If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЮЮЮБББРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
АЙЙЙЙдддееее честита КОЛЕДА !!!!!!!! днеска на прасетата им позволявам силно да квичат кагаж опре ножа у кокала ....... и да не се спотайват , а бърже да почват да квичат дружно
TATO много ти бърза ракетата. Не моИм се метнем в движение!
Колега ти пишеш достатъчно тук не ми е нужно да чета или гледам ТВ за което съм ти благодарен разбира се за това което мога да разбера от написаното ...
Е, това вече е уникално... не искаш да четеш сайтове, в които ще научиш всичко, което ти е необходимо, а четеш във форума, където рискуваш да получиш изкривена информация или субективно мнение. А не си ли забелязал, че понякога колеги се будалкат с някой, който много пита? И съзнателни го пращат за зелен хайвер?
Влез например в страницата на ИНВЕСТОР и ще видиш толкова много материали :
Даде и аз това се чудех те къде ги няма евтините заеми камо ли евра в момента, а пък те се бутат да ги връщат по рано.
Не е по-рано, човече! Днес е един от поредицата дни за връщане!!! Очаква се днес да бъдат върнати 100 млрд. евро. Това го пише навсякъде, където и да погледнеш.
Е та стоп си имах кво да направя От 7777 пак за надоле ще го чакам. Мани, луди хора.
Хъх, към сметка не добавям аз. За 13 години акаунт не съм занулявал. Колко му е да го направя за сефте. И така и така в обозримо време смятам да си търся по-истински от моя бъкет
То бъкета не ти е виновен бре ШЕБЕК..
У кратуната,,,,, КРАТУНАТА е проблема !!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Чудя се също защо не четеш информация от десетките сайтове, които пишат по всички въпроси, на всички езици, дори и български и руски. А ако не ти се чете, гледай телевизия Блумберг, CNBC и пр.
Колега ти пишеш достатъчно тук не ми е нужно да чета или гледам ТВ за което съм ти благодарен разбира се за това което мога да разбера от написаното ...
Аз Добавих към сметката си днес и продължавам да стискам кълките
Е та стоп си имах кво да направя От 7777 пак за надоле ще го чакам. Мани, луди хора.
Хъх, към сметка не добавям аз. За 13 години акаунт не съм занулявал. Колко му е да го направя за сефте. И така и така в обозримо време смятам да си търся по-истински от моя бъкет
Някой/и иска да продаде на банките скъпи евра.
Съмнява ме да са толкова глупави, при положение, че могат и да не ги връщат сега.
Освен това това са пари на 1% годишна лихва по спомен. Те 10 годишните облигации на Германия са с по-висока доходност (1.34% примерно). Закакво въоще да ги връщат тези пари?
Даде и аз това се чудех те къде ги няма евтините заеми камо ли евра в момента, а пък те се бутат да ги връщат по рано.
Добре но какво влияние ще има това че банките са решили по-рано да върнат дълг към ЕЦБ
Колега, мога да отговоря на въпроса ти, но направо ми е неудобно от останалите. Толкова много информация има изписана по въпроса, че който и да ти отговори, би изглеждало като спам. Чудно ми е защо непрекъснато питаш нещо и чакаш наготово някой да ти каже нещо, дори и какво точно да търгуваш. поне такова впечатление създаваш.
Чудя се също защо не четеш информация от десетките сайтове, които пишат по всички въпроси, на всички езици, дори и български и руски. А ако не ти се чете, гледай телевизия Блумберг, CNBC и пр.
Добре но какво влияние ще има това че банките са решили по-рано да върнат дълг към ЕЦБ
Някой/и иска да продаде на банките скъпи евра.
Съмнява ме да са толкова глупави, при положение, че могат и да не ги връщат сега.
Освен това това са пари на 1% годишна лихва по спомен. Те 10 годишните облигации на Германия са с по-висока доходност (1.34% примерно). Закакво въоще да ги връщат тези пари?
Коментар