дълга евро-ауд от 1.2377,стоп 1.2344,цел 1.2455
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеАз гледам болинджъра на 30мин как се е свил и се чуди на къде ще се разпъне ... а може и в двете посоки по малко да има
Интересно е и друго когато пазара е "силно изразен в една посока" анализи колкото щеш че ще стигнем не знам си къде, сега като замръзне така ... мълчание с нож да го режеш ...
Тази седмица мечките са с повече шансове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, форех стоп ми зехаДакситата ги ролвах. Стоят си. 7000 за ден ще дойде
Хайде лека от мен, че утре ще топуркам с кола до талянско
)
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЗа в петък казваш взеха ми стоп,
че да попитам дали не се отказа за ДАКС под 7000 ?????Дакситата ги ролвах. Стоят си. 7000 за ден ще дойде
Хайде лека от мен, че утре ще топуркам с кола до талянско
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе те разбрах
че да попитам дали не се отказа за ДАКС под 7000 ?????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
thank you
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнениеКаква ти тайна
Днес много подозрително има следобедно затишие...
Интересно е и друго когато пазара е "силно изразен в една посока" анализи колкото щеш че ще стигнем не знам си къде, сега като замръзне така ... мълчание с нож да го режеш ...Last edited by hristo72; 24.09.2012, 21:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеЗащо не го кажеш направо или е тайна ...
Ниското ниво от азия го обновихме да видим какво става на север
Отбелязвам, че тогава има новина и е възможно раздвижване.
Лично аз очаквам да си каже потвърждението от петъчните данни и после да раздува за програмата до 2015, което няма съществено да се отрази, но знае ли човек, та ще се подготвя в засада и от двете страни или с подсигуряване на друга двойка.
Днес много подозрително има следобедно затишие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН на ДАКСа ли се предаде ония ден ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение22:00 - Изявление на шефа на Bank of Canada, Карни /средна сила/
Ако някой се чуди какво е общото на CAD с EUR/USD, да погледне календара от 21-ви септември, петък - 15:30, а после графиките след този час.
Ниското ниво от азия го обновихме да видим какво става на северLast edited by hristo72; 24.09.2012, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение22:00 - Изявление на шефа на Bank of Canada, Карни /средна сила/
Ако някой се чуди какво е общото на CAD с EUR/USD, да погледне календара от 21-ви септември, петък - 15:30, а после графиките след този час.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеами надявам се не, но ако падне под 90,90 ще вляза къс
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар