Ако се чаки до 2922 най-вероятно ще напълним гапа днес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениена тез стари години и извънредния труд ......... - нящо работата не се връзва
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение...ти веке си с ремаркето бря....ша ти се налага извънреден труд...Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениевреме му беше да почна и да печеля след големия бой дет ядох като бик последния месец и половина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеДнес ще удариш стопа на 1100 лв. Голям късметлия си. Купи 5 лота от тук за на горе и след 4 дена няма да ти се налага да работиш повече тази година...Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНякой знае ли в колко часа днес кипърския парламент ще гласува "кражбата"(защо ли изобщо я слагам думата в кавички... ) ?
Успешна седмица на всичкиПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение...подкара ли подводницата бря.....
пп.късата е 50000 (1/2 лот) и я отворих в петък от 3058Last edited by ТАТО; 18.03.2013, 08:56.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Пак предварително ви го написах... на 5 Март
Пак предварително ви го написах... на 5 Март.
Дали някой обърна внимание...
Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнениеПичове шортвате ли?
Оттук имам усещането че ще има свободно падане.
Аз съм шорт вече малко над 2 стандартни лота със средна цена 1.3150 за евро долар... де да видим...
"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
Коментар