Нема такава държава и Слави Трифонов го каза уникални сме уж Ванга е предсказала че ще станем втората Швейцария на Балканите но не е така е по добре сме от Гърция там пък се разсипаха да искат заеми от ES
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание, две БГ банки не направиха преводи в 9:00 часа
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПроблема ми е че всеки ден когато банките отворят врати аз съм там (обикалям ги трите) и тегля доста стабилни суми
Успех на всичкиLast edited by клюкавицата; 08.01.2013, 00:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от efcon Разгледай мнениеБанка да си в БГ! Лихвите са в пъти по-високи от повечето европейски държави. Който изтегли ипотечен кредит, става роб на банката!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеА, няма те хората дават 100 годишни ипотеки, пък на някакви пенсии няма да дадат.
А любимата ми реклама е с тези дърти кандидат купувачи на жилище дето живеят при майката на мъжа и правят планове. Супер яки реклами!!
Коментар
-
mos70
Късно е , просто не трябва да има толкова много банки. Те са финансово некомпетентни и алчни, с раздути разходи - служители , офиси..За толкова години не можаха да стигнат до извода, че те бълват лоши кредити..още раздават пари обезпечени с доходи , вместо да са преобезпечени със заложено недвижимо имущество. 90% от доказателствата за доходи които приемат не вършат никаква работа.При толкова необезпечени кредити е нормално лихвите им да са високи, нали трябва да избият загубите от лошите кредити по които няма вноски. Печалба ли ? Че те наистина ли печелят или само в отчетите им има такова нещо!D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеКакви реклами бе човек ???????
Проблемните бяха ( е тук си бия по реномето защото казах че няма да ги кажа ако до 12 часа изпратят парите) ЦКБ и ДСК
Като само от ДСК дадоха обяснение че имали две системи , едната за проверка на личните ти данни, а другата с транзакциите ( като втората е важна, ако първата забие нма проблем ще ти дадат парите), и банкера каза че от 1 седмица при тях (ДСК) имало проблем с важната сиситема с транзакциите , от време на време забивала.
Ок те поне дадоха обяснение
Иначе всяка сутрин ставам с нагласата да броя пари, а тази сутрин ми изправиха на нокти, да видиш как за 5 минути се стига от Кюрука до Каршака , добре че няма камери и не ме набараха кукуте че шофьорската книжка щеше да изгори
Надявам се повече такива изпълнения да няма.
А в ПИБ слагам малки суми ( посочих за какво ) и още не смятам, да слагам големи пари там , ама днеска си ми спасиха задника де, че кеша можеше да не ми стигне за малко
Доверието се гради с времето , а 3 години с тях (ПИБ) са малък период че да ме спечелят за големи транзакции
Виж те стават за други неща
Успешен ден и извинявам се ако съм "разбудил" форума с моите краканици , че то така излиза
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЛьольо, хората ти казват, че нямат пари. На това се казва дефлация. Какво наричаш хиперинфлация
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеТова е интересно - имаш предвид нещо като "25-ти кадър" в аудиото ли? Пусни няколко линка да видим ако имаш подръка.
Иначе - и аз обичам да си правя рингтончета именно по този начин понякога, но това е за лична употреба
свързано с аудиото като цяло се е изменил през годините и как това тайничко ни
влияе в полза на практикуващите го , както отбеляза колегата с примера за изследването .
Ето едно видео с елементарен пример , а ако наистина
ти е интересно и искаш повече инфо търси за "Loudness War" , има достатъчноМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеСпоред мен това са първи сигнали, първи симптоми, че системата леееко почва да изпитва недостиг на т.н. "ликвидност"! Ами още 4-5% като спрат да плащат ипотеките и кеша съвсем ше свърши! А от там до километричните опашки пътя е максимум 2-3 седмици! А после....
намалете лихвите господа...по всички кредити- и нови и стари и системата ще се стабилизира! 3% макс по кредит и 2% по депозит, 1% ви е печалбата и системата заработва, лошите кредити драстично намаляват, покачва се потреблението...и т.н....
Просто трябва да се лишите от голямата печелба в името на това, все пак в дългосрлочен план да имате печалба...щото при сегашното положение- дългосрочно не ви виждам и вас и себе си и цялата система!
Коментар
-
Според мен това са първи сигнали, първи симптоми, че системата леееко почва да изпитва недостиг на т.н. "ликвидност"! Ами още 4-5% като спрат да плащат ипотеките и кеша съвсем ше свърши! А от там до километричните опашки пътя е максимум 2-3 седмици! А после....
намалете лихвите господа...по всички кредити- и нови и стари и системата ще се стабилизира! 3% макс по кредит и 2% по депозит, 1% ви е печалбата и системата заработва, лошите кредити драстично намаляват, покачва се потреблението...и т.н....
Просто трябва да се лишите от голямата печелба в името на това, все пак в дългосрлочен план да имате печалба...щото при сегашното положение- дългосрочно не ви виждам и вас и себе си и цялата система!
Коментар
-
Я виж ти как новите сутрешните транзакции, както и международните са вече прехвърлени, обработени и са достъпни по сметките на банките и готови за теглене
При това още 14:05 часа са били достъпни
Можело значи, ама трябваше първо да пусна тази тема, та да се усетите банкерите какви щети може да има като се даде повече гласност на "проблемите със системата"
Ама ще ви видим другата седмица , то дотогава темата сигурно няма да е вече на тази страница и веднага ще си проличи дали сте се взели в ръце или пак ще има .... , с оправданието - ама то системата, ....
Ние днеска се видяхме кои сме скандалджиите, с големите тегления (в едната банка бяхме 5 човека, като до тогава само по физиономия сме се виждали по клоновете) и като се засечем следващият път ще си споделим вече на кои кога са му оправили преводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДали се харесва или не няма да коментирам ,но с другото съм напълно съгласен .
И това е масова тенденция не само при рекламите ами и в целия музикален бизнес.
Песните все повече се "напомпват" (компресират) с все по нови компресори и
лимитъри . Който не вярва да попита някой мастеринг инженер
Иначе - и аз обичам да си правя рингтончета именно по този начин понякога, но това е за лична употреба
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеХаресва се, това е доказано с изследвания, рекламите с повишаване на звука водят до 40% по-голяма реакция сред зрителите спремо тези с нормален звук. Иначе нямаше рекламодателите да плащат масово за повишаване на звука на рекламите си.
И това е масова тенденция не само при рекламите ами и в целия музикален бизнес.
Песните все повече се "напомпват" (компресират) с все по нови компресори и
лимитъри . Който не вярва да попита някой мастеринг инженерМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеХаресва се, това е доказано с изследвания, рекламите с повишаване на звука водят до 40% по-голяма реакция сред зрителите спремо тези с нормален звук. Иначе нямаше рекламодателите да плащат масово за повишаване на звука на рекламите си.
Отделно, тази "изследвания", на които се позоваваш, също са безпристрастни", съвсем като "експертите" с бели престилки по рекламите, които ни навиват да купим нещо, ама съвсем, определено. Дай да не се лъжем.Last edited by Pyramid; 24.08.2012, 15:43.
Коментар
Коментар