IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дългоучаквания вход на златото най после се осъществи дълги от 1740 ся 2 месеца не пипам

Коментар

• ЖАБОКА да казва неговото !!!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Нз валутите са много объркани и волатилни.. Не ми се получава да нацелвам много таргети имам повечко ударени стопа ако ме разбираш Но като цяло според мен като е е ниска цената трябва да се купува все пак не говорим за малка фирма току що излязла на пазара а за валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
          Летния цикъл когато долара е силен мина... Евро лидерите не веднъж са казали, че ще направят каквото могат да спасят еврото... Така, че ни чакат спасителни планове занапред. Испания, Италия и за ,който трябва след това... Не забравяй, че всички валути се състезават кой да се обесцени най- бързо. Бернанкето си върти пресите много отдавна и сега като изберат Ромни пак ще е Бернанкето или някой като него... Каквото и да се говори Бейлаути ще има за всички. Не съм достатъчно умен, че да знам как ще се съревновават валутите, но знам, че златото ще е доста по скъпо следващите две години,
          Тепърва предстои задълбочаване. Четвъртък и петък ще има ясни резултати до къде е Испания. Обърни внимание от данните тази седмица, че Унгария е много зле. Така, че страните които дърпат еврото надолу се увеличават. Германия е способна да помага, но е сам самичка, франсетата едвам удържат. За да заработи какъвто и да е спасителен план, трябва да има реформи във целия ЕС, за сега има само пожелания.

Бернанке е заинтересован Обама да остане, това пролича и със хода преди 10 дни, а и започнаха на Ромни да му подливат вода.

Коментар

• ай дълга евро-паунд от 0.7949,стоп 0.7925,цел 0.7989

Коментар

• Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение
              Така е, но я ми кажи какво ще го задържи и на двете, след като фундамента е на път да ги пробие...
              Летния цикъл когато долара е силен мина... Евро лидерите не веднъж са казали, че ще направят каквото могат да спасят еврото... Така, че ни чакат спасителни планове занапред. Испания, Италия и за ,който трябва след това... Не забравяй, че всички валути се състезават кой да се обесцени най- бързо. Бернанкето си върти пресите много отдавна и сега като изберат Ромни пак ще е Бернанкето или някой като него... Каквото и да се говори Бейлаути ще има за всички. Не съм достатъчно умен, че да знам как ще се съревновават валутите, но знам, че златото ще е доста по скъпо следващите две години,

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                Аз гледам седмична и дневна... Всичко показва надолу но ударихме дъно на 1.20 сега сме нагоре като цяло... Нали знаеш, че цената никога не върви в 1 посока
                Така е, но я ми кажи какво ще го задържи и на двете, след като фундамента е на път да ги пробие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение
                  Не виждам новина, която да бута нагоре.

Очаквам новини от Испания, които ще засилят надолу. Италия сега го прави. В Германия нещата не са розови и ще се дърпат да финансират закъсалите. Имат инструменти да забавят във времето това финансиране.

Ако еврото разчита на нещо, това са предизборните игри в САЩ. Там какви договорки има между ФЕД, ЕЦБ и МВФ - не зная, но ще си проличи.

Очакванията са ми надолу... Н1 и Н4 са се заформили...
                  Аз гледам седмична и дневна... Всичко показва надолу но ударихме дъно на 1.20 сега сме нагоре като цяло... Нали знаеш, че цената никога не върви в 1 посока

Коментар

• Не виждам новина, която да бута нагоре.

Очаквам новини от Испания, които ще засилят надолу. Италия сега го прави. В Германия нещата не са розови и ще се дърпат да финансират закъсалите. Имат инструменти да забавят във времето това финансиране.

Ако еврото разчита на нещо, това са предизборните игри в САЩ. Там какви договорки има между ФЕД, ЕЦБ и МВФ - не зная, но ще си проличи.

Очакванията са ми надолу... Н1 и Н4 са се заформили...

Коментар

• В момента сме на 21 ЕМА на дневната като седмичната ми показва формация на тренд нагоре.. Ма с тия негативни новини може и да тръгне към 50МА на дневната..

Коментар

• Запътили сме се към съпротивата 1,28. Бие ли го сме за 1,25 Успех

Коментар

• Оптимизма е излишна черта за този спорт.....форекс
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Кретично ниво на тренда от 31.70 е 29.70 .....късите саси активни и то доста добре
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Влязох дълги Еврака току що и чакам злато на 1740 и влизам и там. Турил съм таргета на еврака на 1.40 оптимист сум
                              Last edited by kostas19; 26.09.2012, 12:20.

Коментар

• след 7:00 днес няма котировка над 1.2900 - http://www.netdania.com/Products/liv...Chart.aspx?m=c

Кой ти е бъкета?
                                Май те дървари!!!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X