Jason, аз съм при Дуката и там имах къса позиция със сетнат TP. От гапа цената падна под TP, но евала им правя, че не се изтарикатиха и ми затвориха позицията на цената на отвяряне(под TP). Т.е. не ме прецакаха, а ми дадоха както си трябва първата цена на отваряне, разбира се възможен е известен слипидж. Т.е. и другите би трябвало да правят така - първата цена на отваряне, независимо те или ти си прецакан или те/ти си на далавера. Така мисля е логиката и така е честно. Но ако в едната посока правят едно, а в другата друго.. тогава явно тарикатеят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеАЗ ЗАТВАРЯМ НА 81% ОТ ДЪЛГАТА БЕЗ ДА СИ ВЗЕМАМ ХАПЧЕТО. СТОП НА 2900 (ПСИХОЛОГИчЕСКО НИВО).Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЗатварям 80% от дългата и си вземам хапчето за кръвно. Стоп на 2898 и дано корекционната вълна започне от тук та до 3255
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗатова скалпа е най добрата стратегия. в петък затваряш всичко а той пазара няма да избяга.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНякой беше говорил за случки по време на гап. как му отворили позицията в негов ущърб. Е на мен ми я затвориха така. Значи имах дълга, съ стоп. Отвори с гап под стопа и естествено ме затвори на отваряне а не на стоп. Ако бях с пендинг на сел, нямаше да ми я отворят щото щеше цената да е под исканата и щеше да е в ущърб на Бъкета. Така че както казах тогава, казвам и сега.
Винаги се случва това което максимално ще те набута
Коментар
-
Някой беше говорил за случки по време на гап. как му отворили позицията в негов ущърб. Е на мен ми я затвориха така. Значи имах дълга, съ стоп. Отвори с гап под стопа и естествено ме затвори на отваряне а не на стоп. Ако бях с пендинг на сел, нямаше да ми я отворят щото щеше цената да е под исканата и щеше да е в ущърб на Бъкета. Така че както казах тогава, казвам и сега.
Винаги се случва това което максимално ще те набутаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениепа чекай до медения месец да стигнем - тогаз ке му мислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение....то медения месец бързо ша отлети...Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар