IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой знае ли в колко часа ще бъде гласувано решението в Кипърския парламент
    Нещо , ама хич не ми харесва ситуацията ДА СЕ ЯВИ АНОН ВЕДНАГА ДА ПОЯСНИ ФУНДАМЕНТА И СИТУАЦИЯТА
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Tука също наздрява РЕВОЛЮЦИЯ !!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
        ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

ДОЛУ БЕНЧА!!!

Искаме МАМУН!!!
        Добро утро !
        Всеки ден ще е така , до победата !
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Добрутро пичове! И ... дами

ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

ДОЛУ БЕНЧА!!!

Искаме МАМУН!!!

Коментар

• Все пак утре ще се гласува предложението в кипърския парламент и се очаква
            да не се приеме, което ще си е подкрепа за еврото. И ако все пак това безумие с облагането се случи, ще видиме много интересна ситуация на пазара. Според анализатори и инвеститори (Денис Гартман), това ще е началото на края на еврото, което само по себе си и да не се сбъдне, най-малкото ще доведе до сериозни сътресения на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
              Всички са много възмутени, че се посяга на частните депозити в Кипър! Аз се питам: ако държавата е данъчен рай и привлича толкова пари със съмнителен произход, защо да не се обложат точно тези пари. Защо европейският данъкоплатец да плаща за държава в която не се плащат данъци?
              Как може да задаваш такъв въпрос , при положение че живееш в България ? / да не ме разбере някой погрешно , нямам нищо против родината си просто ми писна да давам пари на вятъра , но искаш не искаш даваш /
              Last edited by c1tss; 18.03.2013, 20:56.
              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Всички са много възмутени, че се посяга на частните депозити в Кипър! Аз се питам: ако държавата е данъчен рай и привлича толкова пари със съмнителен произход, защо да не се обложат точно тези пари. Защо европейският данъкоплатец да плаща за държава в която не се плащат данъци?

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                  о ще го запълнят гапчето ....може да е по нататък във времето пък и еврото пада доста дълго една невинна игличка до 1,30 и окей още повече че таз седмица има ФЕД И там подобни..... баш като всички забравят че има гап точно тогаз ще го запълнят ....само че това мнение не е предпоставка за влизане в позиция
                  http://www.youtube.com/watch?v=Xh_1pYNabc0
                  Оппа докато го напиша и ей на 1.2995 станало а кажете че погледнато от дневна графика гапа не е запълнен имало гап ...но аз очаквам таз седмица 1,31 Интересна седмица предстои
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    А,бре,де е МАМУН наистина?Да не оставихте вратника отворен и да го опущихте?!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• и сега какво чакаме , още 2 скока и минавам на къси
                      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Аааайде още една засилка
                        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Ако пробие 76 ще направи бързи 30-40 пипса. За това трябва да го държите здраво...
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Защо имам чувството, че се чудите какво става...
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                              ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

Искаме МАМУН!!!
                              А,бре,де е МАМУН наистина?Да не оставихте вратника отворен и да го опущихте?!
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• gap

о ще го запълнят гапчето ....може да е по нататък във времето пък и еврото пада доста дълго една невинна игличка до 1,30 и окей още повече че таз седмица има ФЕД И там подобни..... баш като всички забравят че има гап точно тогаз ще го запълнят ....само че това мнение не е предпоставка за влизане в позиция
                                http://www.youtube.com/watch?v=Xh_1pYNabc0
                                Last edited by trade; 18.03.2013, 16:40.
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X