Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеНе сме затворили , още сме къси.Викам още един път да чукне около 2900 и тогава нагоре.
Last edited by c1tss; 18.03.2013, 14:39.Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениечестито на е печелившитеВикам още един път да чукне около 2900 и тогава нагоре.
Last edited by rookie trader; 18.03.2013, 13:57.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеОк не казвам, че тези месеци няма да са пагубни за еврото. Просто мисля че гапа си е гап а и ако не го запълни сега после ще е с обръщане на тренда в полза на Еврото. Което според мен няма да стане поне още 5-6 месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеБързаш с пеенето на тази песен.
„Високата безработица в Испания, Италия и Франция е обществено взривоопасна“, посочва Хинрихс.Някъде ,четох, преди време че когато гапа е запълнен на 70% се счита ,че е запълнен.Last edited by 4un4o; 18.03.2013, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеВсеки се надява на запълване на гапа, но както се пее в една песен. Някога ,но не сега!
http://textove.com/text.php?song=11e8a064
Хаймани, да оставите толкова недолюбени момичета! Дедо ви да не е слънце да огрее навсякъде.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Всеки се надява на запълване на гапа, но както се пее в една песен. Някога ,но не сега!
http://textove.com/text.php?song=11e8a064
Хаймани, да оставите толкова недолюбени момичета! Дедо ви да не е слънце да огрее навсякъде.Last edited by 4un4o; 18.03.2013, 12:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО прибра 700 доларя и доволно ке подремне следобядаи вий така да сте когат е най зле
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеотдавнатаргето е 2848 а стопу веке го преместих на 2917 на добър +
пп.късата е 50000 (1/2 лот) и я отворих в петък от 3058и вий така да сте когат е най зле
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
ЕЕЕЕ този форум е пълен с рекламни лица на всякакви форекс посредници. Кога ще ти пуснат аванта при гап. Прочетете си договорите. Винаги вие ще го хапнете и то четвартит. Не напразно затварям в петък всички позиции, защото ми е писнало от простотията на нашите брокери... То не че и чуждите са читави.....Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар