IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
    Тато, стопа не трябва ли да е по-надоле бре
    ако стопа е по надоле значи тергето требе да е по нагоре -избирай
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      ТАТО се надява да сте взели подаръка а не само да сте го изгледали
      от 3272 още 50000 еврак/долар дълги -таргет 3353 - стоп 3242
      Тато, стопа не трябва ли да е по-надоле бре

Коментар

• Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнение
        Недей забравяй, че скоро трябва да се покриват швейцарците, досега швейцареца имаше голям пръст да не се изсипва -> ама кой гледа там !?

Когато започнат да затварят позицийките в дългия евро швейцарец, сметни каква малко по - голяма пързалка ще е при евро долар

Швейцарските инвеститори отново купуват чуждестранни ценни книжа

Швейцарските инвеститори отново купуват чуждестранни ценни книжа, отбеляза най-голямата швейцарска банка UBS. Това е втора поредна седмица на засилване на тази тенденция, като според UBS това подкрепя нейната препоръка от вчера /14.01.2013/ - за покупка на EUR/CHF при 1.2260, с цел при 1.2550 и стоп при 1.2120. EUR/CHF сега се разменя на ниво 1.2390.

Швейцарците действат по сигнал, подаден от банката си /която вероятно също е интервенирала/, а ние -българите, нали сме най-умни - си действаме винаги самосиндикално.
        Къде е сега Хан Кубрат, за да ни се изхили отнякъде? Проблемите от негово време - винаги са били свързвани с разединението в тая страна и със себедоказването ни, вън от цялото.
        Last edited by зарата; 15.01.2013, 22:18.
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от typir Разгледай мнение
          ТАТО,

Този таргет актуален ли е все още?
          да и стопа тоже
          гледайте Дау

Коментар

ха честита нова седмица ТАТО ке се включи в евроралито щот таквиз неща редко стават в годината
            и тъй слагам поръчка за дълги от 3370 - ако докат ТАТО спи да не би еврака да реши да поскъпне таргет 3696 стоп 3244 айййде наслука
            ТАТО,

Този таргет актуален ли е все още?
            Last edited by typir; 15.01.2013, 22:04.

Коментар

Недей забравяй, че скоро трябва да се покриват швейцарците, досега швейцареца имаше голям пръст да не се изсипва -> ама кой гледа там !?

Когато започнат да затварят позицийките в дългия евро швейцарец, сметни каква малко по - голяма пързалка ще е при евро долар
              аз ТАТОвото съм дърт да смятам прекалено много - само следвам ТАТОSISTEM
              а някой да е забелязал какво става с еврак/швейк - последните пет дена
              Last edited by ТАТО; 15.01.2013, 21:59.

Коментар

явно не ме следваш - само на дълги съм веке

Коментар

Много ми е интересно как се закачаш в спайковете, че входа ти е на 1.3272
                  Аз също влязох на 32722 - малко над минимума, таргет 33594,така че не е невъзможно...

Коментар

Ти сега искаш всичко за една вечер да разбереш ТАТОвото .....5 пипса преди ма200 на М30 3268 ТАТО чакаше нещо таквоз с поръчка

Коментар

Пак ли флагове играеш. Таргет 1.3150

Успех с дългите, чекай че забравих че ти имаш и къси и дълги и постоянно си на печалба.
                      мислиш че ще се върнем до фибо 38.2 на покачването от 1.2...?

Коментар

• Снощи Бернанке обеща агресивна подкрепа за възстановяване на икономиката. Ще развива пазара на труда. Констатира, че икономическите условия /за Щатите/ движат в правилната посока. Обеща, че Федералният резерв – каквото и да прави – няма да изпусне инфлацията. Понякога точната приказка вдъхва у хората оптимизъм.
                        Днес е имало няколко много добри изказвания, анализи и новини от Щатите, като например това:

"Продажбите на дребно в САЩ са скочили неочаквано през декември, което е знак, че потребителите може да подкрепят икономиката, въпреки политическата битка във Вашингтон около дълговия лимит и политиката за разходите. Продажбите на дребно са скочили с 0.5% през последния месец на 2012 г. до сезонно коригираните 415.70 млрд. USD, докато очакванията бяха за ръст с едва 0.2%. Потребителите са платили повече за коли, мебели, лични грижи и ресторанти, но са спестили повече от бензин, заради по-ниските цени на горивата. Продажбите на дребно са ключов елемент в потребителските разходи, на които се падат близо две трети от търсенето в щатската икономика."

Като че пазарът сега реагира, въпреки че не вярвам да реагира със закъснение. Има нещо, което остава в дълбочина което е напълно в реда на нещата. Пазарът е достатъчно дискретен, когато това е необходимо. Все пак колко много неща има да учат нашите управляващи!
                        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Успех с дългите, чекай че забравих че ти имаш и къси и дълги и постоянно си на печалба.
                          явно не ме следваш - само на дълги съм веке

Коментар

Коментар

ТАТО се надява да сте взели подаръка а не само да сте го изгледали

Коментар

• ТАТО се надява да сте взели подаръка а не само да сте го изгледали

Коментар

Working...
                                X