IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Jason, аз съм при Дуката и там имах къса позиция със сетнат TP. От гапа цената падна под TP, но евала им правя, че не се изтарикатиха и ми затвориха позицията на цената на отвяряне(под TP). Т.е. не ме прецакаха, а ми дадоха както си трябва първата цена на отваряне, разбира се възможен е известен слипидж. Т.е. и другите би трябвало да правят така - първата цена на отваряне, независимо те или ти си прецакан или те/ти си на далавера. Така мисля е логиката и така е честно. Но ако в едната посока правят едно, а в другата друго.. тогава явно тарикатеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
      АЗ ЗАТВАРЯМ НА 81% ОТ ДЪЛГАТА БЕЗ ДА СИ ВЗЕМАМ ХАПЧЕТО. СТОП НА 2900 (ПСИХОЛОГИчЕСКО НИВО).
      Ако ще копираш от мен, то тогава нека да е на 100%, какви са тези гъзобръци които ми правиш.
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Затварям 80% от дългата и си вземам хапчето за кръвно. Стоп на 2898 и дано корекционната вълна започне от тук та до 3255
        АЗ ЗАТВАРЯМ НА 81% ОТ ДЪЛГАТА БЕЗ ДА СИ ВЗЕМАМ ХАПЧЕТО. СТОП НА 2900 (ПСИХОЛОГИчЕСКО НИВО).
        домоуправител

Коментар

• Затварям 80% от дългата и си вземам хапчето за кръвно. Стоп на 2898 и дано корекционната вълна започне от тук та до 3255
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• и аз скокнах дълго в евро/яна дано да почваме да пълним гапове

Коментар

• Мисля и малко евро/швайц да си взема
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Затова скалпа е най добрата стратегия. в петък затваряш всичко а той пазара няма да избяга.
                Много си прав, просто исках да пробвам за един последен път какво ще стане и както очаквах, Бъкета не ме разочарова
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• гап

На мен ми разказа играта тоя гап при дълги от 1.2964 със стоп на 1.3040 и селл стоп от 1.3035 и сега с огромен минус ...

Коментар

• евро/яна си купих аз 122,07,стопчето вече ми е на фитка
                    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Някой беше говорил за случки по време на гап. как му отворили позицията в негов ущърб. Е на мен ми я затвориха така. Значи имах дълга, съ стоп. Отвори с гап под стопа и естествено ме затвори на отваряне а не на стоп. Ако бях с пендинг на сел, нямаше да ми я отворят щото щеше цената да е под исканата и щеше да е в ущърб на Бъкета. Така че както казах тогава, казвам и сега.

Винаги се случва това което максимално ще те набута
                      Затова скалпа е най добрата стратегия. в петък затваряш всичко а той пазара няма да избяга.

Коментар

• Човек докато си пише поста този пазар взе, че му направи двеста кинта. След малко местя стопа на плюс 1 и се моля да ударим 3250
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Някой беше говорил за случки по време на гап. как му отворили позицията в негов ущърб. Е на мен ми я затвориха така. Значи имах дълга, съ стоп. Отвори с гап под стопа и естествено ме затвори на отваряне а не на стоп. Ако бях с пендинг на сел, нямаше да ми я отворят щото щеше цената да е под исканата и щеше да е в ущърб на Бъкета. Така че както казах тогава, казвам и сега.

Винаги се случва това което максимално ще те набута
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Евро-вата валута е тотално разпродадена на пазара.Това означава че доктора ще си купи евтино евро и ще чака спекулантите да го вдигнат с 300-400 пипа, че да го продаде на някаква минимална печалба....
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              па чекай до медения месец да стигнем - тогаз ке му мислим
                              Накой знае ли ИП който предлага реална доставка на валута с нисък спред?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                                ....то медения месец бързо ша отлети...
                                па чекай до медения месец да стигнем - тогаз ке му мислим
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X