IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание, две БГ банки не направиха преводи в 9:00 часа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
    Нормално е, просто вдигат нивото на звука от телевизията за да чуеш по-добре рекламите и съотвено да ги разбереш по-добре. Тази екстра се заплаща допълнително, но е много популярна и се харесва и на рекламодателите и на зрителите.
    има над сто жалби вече в КЗП.
    най-вероятно ще променят закона и ще се отървем от тази досада към края на годината.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
      Харесвало се на зрителите ? Това как го реши ? Направи допитване ? Ако на тебе ти харесва и си мазохист ....нямаме нищо против .....но не ни слагай и нас да ядем от твоята купичка с л.йна !
      Харесва се, това е доказано с изследвания, рекламите с повишаване на звука водят до 40% по-голяма реакция сред зрителите спремо тези с нормален звук. Иначе нямаше рекламодателите да плащат масово за повишаване на звука на рекламите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Хиперинфлацията чука на вратата. Свиквайте. Европа няма друг шанс.
        Льольо, хората ти казват, че нямат пари. На това се казва дефлация. Какво наричаш хиперинфлация

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
          Нормално е, просто вдигат нивото на звука от телевизията за да чуеш по-добре рекламите и съотвено да ги разбереш по-добре. Тази екстра се заплаща допълнително, но е много популярна и се харесва и на рекламодателите и на зрителите.
          ...да натиснеш Mute-то или да смениш канала

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
            на мене не знам защо ама като пуснат рекламите и ми се увеличава и звука на телевизора - на всички канали, което супер много ме дразни щото постоянно трябва да го променям

Коментар

• на мене не знам защо ама като пуснат рекламите и ми се увеличава и звука на телевизора - на всички канали, което супер много ме дразни щото постоянно трябва да го променям

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                Като стана дума за реклами ! Аз вече освен новини и спорт почти не гледам телевизия точно заради рекламите .... Адски е досадно да гледаш някой интересен филм и на всек 20 минути да ти прекъсват за 10-15 минути реклами ! Не знам как е при вас , но при мене рекламите имат обратен ефект - не само , че не ползвам рекламираният продукт , но ако ползвам нещо и видя , че го рекламират - веднага го намразвам и спирам !
                Освен това рекламата обикновенно оскъпява продукта...
                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• На мене всички реклами са ми досадни и противни - освен тези дето реално съобщават някакви смислени факти за продукта. Ако ще и по цял ден да ми говорят за нокия аша ли беше кво беше никога няма да си купя дори и да ми харесва - за да не поощрявам такива реклами. Проблема обаче е че голяма част от населението са тъпаци и се връзват на рекламите - после парите от рекламите отиват в продажни медии, които медии лъжат тези тъпаци и така цялата система е кофти.

Първоначално изпратено от Return
                  Казваш ДСК имали забиване в системата ? Не съм изненадан . Като се опитват да ловят с трици маймуни ! Колкото до рекламите - какво мислите за меко казано досадните и противни реклами на ДСК ? Да оставим , че замисъла и художествената стойност е на нивото от Априлския пленум ....но тези реклами са подвеждащи и направо лъжи - няма банка , която да дава ипотечни заеми на пенсионери по понятни причини - трудно ще доживеят 20-30 години , за да си изплатят заема !

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                    Щом го знаят, едва ли са тъпи. По-скоро не ви харесват. Трябва да се бърка в джеба, а това болиииииииииииииииииии
                    Чувствата са взаимни. Аз също не ги харесвам. Но явно глупаците никога няма да свършат, щом още има такива дето им се връзват.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      Провери си и дъските, ама всичките! Че някоя май ти хлопа! Можеш да се разделиш и с нея!!!
                      +1 мухахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                        Супер тъпи са тези реклами. Насочени са към "Данчовците" дето слушат жените си. Ясно е, че жената в семейството иска "дом на всяка цена" и много не мисли какви могат да са последиците. Та тея кифли почват да тормозят мъжете си и психолозите наети да правят реклами знаят много добре това.
                        Съвет - не гледайте реклами !
                        Щом го знаят, едва ли са тъпи. По-скоро не ви харесват. Трябва да се бърка в джеба, а това болиииииииииииииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          А, няма те хората дават 100 годишни ипотеки, пък на някакви пенсии няма да дадат.
                          А любимата ми реклама е с тези дърти кандидат купувачи на жилище дето живеят при майката на мъжа и правят планове. Супер яки реклами!!
                          Супер тъпи са тези реклами. Насочени са към "Данчовците" дето слушат жените си. Ясно е, че жената в семейството иска "дом на всяка цена" и много не мисли какви могат да са последиците. Та тея кифли почват да тормозят мъжете си и психолозите наети да правят реклами знаят много добре това.
                          Съвет - не гледайте реклами !

Коментар

• Пешката пак жегата го е уморила.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• За ЦКБ и ПИБ нещата са "нормални" . А евреина от ДСК отдавна преструктурира бизнеса - явно и там е напънала "нормализацията" ....С разрастването на кризата предизвикателствата ще се увеличават .....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
                                Това е най-тъпата реклама която съм гледал.Мйака му ще пукне преди да му дадат итопека. Въобще не са мислили по тази реклама
                                Напротив, много са мислили. Имам чувството, че са взели за образец средната възраст на форумните герои на инвестора, които чакайки понижение на жилищните имоти, се оказват точно в такава ситуация

Коментар

Working...
                                X