IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание, две БГ банки не направиха преводи в 9:00 часа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едната преведе пратите чак сега в 10:34 - при саморефрешването ги видях в сметката и отивам на бегом да си ги дърпам че ...... си ебало мамата, кешовицата почна да свършва
    А две фирми ми направиха и номер не приеха парите в брои, така че вече се разделих с тях
    Чакам втората банка и се надявам да стане фокуса, че иначе ще се разделим/разведем с нея. А повтори ли се ситуацията закривам сметките, защото излишни нерви нямам
    Правя от поне 5 години тази схема с осребряването на парите всеки божи ден от сметките и по принцип малките проблеми почнаха от 2010, до тогава на 15 минута след превода парите бяха на линия , от тогава вече почнаха -" ами те транзакциите и преводите са 9, 12 и 14 часа."
    Ама сега забавяне цял ден и първите транзакции не са направени
    Иначе видях че и системата ЕПАЙ нещо не е в час днеска , защото вчера си оправих битовите сметки и сега проверявам че не са дошли там където трябва парите.
    Успех на всички и дано само за днеска да е този проблем, че иначе работата отива да е кървава

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
      Две от трите БГ банки не направиха транзакции/преводи в 9:00 часа.
      Не дават никакъв отговор на запитването ми и сега чакам да видя след 12:00 часа дали ще извършат преводите.Ако не го направят ще кажа имената им, и разбира се ще вдигна патардията
      Третата която ползвам няма никакви проблеми , даже парите още вчера ги беше изпратила и бяха налични.Всички преводи ( от трите банки бяха извършени вчера преди 11:30 часа в рамките на две минути
      Освен личните и фирмените преводи не са изпълнени, та се наложи сутринта да ходя с чантата с пачките и на ръка да оправям сметки.
      Да не сати блокирали сметките

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Не дават никакъв отговор на запитването ми и сега чакам да видя след 12:00 часа дали ще извършат преводите.Ако не го направят ще кажа имената им, и разбира се ще вдигна патардията
        Третата която ползвам няма никакви проблеми , даже парите още вчера ги беше изпратила и бяха налични.Всички преводи ( от трите банки бяха извършени вчера преди 11:30 часа в рамките на две минути
        Освен личните и фирмените преводи не са изпълнени, та се наложи сутринта да ходя с чантата с пачките и на ръка да оправям сметки.
        Моята банка редовно ми прави този номер, но сетълмента в 13:30 минава

Коментар

• Внимание, две БГ банки не направиха преводи в 9:00 часа

Working...
        X