If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Живнала темата,гледам,което е много добре.Според мен е важно едно:да не следваме нечии "стратегии",това вече го обсъждахме.Зная също,че не трябва да се носим и с "тълпата".Накрая-най-важното,което препоръчват добрите трейдъри-да се участва с малка част от сметката.Колко е малка обаче тая "малка" част- дали 5%,дали 7-8%-всеки сам решава.
Браво на Тато-много силно отиграване и точно в подходящият момент-опитът си казва думата.
Това,което сега мисля,че в момента цените тестват МА50на седмична,но определено МА50 все още не е тръгнала нагоре,за да очакваме, че ще пресече МА200 скоро,когато се образува т.нар.-златен кръст и определящи ще са бичите настроения.И отново се сещам,че по-трудно е обратното пресичане:при падащи цени и покачваща се МА50,което вече обсъждах от септември 2011.Настоящото движение е по-лекото-
покачващите се цени пресичат отдолу понижаващата се МА50 на седмична
Това казват разбира се анализаторите,а ние само правим интерпретациите си и вземаме решения,а анализаторите стоят отстрани,защото нямат необходимите средства,за да работят като милионери,примерно.Още повече,че на другите времеви графики нещата не стоят така,както казвам горе.
Успех!
Ко стаа, шъ ми свършат кинтите с тези даксита ..... Да ева и ябълката, аз пиша дакси, тя приема саксия. Ае, запразнявайте веке! Малееее, ако знаете как върви студено розе с топло жъкузиииииий.... Надке, ти оная лошата надка ли си или друга???
Прощавай, но само ако го гледаш, бива. Почнеш ли и да го ЧУВАШ, работата не отива на добре...
Между другото, не това беше въпросът.
Това за ЧУВАНЕТО е лично мое виждане. По-общо казано това е ИНТУИЦИЯ . Но темата е много обширна и ако съм на линия , може да си приказваме през почивните ...
Мисля , че най-добрия преподавател е пазара. Звучи клиширано , но е факт. Но условията му са - като гледаш , да виждаш . А като започнеш и да го чуваш - работата отива от добре на по-добре
Прощавай, но само ако го гледаш, бива. Почнеш ли и да го ЧУВАШ, работата не отива на добре...
Между другото, не това беше въпросът.
Хм, какво му е лошото да поискаш мерките?
И добрият преПОДАВАтел цена няма...
Мисля , че най-добрия преподавател е пазара. Звучи клиширано , но е факт. Но условията му са - като гледаш , да виждаш . А като започнеш и да го чуваш - работата отива от добре на по-добре
Коментар