Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв бизнес ще започнете след като си продадете златото на 5000
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМулер,
така казваха и едно време, че САЩ не могат да имат 120% дефицит от ГДП-то без ВВ3. Явно могат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТо ако стане 5000 означава че ще са се случили такива неща че няма да ти е до продажба въобще ако преди това не са ти го конфискували или фонда в който си инвестирал не е фалирал 5000 долара значи безредици в целият цивилизован свят тълпи от гладни изкукуригали аутсайдери водени от група кукловоди които ще наложат нов модел на управление и произтичащите от това последствия за така нареченото свободно демократично гражданско общество дето го има само на книга
Ако стане не по пет, ами по четири бимберици, ще свалим бойкоборисов, ще изкопаме сичкото златце от находищата и ще станем най-богатото държава на света. Според наш професор-геолог, имаме залежи - около 20 000 тона - т.е. 12-13% от наличното към момента златце в светът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
То ако стане 5000 означава че ще са се случили такива неща че няма да ти е до продажба въобще ако преди това не са ти го конфискували или фонда в който си инвестирал не е фалирал 5000 долара значи безредици в целият цивилизован свят тълпи от гладни изкукуригали аутсайдери водени от група кукловоди които ще наложат нов модел на управление и произтичащите от това последствия за така нареченото свободно демократично гражданско общество дето го има само на книга
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПредвид някои обстоятелства съм любопитен за настроенията и намерениятаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Какъв бизнес ще започнете след като си продадете златото на 5000
Предвид някои обстоятелства съм любопитен за настроенията и намеренията39Не продавам. Пристрастен съм към него. Искам да имам златен кенеф.23.08%9Ще го чакам на 12 000. Тогава ще му мисля.25.64%10Имоти - както винаги. БФБ - повече от логично. Влог - като традиция.15.38%6Какви 5000. Пълен съм с долари и ще купувам на 1300 и после на 300.10.26%4Златото е измислица. Предпочитам баничките и бозата - те са истински.25.64%10The poll is expired.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар