Много сте мълаливи.Някой да даде прогноза.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеха тъй, ще хортуваш по Neely...щом го е казал поне % 50....ще стискаме заби....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеполовината бря по Глен Нийли - значи 20 надника 6969туй е много ВАЖНО
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеА вълна ...от 2042 < > 3172 имаме 39 ''трудови надници''....за B на юг ни трябват поне 13 (засега имаме 7)...повече не ми се броииии...
туй е много ВАЖНО
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеАй донт андъстен тебя
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеТАТО,
таз вълна я катерихме 39 работни дни...за B поне 1/3 требе да се похарчат
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКога е казано "Само технически анализ"www.prognozibg.net
Футболни и Форекс Прогнози
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТОва гаранция до 1,2992 ке оди и после пак надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнениеВнимавай с 15:30 - Канада...
Има среща Меркел - Супер Марио, като Драги ще е с изказване 16:00 въпреки, че едва ли тогава ще е движението...
Испанските тестове минаха без особени движения...
Моите очаквания са за още едно движение до 1.2880-90, а покачването до около 1.2970-80, впоследствие да върне нивата около 1.2910-30, като това последното може и да се промени в зависимост какви са ги надробили на срещатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро!
Днес пак съм за надоле
Успехи!
Има среща Меркел - Супер Марио, като Драги ще е с изказване 16:00 въпреки, че едва ли тогава ще е движението...
Испанските тестове минаха без особени движения...
Моите очаквания са за още едно движение до 1.2880-90, а покачването до около 1.2970-80, впоследствие да върне нивата около 1.2910-30, като това последното може и да се промени в зависимост какви са ги надробили на срещата
Коментар
-
Ще трябва да почакаш и да добавиш за да вдигнеш средна до поне 7105 - там е 61.8% корекцията на импулса от 6850 до 7470
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, форех стоп ми зехаДакситата ги ролвах. Стоят си. 7000 за ден ще дойде
Хайде лека от мен, че утре ще топуркам с кола до талянско
Коментар
Коментар