IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Целиат свят ли спи
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• FXstreet.com (Barcelona) - Economic data and political headlines play a more important role again, now that the crisis is increasingly being pushed to the back burner. "Against this background the US dollar might be able to draw some breath tonight should the US House of Representatives accept the Republicans’ initiative for the automatic increase of the debt ceiling until 18th May", wrote analyst Carolin Hecht, not expecting a fully-fledged USD euphoria on that though. "The dilemma of the contradictory positions held by Democrats and Republicans on tax revenue and spending cuts is unlikely to be overcome by the (renewed) artificial pressure exerted so that another lame compromise seems more likely than the implementation of sustainable structural reforms", she added, forecasting a EUR/USD price action at the mercy of the minefield of political headlines.
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• OK, мерси за отговора и успех на всичкото спекулант

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
          Баце, no hard feelings, ама къде викаш е твоя стоп?
          Моят стоп е 10 пипса. Преди малко пробихме кака 504 и цената вече е отгоре. Ако кака 200 пресече кака 504 и мине отгоре обръщам платната на дълги.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Мъка ми е за твоят стоп. Курти влезе. ТАТО РЕДА къде се дяна? Да не го хапна прасето Мирко.????
            Баце, no hard feelings, ама къде викаш е твоя стоп?

Коментар

• марш в 1 клас да научиш цифрите....и внимателно като бъркаш в бурканчето с контифюра

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                ...какви цифри нали виждаш,че аз не разбирам.Само се бъркам в работата на "големите тук "
                айде сега ти си знаеш какво пишеш и какво търгуваш да не сме в детската градина пишеш а който иска чете който иска не , а пък да ги приема като иска или да не ги всеки си има глава на раменете и пари които да управлява

Коментар

• ...какви цифри нали виждаш,че аз не разбирам.Само се бъркам в работата на "големите тук "

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                    по късно днес но не видях точно в колко часа ще се случва това ...
                    Investing.com - Crude oil futures eased off the previous session’s four-month high during European morning hours on Wednesday, as investors looked ahead to a vote on a measure to extend the U.S. debt ceiling later in the trading day.

ще пиша ако разбера час

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                      Очаква се да са по-лоши от предвиденото поне от това което четох вчера имат слабо последно 3-месичие. Ще копаем надоло там. успех.
                      Очаква се avr.revenue 52 млрд.-59 млрд.
                      EPS 11.40 $/share/ 13.80$/share

Което никак не е лошо но нека да ги изкарат

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        Investing.com - European stocks were mixed on Wednesday, as markets were jittery ahead of a highly anticipated vote on the U.S. debt ceiling later in the day.
                        по късно днес но не видях точно в колко часа ще се случва това ... но май започваме да търгуваме слуха а довечера евентуално фактите ...
                        Last edited by hristo72; 23.01.2013, 11:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                          доколкото четох днес или утре конгреса в САЩ трябва да одобри тримесечно увеличение на лимита по дълга и ако това се случи ще пробваме пак да пробием нагоре ...
                          Investing.com - European stocks were mixed on Wednesday, as markets were jittery ahead of a highly anticipated vote on the U.S. debt ceiling later in the day.

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                            Днес излиза FY13 за Apple някой следи ли ги какво мисите ще са добри резултатите или слаби?
                            Очаква се да са по-лоши от предвиденото поне от това което четох вчера имат слабо последно 3-месичие. Ще копаем надоло там. успех.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              Чунчи ТАТОвото - много си превъзбуден рано заранта що така ?
                              Мъка ми е за твоят стоп. Курти влезе. ТАТО РЕДА къде се дяна? Да не го хапна прасето Мирко.????

Коментар

• Първоначално изпратено от garbac Разгледай мнение
                                Я дай следващата прогноза
                                доколкото четох днес или утре конгреса в САЩ трябва да одобри тримесечно увеличение на лимита по дълга и ако това се случи ще пробваме пак да пробием нагоре ...

Коментар

Working...
                                X