IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    ОХ и аз чакам дакса да падне като гладен мангал как друса джанка
    Всичко е друсане и манипулациийка, друсат клона редовно и яко така, че да вземат парите на дребните.
    Поради това не препорвам да на никой да се занимава с това. Освен ако не е с дебел портфейл 1:1 и value инвестинг дет му викат

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
      Ударих един къс ДАКС 7841 Еврото е на една доста висока стойнст, корекцийка си требе
      ОХ и аз чакам дакса да падне като гладен мангал как друса джанка
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Де сте бре търговци
        Ударих един къс ДАКС 7841 Еврото е на една доста висока стойнст, корекцийка си требе

Коментар

Де сте бре търговци
          Аз гледам мача на БФБ

Коментар

• Де сте бре търговци
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
              За сега да,пропускаме.От всички постове до тук има само две числа неизпълнени 3260/3342 .Мисля,че се досещате за "ползата от повече дълги позиций" преди да съберем "чергата"
              наистина очаквам едно средно-дълго/голямо спускане... но е рано /1.38->1.30/ има няколко месеца още

на мен ми е много чудно при Стамбата защо не излиза ?
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• За сега да,пропускаме.От всички постове до тук има само две числа неизпълнени 3260/3342 .Мисля,че се досещате за "ползата от повече дълги позиций" преди да съберем "чергата"

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                  Ако надмине 1,34 преди 1,3260 очаквам брутално спускане ... това го пропускаме така ли?
                  ама нищо не разбираш остава и това
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Определено

следваща спирка 1.3530

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                      Приказките са за умните глави,аз съм прост/о за печеленето наааа,пари...

..под основна посока/от предния пост/имам в предвид първична,иначе тренда е без промяна.Нагоре...
                      Ако надмине 1,34 преди 1,3260 очаквам брутално спускане ... това го пропускаме така ли?

Коментар

• http://borsi.blog.bg/biznes/2013/01/...k-shte.1047044
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Блейка,ей затва при социализъма имаше скрити дефицити (главно във вътрешното потребление.....),които обираха всички външни дисбаланси и създаваха впечатления сред тълпата,че всички сме равни.....

При капитализъма има(ше) друг трик - всякакви дребни ик.аномалии се решаваха с лостовете на т.нар.парична политика (неокенсиански термин,чийто болшевишки аналог е => национализация на пасивите!) . А едрите се отлагаха във времето,прехвърляйки се на бъдните поколения!

И понеже темата е дълга и интересна,а мен ме мързи да пиша,ти препоръчвам да поровиш из нета икономическите решения в Съветска Русия веднага след 1917г. и вследствие на което идва се появява масовия глад след 1918 г. в отговор на който идва и НЕП-а.....

Ако си по-мързелив от мене - веднага ще ти кажа ! Съветите първоначално печатат толкова много керенки ( и рубли....) обезпечени толкова колкото и сегашните световни валути, с които се докарват до яка хиперинфлация,само и само да изпълнят обещанието си като нова власт,че повече бедни и богати няма! В резултат - всички стават бедни ....Почти същият процес върви от страна на ФЕД и компания и в момента с някои дребни несъществени нюанси....Резултатът ще е пак като този през 1918-25 г. в СССР просто защото първо правило в Анализа гласи:"Историята винаги се Повтаря!"
                          Напълно съм съгласен - предстои яко изтръскване! То точно това е целта на кукловодите - за да се изпълни изискването на поговорката "болен се оправя на легло", първо всички трябва да се разболеят... затова сега има необходимост от спешно въвеждане на нови правила / ред - и поради това е необходимо хората спешно да бъдат освободени от ненужните си свободи... като сега, както и преди, ТОВА се прави в името на нещо, което все е в наша полза и накрая все става обратното Искам да кажа, че политиката на ФЕД е основна част от сценария които се изпълнява в момента, за да обеднеят ВСИЧКИ... с изключение на богоизбраните!
                          Last edited by iivanoff; 28.01.2013, 09:16.

Коментар

• Приказките са за умните глави,аз съм прост/о за печеленето наааа,пари...

..под основна посока/от предния пост/имам в предвид първична,иначе тренда е без промяна.Нагоре...
                            Last edited by n.o.r.c; 27.01.2013, 23:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              .....

Какво излиза? Средно покачване на еврото спрямо долара от ~63%. Средно покачване на петрола - над 300%, без да смятаме инфлацията и над 250% с нея.

Оставям на теб да довършиш със сметките, как точно тези над 60% поскъпване на еврото в дългосрочен план нивелират в не малка степен поскъпването на петрола, потребяван в евро....
                              Блейка,ей затва при социализъма имаше скрити дефицити (главно във вътрешното потребление.....),които обираха всички външни дисбаланси и създаваха впечатления сред тълпата,че всички сме равни.....

При капитализъма има(ше) друг трик - всякакви дребни ик.аномалии се решаваха с лостовете на т.нар.парична политика (неокенсиански термин,чийто болшевишки аналог е => национализация на пасивите!) . А едрите се отлагаха във времето,прехвърляйки се на бъдните поколения!

И понеже темата е дълга и интересна,а мен ме мързи да пиша,ти препоръчвам да поровиш из нета икономическите решения в Съветска Русия веднага след 1917г. и вследствие на което идва се появява масовия глад след 1918 г. в отговор на който идва и НЕП-а.....

Ако си по-мързелив от мене - веднага ще ти кажа ! Съветите първоначално печатат толкова много керенки ( и рубли....) обезпечени толкова колкото и сегашните световни валути, с които се докарват до яка хиперинфлация,само и само да изпълнят обещанието си като нова власт,че повече бедни и богати няма! В резултат - всички стават бедни ....Почти същият процес върви от страна на ФЕД и компания и в момента с някои дребни несъществени нюанси....Резултатът ще е пак като този през 1918-25 г. в СССР просто защото първо правило в Анализа гласи:"Историята винаги се Повтаря!"
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                                1. Fed Interest Rate Decision (Jan 30 19:15 GMT)
                                2. US Nonfarm Payrolls (Feb 01 13:30 GMT)
                                3. US Gross Domestic Product Annualized (Jan 30 13:30 GMT )
                                4. US Consumer Confidence (Jan 29 15:00 GMT)
                                5. German Consumer Price Index (Jan 31 13:00 GMT)

И аз да добавя нещо съществено /според мен/ в календара:

6. NFP - на 01.02.2013 - в 15:30.

Успехи!
                                То е втора точка - времената са в GMT
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X