Първоначално изпратено от hristo72
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНе.... 33.73 кога мине да....принципно може и след 33.55 да вземем дълги но Върхът е 33.73....мисле че щени искара очите....другото вътре е пълнеш....и от два дена го контрим срещи правилата АВС....Както сутринта ако бе пробило 32.79 имаме АВС нисходящо.....и го контрих ако ме бе одарилощях дасе преструкторирам по тренда надоло....Сега имаме една зона 1.3330 която е баланс на ренджа...Център ....и да видим накаде ще поемем......От 33.70 до 32.70 имаме импулс ....който и ме навява на късата идея....
след малко ще видим кой е прав
Коментар
-
Не.... 33.73 кога мине да....принципно може и след 33.55 да вземем дълги но Върхът е 33.73....мисле че щени искара очите....другото вътре е пълнеш....и от два дена го контрим срещи правилата АВС....Както сутринта ако бе пробило 32.79 имаме АВС нисходящо.....и го контрих ако ме бе одарилощях дасе преструкторирам по тренда надоло....Сега имаме една зона 1.3330 която е баланс на ренджа...Център ....и да видим накаде ще поемем......От 33.70 до 32.70 имаме импулс ....който и ме навява на късата идея....
Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧети отчетите,не пиши глупости!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеаз обявявам всичко/евро/ коз и това е ...
Не че еврото има много поводи много да ходи нагоре но долара има повод да евтинее че американците им се зави свят от тия трилиони ...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеКотю, ако мине 1,3360 ще обявиш ли ниво дълги
Не че еврото има много поводи много да ходи нагоре но долара има повод да евтинее че американците им се зави свят от тия трилиони ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТарантула данесе изциглиш ...внимавай че като нищо дасе сурнем надоло...оня със снайпера се цели точно в Тато....
ПРОБИВА ОТНОВА КАКА 504 НАДОЛУ.
Коментар
-
Очакванията са:
FXstreet.com (Barcelona) - The US House of Representatives will go to a vote soon, on Republicans’ initiative for the automatic increase of the debt ceiling until 18th May. Investors are pricing in expectations regarding that issue and pushing the EUR/USD higher, currently at 1.3350, still ahead of the NY session.
Besides of the EMU consumer confidence, the economic calendar is light. Mortgage applications rose 11.4% in the week ending at Jan-4, and 15.2% in the week at Jan-11. Data of Jan-18 week points to the third rise in a row, by 7.0%.
The EUR/USD continued trading around the 1.3000 psychological level. "While range floor to 1.3280 that proved to be solid support, stays intact, range-trading will remain in play, while break lower would signal a fresh direction and expose 1.3250 and 1.3200", wrote Windsor Brokers analyst Slobodan Drvenica, pointing to 1.3370 on the upside to improve the near-term structure, but only clear break above 1.3400 to signal resumption of an uptrend from 1.2660, 2012 low. The hourly structure is negative.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар