Първоначално изпратено от Anyone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеТука бутилки 'фърчат момчееееSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеда ти кажа под сИкрет - само майсторите пичелят и в двете посоки аз само се опитвам - засега през последните 8 годин съм на +
и не искам никой да ми завижда
а напротив - желая същия резултат трудно е много - но не е невъзможноPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениедраснете 1 линкче да Луoчам
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТАТО,
Може ли един въпрос. Разбира се, ако искаш отговори, понеже е малко личен... За тези 8 години, предполагам си имал и добри и лоши периоди, но като цяло на + колко процента си като цяло за тези години?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТато,
късметът все някога свърша кат' се денси кат' рулетка.
Симпатяга си, ама ще занулиш отново за съжаление. Вчера извади късмет с "вход" и ти го казах - казах ти тейк на колко да удариш, който днес го удари.
Повече бонуси от мИня няма да имаш. Не обичам комарджии.
Успех!
и не искам никой да ми завижда
а напротив - желая същия резултат трудно е много - но не е невъзможноТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеи сега ТАТО предлага дружно да извикаме в 20 часа или 20:30 часа в началото на Пресконференцията на ФЕД Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп ЪпТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеи сега ТАТО предлага дружно да извикаме в 20 часа или 20:30 часа в началото на Пресконференцията на ФЕД Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп
късметът все някога свърша кат' се денси кат' рулетка.
Симпатяга си, ама ще занулиш отново за съжаление. Вчера извади късмет с "вход" и ти го казах - казах ти тейк на колко да удариш, който днес го удари.
Повече бонуси от мИня няма да имаш. Не обичам комарджии.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеи сега ТАТО предлага дружно да извикаме в 20 часа или 20:30 часа в началото на Пресконференцията на ФЕД Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп Ъп
Коментар
-
Тъкмо после кУрекцийката да е по с- сладка.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар