Е какво няма ли да има екшън сега?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТогава ли ще бъде играта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеВ 18.00ч ще клатят черешата кипърците, дръжте се здравоCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеTука също наздрява РЕВОЛЮЦИЯ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениетова сигурно е мин на
шивашката им промишленост
Ей този най подножда за МИН.ФИН ама отишъл чиляка в Ингилизия.Last edited by 4un4o; 19.03.2013, 15:34.
Коментар
-
това сигурно е мин на
шивашката им промишленост
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДнес Ши Ръкава ще сдава поста и очаквам йената да пада. Има и флаг на 1 час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеОппа докато го напиша и ей на 1.2995 станало а кажете че погледнато от дневна графика гапа не е запълнен имало гап ...но аз очаквам таз седмица 1,31 Интересна седмица предстои
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеНякой знае ли в колко часа ще бъде гласувано решението в Кипърския парламент
Нещо , ама хич не ми харесва ситуацията ДА СЕ ЯВИ АНОН ВЕДНАГА ДА ПОЯСНИ ФУНДАМЕНТА И СИТУАЦИЯТА
Парламетът в Кипър отхвърля данък депозит, страната пред фалит - 18:00Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар