IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2878 TATO купи 1/2 лот стоп 2828 - таргет 3013
    хайде наслука
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Бързаш, има и за нагоре да се лепне сос.

Питай 'ристо72, че кат' ви напиша нещо и почвате да ми се дзеврите. Та, нЕма ви пиша нищо.

Шъ гледам как се влиза срещу тренд-о само и шъ си мълча
      Да ме пита няма проблем . А ти с каква реална позиция си в момента стига да не е тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        ако питаш ТАТО 4-та е почнала още от 8.03 и требе даа завърши след 21.03 демек след като брадатия се произнесе в други ден
        пп.ако познаеш и патерна който ТАТО вижда те признавам за вундеркинд
        ТАТО,

...под 3003 / 2995 си е STRONG BEAR....S 1 2848 / 2805 ....

2880 static .... long

Коментар

братушките казуват в етом случай
          НЕ ПЕРЕЖЕВАЙ
          Хилави са ти стоп лосс - там разпъваш до безкрай и денсиш със стоп тейк профит.

Ма, ти си знаеш ( или братушките мей би ) - уот евър

Успех, не се базикам!!!

П.П. 1000 трейдърчета и ще бием ПЧИ на годишна база. Да ти е*вем и политиците

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Според мен изтърсването до 2660 е "imminent". Не е препоръка.
            Бързаш, има и за нагоре да се лепне сос.

Питай 'ристо72, че кат' ви напиша нещо и почвате да ми се дзеврите. Та, нЕма ви пиша нищо.

Шъ гледам как се влиза срещу тренд-о само и шъ си мълча

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Тато,

аз се чудя как имаш акаунт ( реален ) въобще, ако денсиш форекс плей гейм така? Както и да е ...

П.П. Онуфри влиза срещу тренд на паунд ( ама бил излязъл ), вчера влиза срещу тренд пак евро/йена.

Ма, то зат'ва е Онуфри - ся ще ни разправя колко много е "извлякъл" ( по 100 пипа за 30 мин. )

Мо'е напишем учебник как не тряя се денси за поколенията поне. Мат'ри'л поне дал Господ за книжлето.

Ай, успех!
              братушките казуват в етом случай
              НЕ ПЕРЕЖЕВАЙ

Коментар

• Според мен изтърсването до 2660 е "imminent". Не е препоръка.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Тато,

аз се чудя как имаш акаунт ( реален ) въобще, ако денсиш форекс плей гейм така? Както и да е ...

П.П. Онуфри влиза срещу тренд на паунд ( ама бил излязъл ), вчера влиза срещу тренд пак евро/йена.

Ма, то зат'ва е Онуфри - ся ще ни разправя колко много е "извлякъл" ( по 100 пипа за 30 мин. ) Па, за мен си е бит, е*бан и обезчестен

Мо'е напишем учебник как не тряя се денси за поколенията поне. Мат'ри'л поне дал Господ за книжлето.

Ай, успех!
                  Last edited by marandi; 19.03.2013, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                    ...ко каеш...припалваме ракетата за 4 та на север...
                    ако питаш ТАТО 4-та е почнала още от 8.03 и требе даа завърши след 21.03 демек след като брадатия се произнесе в други ден
                    пп.ако познаеш и патерна който ТАТО вижда те признавам за вундеркинд
                    Last edited by ТАТО; 19.03.2013, 20:53.

Коментар

ТАТО ке се пробва едно дълго от 2838 1/2 лот стоп 2830 таргет 3101
                      ...ко каеш...припалваме ракетата за 4 та на север...

Коментар

ТАТО ке се пробва едно дълго от 2838 1/2 лот стоп 2818 таргет 3101
                        лека корекция

Коментар

ТАТО ке се пробва едно дълго от 2838 1/2 лот стоп 2830 таргет 3101
                          Пробвай чадо арно изглежда

Коментар

• ТАТО ке се пробва едно дълго от 2838 1/2 лот стоп 2830 таргет 3101
                            Last edited by ТАТО; 19.03.2013, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                              не им го пожелавай да не ни стигне и нас тяхната съдба ...
                              На късо съм от един ден така че сигурно ще изям балтията ама по моите изчисления трябва да пада а ако ограбването на хората там стане факт несъмнено всеки в Европа трябва да се уплаши според мене това е прецедент който най-вероятно ще се превърне в практика

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                Да им затрият банките и да предизвикат крах на евро пазара стискам си ги
                                Добре де знам че няма да го допуснат но да си помечтае човек
                                не им го пожелавай да не ни стигне и нас тяхната съдба ...

Коментар

Working...
                                X