IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
    Marandi, как точно скъпото евро подпомага германския износ? Да няма някоя нова теория за финансите ?
    Хайде прочети ме още няколко пъти и ако още не зацепваш какво съм казал - проблема не е мой

П.П. Ще ти метна и 1 бонус - безработицата в ЕС няма да се подобри в подобна мярка за налагане на скъпо евро, особено в периферията. А, уж дебелата Меркел се кълне, че това е било приоритет, па защо ли прави наобратно на това, което говори?

Коментар

• ако го разгледаме като флегче,
      таргето е 36222
      и става невалиден под 32562

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        сега ще повлекат цацата нагоре и после ке я пуснат от по-височкото
        Цацаров ще им разкаже играта на цацата!
        Last edited by 4un4o; 25.01.2013, 14:26.

Коментар

• "учебникарска" 5-ца от
          1,30 до тука

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            В паунд долар има дивергенция на 4 и 1 часа. очаквам да започне корекция.нагоре.!
            .
            Някой да не каже ,че не съм го предупредил навреме.???? направи веке 40 пипса

Коментар

• Мисла далЕ старият Бен
              нема да ъпне скоро ОЛП
              ей тъй както мазно и меко
              си говори че тоз момент е
              още далече
              Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              Като почнат да поскъпват лихвите по облигациите, ще се осъзнаят какво всъщност е станало. Но голямо спускане на този етап едва ли може да се очаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Като почнат да поскъпват лихвите по облигациите, ще се осъзнаят какво всъщност е станало. Но голямо спускане на този етап едва ли може да се очаква.
                сега ще повлекат цацата нагоре и после ке я пуснат от по-височкото

Коментар

• В паунд долар има дивергенция на 4 и 1 часа. очаквам да започне корекция.нагоре.!
                  Last edited by 4un4o; 25.01.2013, 14:19.

Коментар

• 4ubaka

Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    ми сега завърши лЕ?

Коментар

• ми сега завърши лЕ?
                      Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                      Нале ви казах,че движението на дневна все още не е завършено
                      Я там се поровете назад в темата бре майстори

Коментар

• Живи и здрави
                        да си търгувате ъп тренда

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          А що бря - мнооо точно стана
                          Ае в уикенд съм
                          То че стана стана, ама цифровото изръжение си беше ........ ъ интерсено

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                            Нале ви казах,че движението на дневна все още не е завършено
                            След вчерашният зелен дневен бар стана ясно ,че ще има нов връх.

Коментар

• Нале ви казах,че движението на дневна все още не е завършено

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                TATO много ти бърза ракетата. Не моИм се метнем в движение!
                                очаквах да е по бърза .. че то не мяза на ракета
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X