Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв бизнес ще започнете след като си продадете златото на 5000
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение5000 е въпрос на време. Паричната маса за достигане на тази цел е вече създадана. Само трябва да се 'развърти' и банките вместо да купуват държавни облигации да се редят на опашка пред злато копачите.
Защо няма времева рамка - защото не е важно кога а какво ще стане след това. Ще има ли работа, няма ли да има. Какво ще се търси и какво не ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСигурно когато златцето е било на 380 кинта, мнозина са си казвали същото за нивото от 1500... а още повече са били тия, дето са казвали, че подобна цена на Жлътото в Зелено, е невъзможна.
Коментар
-
5000 е въпрос на време. Паричната маса за достигане на тази цел е вече създадана. Само трябва да се 'развърти' и банките вместо да купуват държавни облигации да се редят на опашка пред злато копачите.
Защо няма времева рамка - защото не е важно кога а какво ще стане след това. Ще има ли работа, няма ли да има. Какво ще се търси и какво не ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНикакъв !!! Стигне ли златото 5000 , психологическата нагласа ще е такава че никой няма да иска да го продава , мислейки че ще достигне 10000.............. Стигне ли златото 5000 ,няма да инвестираш в никакъв бизнес книжните пари , в които ще го трансферираш , щото бизнеса ще върви 3 пъти по-малко от сега . Стигне ли 5000 , ще търсим хляб и картофи , а не офиси на ТАВЕКС...............Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНикакъв !!! Стигне ли златото 5000 , психологическата нагласа ще е такава че никой няма да иска да го продава , мислейки че ще достигне 10000.............. Стигне ли златото 5000 ,няма да инвестираш в никакъв бизнес книжните пари , в които ще го трансферираш , щото бизнеса ще върви 3 пъти по-малко от сега . Стигне ли 5000 , ще търсим хляб и картофи , а не офиси на ТАВЕКС...............
Ама иначе, без споменаване на времеви хоризонт този въпрос повече подхожда само за за целите на даване на отговор в конкретната анкета.
Парадоксалното е, че в отговорите по-скоро отсъства хипотезата от въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЯко сел на златото на 2037 долара и до 2037 година ще е под тая цена..последното си го съчиних защото ми пасна. Ще падне в него момент цената на черното злато рязко и арабите няма да имат вече пари да го изкупуват.
Коментар
-
Никакъв !!! Стигне ли златото 5000 , психологическата нагласа ще е такава че никой няма да иска да го продава , мислейки че ще достигне 10000.............. Стигне ли златото 5000 ,няма да инвестираш в никакъв бизнес книжните пари , в които ще го трансферираш , щото бизнеса ще върви 3 пъти по-малко от сега . Стигне ли 5000 , ще търсим хляб и картофи , а не офиси на ТАВЕКС...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко направиш сметка колко се е обезценило зеленото от началото на ХХ век, дори и от Никсънов до днес, ще видиш, че обезценяване с още 250-300% е нещо напълно възможно.
Коментар
-
Среброто стана от 7 на 50 и никой не мигна нито някой го търсеше за конфискация. Тъй че не съм склонен да мисля за златото нещо по-различно.
Доларът няма да се обезцени спрямо еврото. Е - възможно е да въведат кОпони за храна и нафта ама то това се и е редно както знаем от 1990-а
Въпроса е че един ден всичко ще свърши и тогава не е ясно какво ще е останало и какво ще бъде
Импов - според мен новата житница ще е в био лабораториитеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНе аз не казвам че не може да достигне 5000-10000 принципно само небето е граница за златото просто цена от над или 5000 долара би значела че доларът се е обезценил 2,5-3 пъти спрямо днес съответно хората са изгубили още 2-3 път стойноста на книжно електронните си пари, а болшинството и при сегашното положение се бунтуват Гърция, Испания , Португалия та ако хипотезата за цени от над 5000 долара се случи не ми се мисли или по скоро не бих искал да съм някъде в така нареченият развит демократичен свят който ще се върне в мракобесието на средновековието откъдето междудругото много много не е излизал феодална система с роби имаше една статия за държатели на кюлчета които иската преместване на златото си от трезори в Швейцария Британия в Сингапур и Хонконг това е показателно за предстоящите събития тоест ще има жега, а когато има жега е хубаво да можеш да изчезнеш за не повече от тридесет секундиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар