си продължавам с късите и свалям стопа на 33.20 на 4 часа на нисходящият тренд.....
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    ТАТО предполага а пазаро разполага
                    Дето се вика да продаваме е късно да купуваме е рано ...

Коментар

а пазаро разполага
                      да го ева...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        Ако мислиш че ще слезе до там защо не закриеш дългата и да влезеш с една къса ...
                        ТАТО предполага а пазаро разполага
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

3242
                          само ШНБ могат да оправят работата ако продължат да купуват евраци обаче да вземат да спрат да купуват и $
                          Ако мислиш че ще слезе до там защо не закриеш дългата и да влезеш с една къса ...

Коментар

• Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнение
                            Недей забравяй, че скоро трябва да се покриват швейцарците, досега швейцареца имаше голям пръст да не се изсипва -> ама кой гледа там !?

Когато започнат да затварят позицийките в дългия евро швейцарец, сметни каква малко по - голяма пързалка ще е при евро долар
                            Taтовото наслука днес. Дано да идва разума при теб и да осъзнаваш, че не всичко е флагове :

Коментар

• За да приключа за днес, прогнозните стойности за продажбите на дребно са били доста пораздути в Швейцария. Дали това не е трик, за да се намали стойността на корекцията? Все пак тя не е малка - от вчера насам 50 пипа, а можеше да е трикратно по-голяма.
                              Ако..., то...

Лично мен ме интересува вече в 15:30 - дали се запазва индексът на потребителските цени в Щатите за декември, защото ако в тоя час се изцепят, че се е качил - това си е чиста подкрепа за долара, ако все пак до момента не се отиграва такова движение, защото видяхме, че прогнозните резултати често си остават именно едно добро пожелание.

До 15:30! Успех!
                              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                добро утро,тарикати
                                кафе,цигари,графики,винкел,наредени.седя си и си дебна ,като снайперист
                                Добро утро, Адаш - днес няма да има почти нищо за отстрелване, освен ако не решат да направят атака в златото да изсипят на тезгяха.

Скучен ден ще бъде по-скоро, ама шъ оръгаме пак 500 пипса ( сумарно ), колкото да не сме капо

Успех!

Коментар

Working...
                                X