IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    ЮЮЮБББРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
    АЙЙЙЙдддееее честита КОЛЕДА !!!!!!!! днеска на прасетата им позволявам силно да квичат кагаж опре ножа у кокала ....... и да не се спотайват , а бърже да почват да квичат дружно
    TATO много ти бърза ракетата. Не моИм се метнем в движение!

Коментар

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
      Какво беше тва изригване, помля всичко........
      А що бря - мнооо точно стана
      Ае в уикенд съм
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
        Какво беше тва изригване, помля всичко........
        ECB says banks to repay 137.2 billion Euros of LTRO versus 84 billion.

А и Сорос говори в Давос - може и той да е казал нещо
        Last edited by onufri; 25.01.2013, 13:23.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Какво беше тва изригване, помля всичко........

Коментар

• hristo72

Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
            Колега ти пишеш достатъчно тук не ми е нужно да чета или гледам ТВ за което съм ти благодарен разбира се за това което мога да разбера от написаното ...
            Е, това вече е уникално... не искаш да четеш сайтове, в които ще научиш всичко, което ти е необходимо, а четеш във форума, където рискуваш да получиш изкривена информация или субективно мнение. А не си ли забелязал, че понякога колеги се будалкат с някой, който много пита? И съзнателни го пращат за зелен хайвер?

Влез например в страницата на ИНВЕСТОР и ще видиш толкова много материали :

http://www.investor.bg/

Много неща, можеш да видиш и в телетрейд, включително и точен отговор на въпроса ти:

http://www.teletrade.com.ua/analytic...s#anchor464225

Или в trader.bg - новини и анализи.

http://www.trader.bg/

Като начало това ти е достатъчно.
            Last edited by Дон Карлос; 25.01.2013, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
              ПичовИ, ей сега ша видим ша яде ли Хасан баница! Още 7 мин! Стягайте коланите, че ще падат стопове

Коментар

• ПичовИ, ей сега ша видим ша яде ли Хасан баница! Още 7 мин! Стягайте коланите, че ще падат стопове

Коментар

• hristo72

Даде и аз това се чудех те къде ги няма евтините заеми камо ли евра в момента, а пък те се бутат да ги връщат по рано.
                  Не е по-рано, човече! Днес е един от поредицата дни за връщане!!! Очаква се днес да бъдат върнати 100 млрд. евро. Това го пише навсякъде, където и да погледнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Е та стоп си имах кво да направя От 7777 пак за надоле ще го чакам. Мани, луди хора.

Хъх, към сметка не добавям аз. За 13 години акаунт не съм занулявал. Колко му е да го направя за сефте. И така и така в обозримо време смятам да си търся по-истински от моя бъкет
                    То бъкета не ти е виновен бре ШЕБЕК..
                    У кратуната,,,,, КРАТУНАТА е проблема !!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Чудя се също защо не четеш информация от десетките сайтове, които пишат по всички въпроси, на всички езици, дори и български и руски. А ако не ти се чете, гледай телевизия Блумберг, CNBC и пр.
                      Колега ти пишеш достатъчно тук не ми е нужно да чета или гледам ТВ за което съм ти благодарен разбира се за това което мога да разбера от написаното ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Що така бре мамун не устиска ли?

Аз Добавих към сметката си днес и продължавам да стискам кълките

Е та стоп си имах кво да направя От 7777 пак за надоле ще го чакам. Мани, луди хора.

Хъх, към сметка не добавям аз. За 13 години акаунт не съм занулявал. Колко му е да го направя за сефте. И така и така в обозримо време смятам да си търся по-истински от моя бъкет

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                          Някой/и иска да продаде на банките скъпи евра.
                          Съмнява ме да са толкова глупави, при положение, че могат и да не ги връщат сега.
                          Освен това това са пари на 1% годишна лихва по спомен. Те 10 годишните облигации на Германия са с по-висока доходност (1.34% примерно). Закакво въоще да ги връщат тези пари?
                          Даде и аз това се чудех те къде ги няма евтините заеми камо ли евра в момента, а пък те се бутат да ги връщат по рано.

Коментар

• hristo72

Добре но какво влияние ще има това че банките са решили по-рано да върнат дълг към ЕЦБ
                            Колега, мога да отговоря на въпроса ти, но направо ми е неудобно от останалите. Толкова много информация има изписана по въпроса, че който и да ти отговори, би изглеждало като спам. Чудно ми е защо непрекъснато питаш нещо и чакаш наготово някой да ти каже нещо, дори и какво точно да търгуваш. поне такова впечатление създаваш.
                            Чудя се също защо не четеш информация от десетките сайтове, които пишат по всички въпроси, на всички езици, дори и български и руски. А ако не ти се чете, гледай телевизия Блумберг, CNBC и пр.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Лоша работа, лоша. Извади ме от игръта у Дакс.
                              Що така бре мамун не устиска ли?

Аз Добавих към сметката си днес и продължавам да стискам кълките
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                                Добре но какво влияние ще има това че банките са решили по-рано да върнат дълг към ЕЦБ
                                Някой/и иска да продаде на банките скъпи евра.
                                Съмнява ме да са толкова глупави, при положение, че могат и да не ги връщат сега.
                                Освен това това са пари на 1% годишна лихва по спомен. Те 10 годишните облигации на Германия са с по-висока доходност (1.34% примерно). Закакво въоще да ги връщат тези пари?

Коментар

Working...
                                X