IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание, две БГ банки не направиха преводи в 9:00 часа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    А, няма те хората дават 100 годишни ипотеки, пък на някакви пенсии няма да дадат.
    А любимата ми реклама е с тези дърти кандидат купувачи на жилище дето живеят при майката на мъжа и правят планове. Супер яки реклами!!
    Това е най-тъпата реклама която съм гледал.Мйака му ще пукне преди да му дадат итопека. Въобще не са мислили по тази реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
      Казваш ДСК имали забиване в системата ? Не съм изненадан . Като се опитват да ловят с трици маймуни ! Колкото до рекламите - какво мислите за меко казано досадните и противни реклами на ДСК ? Да оставим , че замисъла и художествената стойност е на нивото от Априлския пленум ....но тези реклами са подвеждащи и направо лъжи - няма банка , която да дава ипотечни заеми на пенсионери по понятни причини - трудно ще доживеят 20-30 години , за да си изплатят заема !
      А, няма те хората дават 100 годишни ипотеки, пък на някакви пенсии няма да дадат.
      А любимата ми реклама е с тези дърти кандидат купувачи на жилище дето живеят при майката на мъжа и правят планове. Супер яки реклами!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Какви реклами бе човек ???????
        Проблемните бяха ( е тук си бия по реномето защото казах че няма да ги кажа ако до 12 часа изпратят парите) ЦКБ и ДСК
        Като само от ДСК дадоха обяснение че имали две системи , едната за проверка на личните ти данни, а другата с транзакциите ( като втората е важна, ако първата забие нма проблем ще ти дадат парите), и банкера каза че от 1 седмица при тях (ДСК) имало проблем с важната сиситема с транзакциите , от време на време забивала.
        Ок те поне дадоха обяснение
        Иначе всяка сутрин ставам с нагласата да броя пари, а тази сутрин ми изправиха на нокти, да видиш как за 5 минути се стига от Кюрука до Каршака , добре че няма камери и не ме набараха кукуте че шофьорската книжка щеше да изгори
        Надявам се повече такива изпълнения да няма.
        А в ПИБ слагам малки суми ( посочих за какво ) и още не смятам, да слагам големи пари там , ама днеска си ми спасиха задника де, че кеша можеше да не ми стигне за малко
        Доверието се гради с времето , а 3 години с тях (ПИБ) са малък период че да ме спечелят за големи транзакции
        Виж те стават за други неща
        Успешен ден и извинявам се ако съм "разбудил" форума с моите краканици , че то така излиза
        Успех на всички
        Какво излиза - ЦКБ няма кеш?!?

Коментар

• Какви реклами бе човек ???????
          Проблемните бяха ( е тук си бия по реномето защото казах че няма да ги кажа ако до 12 часа изпратят парите) ЦКБ и ДСК
          Като само от ДСК дадоха обяснение че имали две системи , едната за проверка на личните ти данни, а другата с транзакциите ( като втората е важна, ако първата забие нма проблем ще ти дадат парите), и банкера каза че от 1 седмица при тях (ДСК) имало проблем с важната сиситема с транзакциите , от време на време забивала.
          Ок те поне дадоха обяснение
          Иначе всяка сутрин ставам с нагласата да броя пари, а тази сутрин ми изправиха на нокти, да видиш как за 5 минути се стига от Кюрука до Каршака , добре че няма камери и не ме набараха кукуте че шофьорската книжка щеше да изгори
          Надявам се повече такива изпълнения да няма.
          А в ПИБ слагам малки суми ( посочих за какво ) и още не смятам, да слагам големи пари там , ама днеска си ми спасиха задника де, че кеша можеше да не ми стигне за малко
          Доверието се гради с времето , а 3 години с тях (ПИБ) са малък период че да ме спечелят за големи транзакции
          Виж те стават за други неща
          Успешен ден и извинявам се ако съм "разбудил" форума с моите краканици , че то така излиза
          Успех на всички

Коментар

• Вече е време за какво....РЕКЛАМИТЕ в Инвестор.бг

Коментар

• Само ще кажа, че коректната банка за мое учудване беше ПИБ
              От нещата които се четат постоянно в нета баш там трябваше да е проблема

Коментар

• Абсолютно не е на ред при положение че са пратени 11:30 предишният дени днеска ( забележи днеска ) идват чак след тосочената сума , а да не говорим че до сега ( както е било ) пращаш ги преди 12 и 14:05 са ти на линия , а днеска стана фала и не казват за какво е станал този фала, ако е имало проблеми със системата за транзакции - ок ще съм спокоен, ама да не стане банките да нямат налични за да изпълнят транзакциите?

Коментар

• След намесата на Личният банкер на 3-тата банка, транзакцията стана
                  В единият клон за корпоративни клиенти беше ужас, имало е забавяне от над два дена при условие че хората са платили за незабавна преводи и сега имат проблеми с сделките които са направени, някои хора закриват сметки и ужас.
                  Проблема ми е че всеки ден когато банките отворят врати аз съм там (обикалям ги трите) и тегля доста стабилни суми, и до сега съм си взимал парите без проблем ( всички преводи и транзакции , дори и тези от чужбина са били отчетени ) а сега междубанковите преводи нещо ги няма , уж са ги пратили парите, пък не стигат до там за където са пратени ( най елементарно казано ) .
                  Успех на всички

Коментар

Едната преведе пратите чак сега в 10:34 - при саморефрешването ги видях в сметката и отивам на бегом да си ги дърпам че ...... си ебало мамата, кешовицата почна да свършва
                    А две фирми ми направиха и номер не приеха парите в брои, така че вече се разделих с тях
                    Чакам втората банка и се надявам да стане фокуса, че иначе ще се разделим/разведем с нея. А повтори ли се ситуацията закривам сметките, защото излишни нерви нямам
                    Правя от поне 5 години тази схема с осребряването на парите всеки божи ден от сметките и по принцип малките проблеми почнаха от 2010, до тогава на 15 минута след превода парите бяха на линия , от тогава вече почнаха -" ами те транзакциите и преводите са 9, 12 и 14 часа."
                    Ама сега забавяне цял ден и първите транзакции не са направени
                    Иначе видях че и системата ЕПАЙ нещо не е в час днеска , защото вчера си оправих битовите сметки и сега проверявам че не са дошли там където трябва парите.
                    Успех на всички и дано само за днеска да е този проблем, че иначе работата отива да е кървава
                    Сетълмента на Бисера се прави три пъти на ден - в 10:00, 13:30 и 16:00. Напълно нормално е парите ти да дойдат в 10:30 ч

http://www.bsbg.net/show_page.aspx?key=products&pId=4

Коментар

Едната преведе пратите чак сега в 10:34 - при саморефрешването ги видях в сметката и отивам на бегом да си ги дърпам че ...... си ебало мамата, кешовицата почна да свършва
                      А две фирми ми направиха и номер не приеха парите в брои, така че вече се разделих с тях
                      Чакам втората банка и се надявам да стане фокуса, че иначе ще се разделим/разведем с нея. А повтори ли се ситуацията закривам сметките, защото излишни нерви нямам
                      Правя от поне 5 години тази схема с осребряването на парите всеки божи ден от сметките и по принцип малките проблеми почнаха от 2010, до тогава на 15 минута след превода парите бяха на линия , от тогава вече почнаха -" ами те транзакциите и преводите са 9, 12 и 14 часа."
                      Иначе видях че и системата ЕПАЙ нещо не е в час днеска , защото вчера си оправих битовите сметки и сега проверявам че не са дошли там където трябва парите.
                      Успех на всички и дано само за днеска да е този проблем, че иначе работата отива да е кървава
                      Провери си и дъските, ама всичките! Че някоя май ти хлопа! Можеш да се разделиш и с нея!!!

Коментар

• Аре малко по-спокойно с пушилките.....

Коментар

• Опитвам се да разбера какъв ти е проблема
                          До сега не съм висял на главата на каките, кога ще ми извършат превода

Коментар

Дай жокер

Коментар

• Хиперинфлацията чука на вратата. Свиквайте. Европа няма друг шанс.

Коментар

• Така не и разбрах за какво предупреждаваш всъщност
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X