IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    ТАТО не го интересуват новините - сега сладко ке заспи след 1литър червено домашно винце и утре заран ке види какво се е случило
    Тато, е пич и Русото го харесва!

П.П. Онуфри-то е бит, е*ван и жестоко обезчестен от пазаря и още се надува как добре го плющят.

Садо-мадо типаж усещам ...
    Last edited by marandi; 19.03.2013, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Премести стоп лос на 28, че мо'е литне - тейк-а ти е добър, ама късно си влязъл, можеше да го хванеш по-удобно. Ся ще клоузваш ръчно и ще се блещиш по нощите ко ста'а?

Успех!
      ТАТО не го интересуват новините - сега сладко ке заспи след 1литър червено домашно винце и утре заран ке види какво се е случило
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
        Това е тире,бе,тикво!
        Ако не можеш да ги видиш как са се получили,няма какво повече да си говорим
        Мога да ги видя на кендъл стикс през 5 мин. - дет' преди 4 седмици ми изядохте дроба, кат' ви казах за кендъл стикс ( седмичен ), че ще е спокоен.

От вчера всички бучите?!? Ко ста'а?!? Демем, "оня" тогава седмичен бил "динамичен", а тоя е спокоен?

Спокойна седмица я изкарахте, че била апокалипсис, а па сега ново 20-сет с тая седмица? Ърмм ...?

П.П. Пусни снимка, щот' влезе на 123 ( по памет ) и то бай - не ми се прави на тъп к'во било сега. ОК?

Иначе си плямпало кат' с "електронната" инфлация

Коментар

Пусни снимка само с тази транзакция, иначе си едно голямо плямпало

П.П. Вчера пуска дълги, ако не се лъжа, а сега дрънкаш за -210?!?!?

Снимка и си изтрий стинките ко си изкарал, плийз - че не поминиш вчера какви си ги плещил от дълги станаха къси
          Това е тире,бе,тикво!
          Ако не можеш да ги видиш как са се получили,няма какво повече да си говорим
          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

2878 TATO купи 1/2 лот стоп 2828 - таргет 3013
            хайде наслука
            Премести стоп лос на 28, че мо'е литне - тейк-а ти е добър, ама късно си влязъл, можеше да го хванеш по-удобно. Ся ще клоузваш ръчно и ще се блещиш по нощите ко ста'а?

Премести си тейк-а на 29.40 , иначе мо'е стане случка

Успех!

Коментар

• % 50 correction

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              2878 TATO купи 1/2 лот стоп 2828 - таргет 3013
              хайде наслука
              >>> 2876....

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                Грешиш -210 се общо пиповете от евро/яна вчера
                Пусни снимка само с тази транзакция, иначе си едно голямо плямпало

П.П. Вчера пуска дълги, ако не се лъжа, а сега дрънкаш за -210?!?!?

Снимка и си изтрий стинките ко си изкарал, плийз - че не поминиш вчера какви си ги плещил от дълги станаха къси

Коментар

мерника ке го нагласим на 3083 утре заран може би - ама засега тъй ке го оставим
                  >>> 3093/95

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                    Да ме пита няма проблем . А ти с каква реална позиция си в момента стига да не е тайна?
                    Вчера +15.5% към акаунт и +12% към екуити, днес 5.8% и 10% към екуити.

П.П. Бях ви казал, че удвоявам акаунт за седмица, но днес се излагам определено. Случва се! Сигурен съм, че има и доста по-добри

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                      TATO,

...опрай мерника бря,таргето е 3014.....не 3013
                      мерника ке го нагласим на 3083 утре заран може би - ама засега тъй ке го оставим

Коментар

вий гледайте какво нарисуваха кендълите на М30 и Н1 и си пийте червеното винце с удоволствие
                        TATO,

...опрай мерника бря,таргето е 3014.....не 3013

Коментар

• вий гледайте какво нарисуваха кендълите на М30 и Н1 и си пийте червеното винце с удоволствие

Коментар

Тато,

аз се чудя как имаш акаунт ( реален ) въобще, ако денсиш форекс плей гейм така? Както и да е ...

П.П. Онуфри влиза срещу тренд на паунд ( ама бил излязъл ), вчера влиза срещу тренд пак евро/йена.

Ма, то зат'ва е Онуфри - ся ще ни разправя колко много е "извлякъл" ( по 100 пипа за 30 мин. ) Па, за мен си е бит, е*бан и обезчестен

Мо'е напишем учебник как не тряя се денси за поколенията поне. Мат'ри'л поне дал Господ за книжлето.

Ай, успех!
                            Грешиш -210 се общо пиповете от евро/яна вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                              Да ме пита няма проблем . А ти с каква реална позиция си в момента стига да не е тайна?
                              Той си е къс на 1,27 от няколко месеца - това му е позицията

Коментар

• Да речем,че "търгувате по графика" на графиката дъното излезе още на 25ти 02.2013 1,2758.На същата тая графика се показа корективно движение нагоре от 1,2848/пак на 25ти/с връх на корекцията 1,36xxx/и нагоре/

п.п:ТАТО върха днес е минимум 1,2970

Коментар

Working...
                                X