IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв бизнес ще започнете след като си продадете златото на 5000

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ще ми го конфискуват, ама друг път - нека се пробват само - ще го заровя дълбоко под метростанция Джеймс Баучъров, ма няма да им го.

Ако стане не по пет, ами по четири бимберици, ще свалим бойкоборисов, ще изкопаме сичкото златце от находищата и ще станем най-богатото държава на света. Според наш професор-геолог, имаме залежи - около 20 000 тона - т.е. 12-13% от наличното към момента златце в светът.
    Най-вероятно ще стане и в денят когато се случи ще влезе в историята като повратна точка и началото на коренна промяна в финансовата система властвала повече от 100 години ама какво следва по нататък само човек с богата фантазия може да предположи

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Мулер,

така казваха и едно време, че САЩ не могат да имат 120% дефицит от ГДП-то без ВВ3. Явно могат
      Не аз не казвам че не може да достигне 5000-10000 принципно само небето е граница за златото просто цена от над или 5000 долара би значела че доларът се е обезценил 2,5-3 пъти спрямо днес съответно хората са изгубили още 2-3 път стойноста на книжно електронните си пари, а болшинството и при сегашното положение се бунтуват Гърция, Испания , Португалия та ако хипотезата за цени от над 5000 долара се случи не ми се мисли или по скоро не бих искал да съм някъде в така нареченият развит демократичен свят който ще се върне в мракобесието на средновековието откъдето междудругото много много не е излизал феодална система с роби имаше една статия за държатели на кюлчета които иската преместване на златото си от трезори в Швейцария Британия в Сингапур и Хонконг това е показателно за предстоящите събития тоест ще има жега, а когато има жега е хубаво да можеш да изчезнеш за не повече от тридесет секунди

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        То ако стане 5000 означава че ще са се случили такива неща че няма да ти е до продажба въобще ако преди това не са ти го конфискували или фонда в който си инвестирал не е фалирал 5000 долара значи безредици в целият цивилизован свят тълпи от гладни изкукуригали аутсайдери водени от група кукловоди които ще наложат нов модел на управление и произтичащите от това последствия за така нареченото свободно демократично гражданско общество дето го има само на книга
        Ще ми го конфискуват, ама друг път - нека се пробват само - ще го заровя дълбоко под метростанция Джеймс Баучъров, ма няма да им го.

Ако стане не по пет, ами по четири бимберици, ще свалим бойкоборисов, ще изкопаме сичкото златце от находищата и ще станем най-богатото държава на света. Според наш професор-геолог, имаме залежи - около 20 000 тона - т.е. 12-13% от наличното към момента златце в светът.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мулер,

така казваха и едно време, че САЩ не могат да имат 120% дефицит от ГДП-то без ВВ3. Явно могат
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• То ако стане 5000 означава че ще са се случили такива неща че няма да ти е до продажба въобще ако преди това не са ти го конфискували или фонда в който си инвестирал не е фалирал 5000 долара значи безредици в целият цивилизован свят тълпи от гладни изкукуригали аутсайдери водени от група кукловоди които ще наложат нов модел на управление и произтичащите от това последствия за така нареченото свободно демократично гражданско общество дето го има само на книга

Коментар

• Ще си купя около 518 хектара земя някъде между ез. Байкал и р. Амур. Мисля достатъчно далече от хъхряци и от бойкоборисов.
              А и като се дозатопли глобалното затопляне, там ще е новото житница на светът.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Предвид някои обстоятелства съм любопитен за настроенията и намеренията
                5000 какво? Македонски денара?
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Какъв бизнес ще започнете след като си продадете златото на 5000

Предвид някои обстоятелства съм любопитен за настроенията и намеренията
                  39
                  Не продавам. Пристрастен съм към него. Искам да имам златен кенеф.
                  23.08%
                  9
                  Ще го чакам на 12 000. Тогава ще му мисля.
                  25.64%
                  10
                  Имоти - както винаги. БФБ - повече от логично. Влог - като традиция.
                  15.38%
                  6
                  Какви 5000. Пълен съм с долари и ще купувам на 1300 и после на 300.
                  10.26%
                  4
                  Златото е измислица. Предпочитам баничките и бозата - те са истински.
                  25.64%
                  10

The poll is expired.

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
                Working...
                X