If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да ти кажа под сИкрет - само майсторите пичелят и в двете посоки аз само се опитвам - засега през последните 8 годин съм на +
и не искам никой да ми завижда
а напротив - желая същия резултат трудно е много - но не е невъзможно
ТАто Taргета да е поне 1.3050 макар че там дето е 50 там и 1,31
Може ли един въпрос. Разбира се, ако искаш отговори, понеже е малко личен... За тези 8 години, предполагам си имал и добри и лоши периоди, но като цяло на + колко процента си като цяло за тези години?
смешно е , но за последните 8 години съм само 160% + - живота ми наверно нема да стигне да стана форекс милионер , но пък е удоволствие да съм на пазаря
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Може ли един въпрос. Разбира се, ако искаш отговори, понеже е малко личен... За тези 8 години, предполагам си имал и добри и лоши периоди, но като цяло на + колко процента си като цяло за тези години?
късметът все някога свърша кат' се денси кат' рулетка.
Симпатяга си, ама ще занулиш отново за съжаление. Вчера извади късмет с "вход" и ти го казах - казах ти тейк на колко да удариш, който днес го удари.
Повече бонуси от мИня няма да имаш. Не обичам комарджии.
Успех!
да ти кажа под сИкрет - само майсторите пичелят и в двете посоки аз само се опитвам - засега през последните 8 годин съм на +
и не искам никой да ми завижда
а напротив - желая същия резултат трудно е много - но не е невъзможно
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар