Даже 1.30 очаквам да върне
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Оште вчера ви казах ....технически стопа на 31.74.......само пробив на 31.74 индикира тренд....дотогава имаме откъсачни позицииАс на 30.40 бях къс после на 30 мин добавих и брибрах.После имам одарен стоп. Сега пак къс на 31.74....и на всичко това ме довежда мисалта на 5 цата от 30.75 до 28.26......може да направим едно С до 27.40.Само пробив на 31.74 променя ситоацията.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеГоляма работа - 6 лота. Респект само ако се търгуват без стоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСега сериозноАко наистина търгуваш 6 лота - Респект!
Иначе прочети какво е един стандартен лот
Коментар
-
Здравейте!
Нека и аз да се намеся,
Ето защо еврото скочи:
http://www.forexpf.ru/news/2012/10/1...g-ispanii.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеТехниката беше безупречна, но фундамента изгърмя стоповете.
Загубите са за около 10%, но не губим надежда!
Внимавайте с късите Stochastik индикатора нещо не ми харесва.
Стоповете вече на 3150!Ако наистина търгуваш 6 лота - Респект!
Иначе прочети какво е един стандартен лот
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениелоша работа само каръци напоследък избили са ми зъбите нощеска ........
пак къси 1/2 лот от 3093 цел 2622 стоп 3174
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗавиждам ви: Ебаси кефа е да дръннеш 6 лота в една сделка
Техниката беше безупречна, но фундамента изгърмя стоповете.
Загубите са за около 10%, но не губим надежда!
Внимавайте с късите Stochastik индикатора нещо не ми харесва.
Стоповете вече на 3150!chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениелоша работа само каръци напоследък избили са ми зъбите нощеска ........
пак къси 1/2 лот от 3093 цел 2622 стоп 3174
пак те граби ли граби !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар