IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евро/швейк за първи път от една година затваря над ЕМА 200 на дневна, и над ЕМА 30 на седмична...много силен сигнал! Пътят към 1.2240-1.23 е открит!

Коментар

• Добро утро тук всички пишат за къси но trend които се развива на 1 час графика ,4 часова и дневна графика (да не говорим че е подкрепен и от седмични барове) та такъв не се контри Изчакайте на дневна или на 4 часова графика да се образува поне един връх или някаква фигура (което пак не е гаранция ) пък тогава контрете ....тогава шансовете ще са ви по големи Пък може и да ви е кеф да ви гърмят стоповете или пък даимате големи акаунти
      Pip master

Коментар

• По-важното е ,че утепахме вчера меците много здраво
        къси,къси,ама другия път къси
        хубаво че бях опънала хлота дълги от 1.2505, сега ще ги оставя докъдето ги закарат биците.

Коментар

• ЖАБОКА прави МАМУНджулуци
          а МАМУН го РАЗКЕКЕРЧВАТ
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• айде наздраве тато за рд то и за равенството

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
              чукнахме 200 ма ден
              още не ..... при мен ма200 дейли 1,28397 тъй че гответе късите
              Last edited by ТАТО; 07.09.2012, 23:09.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Монти

Мисля, че програмите QE нямат пряко отношение към еврото. Така че не еврото ще поскъпва, а доларът ще поевтинява. То това е и една от целите на тези програми - обезценяване на долара за по-конкурентноспособна икономика и уж намаляване на абсолютната стойност на дълга. Както и наливане на ликвидност.
                Все "благородни" съображения. А всъщност целта на програмите за количествени улеснения е малко по-друга - прибавяне на още някой друг трилион долара дълг на американската държава към частната банка ФЕД и съответно по-нататъшното й заробване. То и преди третия кръг Фед държи лъвския пай от американския дълг, между 6 и 7 трилиона долара. Така че по-редно е да се нарича не програма за количествени улеснения, а програма за качествени затруднения.
                Какъв цирк само! Президентът на ФЕД се назначавал от президентът на САЩ и давал отчет пред Конгреса. Да, за пред света е така. Но в реалната йерархия на властта президентът на Федералния резерв стои поне с едно стъпало над президента на САЩ.
                Last edited by Дон Карлос; 07.09.2012, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                  Според теб безработицата в САЩ намалява, така ли?
                  Създадени са 96 000 работни места в САЩ за август спрямо 141 000 месец преди това, а очакванията бяха за поне 125 000 ! Или не разбираш за какво става въпрос или не ти се иска да разбереш.
                  Ами явно не разбирам Гледам - Unemployment Rate - 8.1% за Август спрямо 8.3% за Юли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Доколкото схващам, този ти пост е адресиран до мене, цитираш мой пост. Само че пак нещо недоразбирам. Кога съм ти казал, че се заяждаш или каквото и да е негативно?! Напротив, най-искрено и сърдечно те поздравих, защото си от моята кръвна група, т.е. търгуваш като мене - кеш.
                    Боже мили!

Добре няма нищо лично и обидно.......
                    Как виждаш еврото спрямо долара при КЕ3 ....
                    Поздрави!

Коментар

• Монти

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      не съм искал да се заяждам ,но понеже не съм от играчите на Форекс и за да ти отговорят трябва малко агресивност.....
                      Също така не обичам да отписвам нещо докато не се случи....за еврото става въпрос ,даже в момента излезнаха данни ,който правят КЕ3 съвсем възможно до дни , а стане ли пиши бегал долара до пролетта....1,4
                      Поздрави!

Доколкото схващам, този ти пост е адресиран до мене, цитираш мой пост. Само че пак нещо недоразбирам. Кога съм ти казал, че се заяждаш или каквото и да е негативно?! Напротив, най-искрено и сърдечно те поздравих, защото си от моята кръвна група, т.е. търгуваш като мене - кеш.
                      Боже мили!

Коментар

Здрасти, Спарт, Делтасток също предлагат услуга обмяна на валута по банков път по текущия курс и при много изгодни условия.
                        Използвам случая, да подчертя, че по мое мнение ти си от свестните форумци, независимо, че преди години имахме някои търкания с тебе. Това обаче никога не ми е пречило да оценявам по достойнство твоите качества - добър поглед върху пазара, аналитична мисъл, интелект, изключителна начетеност и обща култура и не на последно място отличното владеене на българския език - без оригиналничене и превземки.
                        За всичко това моите поздравления!
                        Успех!
                        не съм искал да се заяждам ,но понеже не съм от играчите на Форекс и за да ти отговорят трябва малко агресивност.....
                        Също така не обичам да отписвам нещо докато не се случи....за еврото става въпрос ,даже в момента излезнаха данни ,който правят КЕ3 съвсем възможно до дни , а стане ли пиши бегал долара до пролетта....1,4
                        Поздрави!

Коментар

• Има 32.77 зона 28.70 зона 29.70 и дълги от 27.50 ако одари стопа има къси до 25.60 сас ново образувал се локален връх...ако не по тренда нагоре и местим стопа на корекциите на 30 мин . И само така някой ден штени стане ясно кога имаме връх на 4 часа и преди зоните затварям и после от подкрепите на 30 мин сам дълаг или къс ако имаме връх.....Виш колко е просто.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

....Успех!
                            Благодаря - успех и на тебе!

Търканията са нормални при форекс-дискусиите защото много често едната страна поства подвластна, повече или по-малко, на емоциите от отворените си позиции....

От тебе обаче научих нещо много ценно,което вече 2 години следвам стриктно и съм предоволен . А то е:Всяка валутна двойка да се търгува на отделен акаунт!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• При кабела целта е достигната, от 1.6020/25 може да се пробвате къси

Коментар

• чукнахме 200 ма ден

Коментар

Working...
                                X