IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
    ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

Искаме МАМУН!!!

+111.......................

Коментар

• ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

Искаме МАМУН!!!

Коментар

• чист късмет извадих ако питаш мене
        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
          Не сме затворили , още сме къси. Викам още един път да чукне около 2900 и тогава нагоре.
          ами човек , аз имах чакаща поръчка дългиии ... но пазара отвори в 1.914.. и са чакам просто
          Attached Files
          Last edited by c1tss; 18.03.2013, 15:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
            честито на е печелившите
            Не сме затворили , още сме къси. Викам още един път да чукне около 2900 и тогава нагоре.
            Last edited by rookie trader; 18.03.2013, 14:57.
            Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• честито на е печелившите

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                Ок не казвам, че тези месеци няма да са пагубни за еврото. Просто мисля че гапа си е гап а и ако не го запълни сега после ще е с обръщане на тренда в полза на Еврото. Което според мен няма да стане поне още 5-6 месеца...
                Гапа винаги се запълва. Някога но не сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Ок не казвам, че тези месеци няма да са пагубни за еврото. Просто мисля че гапа си е гап а и ако не го запълни сега после ще е с обръщане на тренда в полза на Еврото. Което според мен няма да стане поне още 5-6 месеца...
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                    Бързаш с пеенето на тази песен.
                    http://www.investor.bg/drugi/338/a/s...zonata,148375/
                    „Високата безработица в Испания, Италия и Франция е обществено взривоопасна“, посочва Хинрихс.Някъде ,четох, преди време че когато гапа е запълнен на 70% се счита ,че е запълнен.
                    Last edited by 4un4o; 18.03.2013, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Всеки се надява на запълване на гапа, но както се пее в една песен. Някога ,но не сега!
                      http://textove.com/text.php?song=11e8a064
                      Хаймани, да оставите толкова недолюбени момичета! Дедо ви да не е слънце да огрее навсякъде.
                      Бързаш с пеенето на тази песен.
                      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Всеки се надява на запълване на гапа, но както се пее в една песен. Някога ,но не сега!
                        http://textove.com/text.php?song=11e8a064
                        Хаймани, да оставите толкова недолюбени момичета! Дедо ви да не е слънце да огрее навсякъде.
                        Last edited by 4un4o; 18.03.2013, 13:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          ТАТО прибра 700 доларя и доволно ке подремне следобяда и вий така да сте когат е най зле
                          Пусни чакалък по 2-3 долара...
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                            отдавна таргето е 2848 а стопу веке го преместих на 2917 на добър +
                            пп.късата е 50000 (1/2 лот) и я отворих в петък от 3058
                            ТАТО прибра 700 доларя и доволно ке подремне следобяда и вий така да сте когат е най зле
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Е няма да те лъжа сега де... И никакво рекламно лице не мога да бъда на нещо, което изобщо не е и в България.

Да бъда по-конкретен. TP беше на 1.2950. Позицията е затворена на 1.2914.
                              Last edited by d333; 18.03.2013, 12:22.

Коментар

• ЕЕЕЕ този форум е пълен с рекламни лица на всякакви форекс посредници. Кога ще ти пуснат аванта при гап. Прочетете си договорите. Винаги вие ще го хапнете и то четвартит. Не напразно затварям в петък всички позиции, защото ми е писнало от простотията на нашите брокери... То не че и чуждите са читави.....
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X