IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв бизнес ще започнете след като си продадете златото на 5000

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
    Не можеш да съпоставиш 380 $ от 80-те на ХХ век и 1500$ от 2012.............. Тоест , можеш , но с яко приравнение . Сегашната цена от 1730 $ дори не е пик , не е пик и 1920 $ от 2011............Пика е 1980 от 800 и кусур $ , които приравнени с днешните ''долАрчета"' са някаде около 2450 $..........
    Това тоже е така.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      5000 е въпрос на време. Паричната маса за достигане на тази цел е вече създадана. Само трябва да се 'развърти' и банките вместо да купуват държавни облигации да се редят на опашка пред злато копачите.

Защо няма времева рамка - защото не е важно кога а какво ще стане след това. Ще има ли работа, няма ли да има. Какво ще се търси и какво не ?
      Това е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Сигурно когато златцето е било на 380 кинта, мнозина са си казвали същото за нивото от 1500... а още повече са били тия, дето са казвали, че подобна цена на Жлътото в Зелено, е невъзможна.
        Не можеш да съпоставиш 380 $ от 80-те на ХХ век и 1500$ от 2012.............. Тоест , можеш , но с яко приравнение . Сегашната цена от 1730 $ дори не е пик , не е пик и 1920 $ от 2011............Пика е 1980 от 800 и кусур $ , които приравнени с днешните ''долАрчета"' са някаде около 2450 $..........

Коментар

• 5000 е въпрос на време. Паричната маса за достигане на тази цел е вече създадана. Само трябва да се 'развърти' и банките вместо да купуват държавни облигации да се редят на опашка пред злато копачите.

Защо няма времева рамка - защото не е важно кога а какво ще стане след това. Ще има ли работа, няма ли да има. Какво ще се търси и какво не ?
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Никакъв !!! Стигне ли златото 5000 , психологическата нагласа ще е такава че никой няма да иска да го продава , мислейки че ще достигне 10000.............. Стигне ли златото 5000 ,няма да инвестираш в никакъв бизнес книжните пари , в които ще го трансферираш , щото бизнеса ще върви 3 пъти по-малко от сега . Стигне ли 5000 , ще търсим хляб и картофи , а не офиси на ТАВЕКС...............
            Сигурно когато златцето е било на 380 кинта, мнозина са си казвали същото за нивото от 1500... а още повече са били тия, дето са казвали, че подобна цена на Жлътото в Зелено, е невъзможна.

Коментар

• Мнението на Баце ме навежда към това, че златото като е високо, обикновения народ страда, а ако е ниско икономиката върви. Тогава защо да го харесваме това ЗЛООООООО?! СМЪРТ НА ЗЛОТО!!
              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Никакъв !!! Стигне ли златото 5000 , психологическата нагласа ще е такава че никой няма да иска да го продава , мислейки че ще достигне 10000.............. Стигне ли златото 5000 ,няма да инвестираш в никакъв бизнес книжните пари , в които ще го трансферираш , щото бизнеса ще върви 3 пъти по-малко от сега . Стигне ли 5000 , ще търсим хляб и картофи , а не офиси на ТАВЕКС...............
                Добре казано!

Ама иначе, без споменаване на времеви хоризонт този въпрос повече подхожда само за за целите на даване на отговор в конкретната анкета.
                Парадоксалното е, че в отговорите по-скоро отсъства хипотезата от въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Яко сел на златото на 2037 долара и до 2037 година ще е под тая цена..последното си го съчиних защото ми пасна. Ще падне в него момент цената на черното злато рязко и арабите няма да имат вече пари да го изкупуват.
                  Супертрейдъре , струва ми се че си прероден Нострадамус !! Не знам , обаче , дали ще ти се изпълнят пророчествата като на средновековния французин , но по начин на списване го докарваш 1:1 ............... почти толкова неясно и неразбираемо ,като неговите строфи ..........

Коментар

• Яко сел на златото на 2037 долара и до 2037 година ще е под тая цена..последното си го съчиних защото ми пасна. Ще падне в него момент цената на черното злато рязко и арабите няма да имат вече пари да го изкупуват.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Никакъв !!! Стигне ли златото 5000 , психологическата нагласа ще е такава че никой няма да иска да го продава , мислейки че ще достигне 10000.............. Стигне ли златото 5000 ,няма да инвестираш в никакъв бизнес книжните пари , в които ще го трансферираш , щото бизнеса ще върви 3 пъти по-малко от сега . Стигне ли 5000 , ще търсим хляб и картофи , а не офиси на ТАВЕКС...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Хубава държава е прави се много по лесно бизнес от тука нищо че банкнотите им са с много нули

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ако направиш сметка колко се е обезценило зеленото от началото на ХХ век, дори и от Никсънов до днес, ще видиш, че обезценяване с още 250-300% е нещо напълно възможно.
                          Нали и аз това ти казвам че ще се обзценят гущерите още 2-3 пъти и това ще се случи в много кратък срок 1-2-5 години и всичкото социално напрежение ще катализира до точката на кипене, а западните готвачи кукловоди или както искаш ги наречи ще се възползват от създалата се ситуация да излезнат сухи и да извлекат максимална доходност от създалата се ситуация, но на народонаселението няма да му е много весело та така златото е геополитечески инструмент в ръцете на големите

Коментар

• Среброто стана от 7 на 50 и никой не мигна нито някой го търсеше за конфискация. Тъй че не съм склонен да мисля за златото нещо по-различно.

Доларът няма да се обезцени спрямо еврото. Е - възможно е да въведат кОпони за храна и нафта ама то това се и е редно както знаем от 1990-а

Въпроса е че един ден всичко ще свърши и тогава не е ясно какво ще е останало и какво ще бъде

Импов - според мен новата житница ще е в био лабораториите
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• http://upload.wikimedia.org/wikipedi...000-denari.jpg
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                Не аз не казвам че не може да достигне 5000-10000 принципно само небето е граница за златото просто цена от над или 5000 долара би значела че доларът се е обезценил 2,5-3 пъти спрямо днес съответно хората са изгубили още 2-3 път стойноста на книжно електронните си пари, а болшинството и при сегашното положение се бунтуват Гърция, Испания , Португалия та ако хипотезата за цени от над 5000 долара се случи не ми се мисли или по скоро не бих искал да съм някъде в така нареченият развит демократичен свят който ще се върне в мракобесието на средновековието откъдето междудругото много много не е излизал феодална система с роби имаше една статия за държатели на кюлчета които иската преместване на златото си от трезори в Швейцария Британия в Сингапур и Хонконг това е показателно за предстоящите събития тоест ще има жега, а когато има жега е хубаво да можеш да изчезнеш за не повече от тридесет секунди
                                Ако направиш сметка колко се е обезценило зеленото от началото на ХХ век, дори и от Никсънов до днес, ще видиш, че обезценяване с още 250-300% е нещо напълно възможно.

Коментар

Working...
                                X