Първоначално изпратено от rookie trader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеЕврото отива към 1.2640. Стискайте палци за братята кипърци.
Добре де знам че няма да го допуснат но да си помечтае човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТака ли? И що така? Аз пък мисля, че тъкмо почва корекция на фондовите пазари, а кипърската драма едва започва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениемене здраво ме удариНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобър ден на всички!Ето я и дългоочакваната промяна на посоката,от тук на сетне 1,2972/1,3004
п.п:това не е сигнал за търговияCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениемене здраво ме удариCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕпа евракис шамаракисSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение? какво?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМале кво се случва.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
http://www.forexlive.com/blog/2013/0...t-out-in-vote/
"According to state broadcaster CyBC, the alternative plan concerns the nationalization of social security funds and the creation of a state property company that will offer guarantees to battered sections of the economy, with the involvement of both the European Union and the Russian government."
Симеон Дянков е в Кипър!Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар